Henter Indhold ...

Chris MacDonald

Top-motivator, inspirator og foredragsholder

Oplev Danmarks foredragsholder nr. 1! Chris MacDonald scorer gang på gang topkarakter for sine foredrag, fordi han formår at møde, gribe og inspirere sine tilhørere med humor og sin autentiske personlighed. Chris Macdonald indfrier som altid de tårnhøje forventninger fra sine tusindvis af tilhørere – og mere til. En aften i selskab med Chris er gode grin med plads til selvrefleksion, og så er det en oplevelse i sent vil glemme. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Chris MacDonald er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere – og med god grund. Han har vundet prisen for årets motivator i både 2008 og 2009 samt vundet prisen for årets underviser og Danmarks bedste foredragsholder inden for sundhed og humor i 2010. Gør dig selv og din organisation en tjeneste – book et foredrag med top-motivatoren over dem alle, og gå fra foredraget fyldt med begejstring og nye sunde initiativer, der kan bruges privat såvel som professionelt. 

Når det gælder den sunde og aktive livsstil er Chris MacDonald foregangsmand, og han besidder unikke evner til at inspirere sine tilhørerne, og give dem et kærligt spark bagi – uden løftede pegefingre. Det er blandt andet derfor, han er blevet verdenskendt i Norden for at slå et slag for den sunde livsstil.

Chris MacDonald er også især kendt for tv-programmerne “Chris på chokoladefabrikken,” “By på skrump,” “Chris på vægten” og “Chris på skolebænken.” Derudover er han en fast benyttet klummeskribent hos blandt andet Berlingske og BT.

Og han ved, hvad han taler om. Chris Macdonald er uddannet cand.scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet. Desuden er han skaber  af konceptet “Strong Body – Strong Mind” og “Sundhed i Balance.” Chris MacDonald er født og opvokset i USA, men har boet i Danmark siden 1999. Han har en baggrund som eliteatlet, og blev i 2005 nummer to i Race Across America, der er et 5000 km langt cykelløb tværs over USA. Her cykler deltagerne i 22 timer hvert døgn.

  Trivsel, vitalitet og high performance

  • Videnskaben har vist os, at visse faktorer ikke er til forhandling, hvis vi vil skabe trivsel og vitalitet. I dette inspirerende og tankevækkende foredrag fortæller Chris MacDonald passioneret om, hvordan vi som individer og organisationer kan forbedre vores chancer for både at præstere og have det godt.
  • I en tid hvor high performance, omstillingsparat, robusthed og resiliens diskuteres, taler Chris MacDonald varmt for det gode og enkle danske ord, som sammenfatter alle disse koncepter. Nemlig ordet sund. Han har brugt år på at studere og forstå videnskaben i menneskets biologi, psykiske og sociale trivsel og med udgangspunkt heri, samt al den erfaring Chris har opbygget, spørger han i foredraget, om det vigtigste ikke i virkeligheden er, om vi føler os sunde i det, vi laver? Og lige så vigtigt: Om vores virksomhedskultur er det?
  • Svarene finder han i videnskaben om menneskets hjerne og biologi, og han deler i dette foredrag de fire kerneområder, som vi i dag har identificeret som afgørende for performance og vitalitet: Energihåndtering (herunder stressbalance), positive konstruktive relationer, mental indstilling og kultur.
  • De fire faktorer er ikke til forhandling, hvis vi som personer og virksomheder vil øge vores chancer for at præstere. Og måske vigtigere endnu: For at trives, mens vi gør det.

