Henter Indhold ...

Iran

Foredragsholdere om Iran

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Iran. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Iran

    • Iran er et af Mellemøstens største lande og en af verdens største producenter af olie. Landet er i dag en islamisk republik med ledelse fra både politisk og religiøs side – dog ofte tæt forbundet.
    • Iran (og Persien) har en lang og konfliktfyldt historie, og i 1979 indførte den daværende leder Ayatollah Khomeini det nye teokratiske system i landet, hvorefter Iran og Irak i 1980-1988 udkæmpede Iran-Irak krigen med mange ofre på begge sider. I dag er Iran en vigtig spiller på den internationale scene, hvor en række vestlige lande er bekymret for udviklingen af atomvåben.
    • Foredrag om Iran omhandler typisk dets historie, kultur og position i det udenrigspolitiske billede. Foredrag om Iran kan også være fortælling fra personer, ofte korrespondenter, der har bevæget sig i området, eller som har specialiseret sig i landet og dets historie.