Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om ADHD

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om ADHD. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: ADHD

  • ADHD står for Attention Deficit Hyperactivity Disorder, og lidelsen var tidligere kendt som DAMP. ADHD dækker over flere forskellige forhold, men typisk en tendens til hyperaktivitet eller problemer med at opretholde fokus og opmærksomhed.
  • Man kender ikke til fulde de specifikke årsager til ADHD, men man mener at genetik spiller ind og at lidelsen i hvert fald til en vis grad er arvelig. Den diagnosticeres typisk når patienten er barn, men følger vedkommende livet igennem.
  • Der gives i mange tilfælde medicin mod ADHD, men det hører med til historien, at visse forskere og læger er i tvivl om hvorvidt ADHD bør betragtes som en egentlig diagnose.
  • Foredrag om ADHD tager fat på emner som disse og flere til.