Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Curlingbørn

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Curlingbørn. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Curlingbørn

  • Curlingbørn er børn af de såkaldte curlingforældre eller butlerforældre, dvs. forældre, der forkæler, ikke sætter rammer eller er overbeskyttende.
  • Dette kan betyde, at curlingbørnene, op gennem deres opvækst, måske ikke mindst i teenageårene, kan komme til at opleve mange nederlag og problemer, fordi de ikke har været vant til rammer eller modstand, ikke har prøvet selv at skulle kæmpe for noget som helst.
  • Hvilke problemer forbinder man med curlingbørn? Hvad kan man gøre for at løse problemerne, og hvilken rolle spiller forældrene? Hvilken rolle bør de spille?
  • Foredrag om curlingbørn ser nærmere på sagen og på den slags spørgsmål.