  Sund Præstation – et halv-dags seminar med fokus på at performe optimalt og trives mens man gør det

  • Vi, der i dag skal trives og performe på arbejdsmarkedet, har oplevet en verden, der på kort tid har forandret sig radikalt. Vi har fart på og oplever dagligt masser af forandringer. Det er utroligt spændende, og den nye verden giver så meget godt. Mange af os kender også presset, den giver. Og vil vi fungere bedst i det, er det en stor hjælp med god energi, konstruktive sociale relationer og en sund robusthed. Men kan vi få de ting? Og hvordan?
  • Chris MacDonald bliver i stigende grad benyttet til at hjælpe arbejdspladser med at kombinere performance og trivsel, så arbejdsopgaverne bliver løst effektivt – i et miljø og med et mindset, der fremmer sundheden og styrken hos den enkelte.
  • Over de sidste femten år har Chris MacDonald, i sin forskning og i sit liv som topatlet og coach, forsøgt at besvare, hvordan vi kan præstere bedst og have det godt, samtidigt. På dette tankevækkende og medrivende seminar deler han sine unikke perspektiver.
  • Med videnskabeligt overblik og et stort formidlingstalent går han i dybden med, hvordan den enkelte kan iføre sig et godt sikkerhedsudstyr mod stress og manglende energi. Og hvordan virksomheden kan skabe en kultur, hvor alle kan trives mens de præsterer optimalt. Tilhørerne går motiverede fra dagen med helt konkrete redskaber, som er enkle at tage i brug.

  U-Turn: Sund i en usund verden

  • Hør Chris MacDonald fortælle passioneret om hvordan vi kan leve sundere, fysisk og mentalt, og styre uden om faldgruberne i en verden som på mange måder modarbejder det som vi har mest brug for.
  • Kultur i forandring: På kort tid har vi radikalt ændret vores levevis: Hastigheden, mængden og måden vi kommunikerer med hinanden på udvikler sig hurtigt. Også vores mad-, søvn- og motionsvaner har forandret sig. Mange rammes af negativ stress, og hverdagen består ofte af et konstant flow af stimuli – ikke mindst fra ny teknologi og sociale medier. På ganske få år har vi mennesker skabt et samfund som er i misforhold (mismatch) med den livsstil vores krop og hjerne forventer og som vi trives optimalt med. Det har konsekvenser for vores sundhed, sygdom og psykiske samt sociale trivsel.
  • Forskning og TV om potentialet i livsstil: 7 ud af 10 af os vil dø af en mismatch-sygdom, og paradoksalt nok kan 7 ud af 10 af disse sygdomme forebygges.”U-Turn”er et 1-årigt forsøg som undersøger potentialet i livsstil. Det vises på TV i januar-marts 2017 og er også et stort forskningsprojekt som Chris MacDonald står bag i samarbejde med Rigshospitalet. Med udgangspunkt i U–Turn fortæller Chris MacDonald i dette foredrag hvilke livsstilselementer der ikke er til forhandling, hvis du vil give dig selv de bedste betingelser for at trives og præstere optimalt i dit liv.
  • Viden og redskaber til dit eget U-Turn: Chris MacDonald krydrer foredraget med anekdoter fra skabelsen af U-Turn, og med konkrete råd til hvordan du kan skabe dit eget U-Turn hen imod en sundere livsstil. Den gode nyhed er nemlig, at nogle få basale forandringer i dit personlige og sociale liv kan gøre dig stærkere, så du præsterer og har det bedre, og samtidig mindske din risiko for at udvikle mismatch-sygdomme. En sundere livsstil handler ikke om at være fanatisk eller ej, men om at visse faktorer ikke er til forhandling fra naturens/vores geners side, hvis vi vil fungere og trives optimalt. Efter dette foredrag med Chris MacDonald vil du være iført det rette ”sikkerhedsudstyr” til at navigere i en verden fuld af mismatches.

  Chris skræddersyr altid sine foredrag

  Du kan derfor frit komme med input til vægtningen af foredraget. Eksempelvis en prioritering af, om det er den fysiske sundhed, den psykiske trivsel eller det sociale og kollegaskabet, der skal i fokus. Du kan endvidere komme med indspark til, om det skal være mere eller mindre underholdende. Chris har efter mange tusinde foredrag en rigtig god fornemmelse af de enkelte arrangementer, så du skal ikke være bekymret for, at han uanset hvad målretter det og skaber en fantastisk stemning.

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Chris MacDonald

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Chris MacDonald

Foredragsemner med Chris MacDonald