Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Sprog

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Sprog. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Sprog

  • Sproget og viden om lingvistik er grundlæggende discipliner hos de enkelte nationer. Sproget og dets betydning samt afstamning er fundamenteret i den nationale forståelse og historie og er derfor emne for meget debat.
  • Foredrag om sprog og lingvistik kan enten være i form af diskussion af sprogets betydning og udviklingen af dette, eller det kan være mere virksomhedsrettet, hvor det eksempelvis kan benyttes til at forbedre en gruppes sproglige formuleringer.
  • Foredrag om sprog og lingvistik kan omfatte officielle skrivelser, som trænger til en forandring, eller det kan dreje sig om en diskussion af virkemidler i sproget, som kan bruges både af medarbejdere og ledere. Derfor er foredrag om sprog og lingvistik velegnet til virksomheder.