Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Kreativitetens påvirkning på dig og din omverden

lise-vestergaard foredrag

Lise Vestergaard

Komiker, kunstner og foredragsholdere der gør dig klogere på, hvordan du bliver en succes derhjemme og på arbejdspladsen.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Lise har været en stor hjælp for hele teamet i Virbac i vores arbejde med at visualisere vores strategi. Med stor idérigdom og professionalisme samt en unik sans for at fornemme vores behov og hjælpe os til at finde vores eget udtryk, har Lise formået at ramme 'spot on' og kanalisere vores energi frem til et flot resultat."

Lisa Pontoppidan, Adm. direktør - Virbac Se alle referencer

Et foredrag med Lise Vestergaard giver dig:

 • Konkrete råd til, hvordan I kan bruge kunst til at arbejde med organisationens visuelle udtryk.
 • Inspiration til at bruge kunsten som formidler og til at skabe handling.
 • Værktøjer og målrettede bud til jeres indsats med virksomhedens udtryk.
Uforpligtende forespørgsel på Lise Vestergaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lise

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Lise Vestergaard er udøvende kunstner med fokus på at igangsætte den offentlige debat via sin kunst. Lises passion for kunst viser hun også igennem sit arbejde med virksomhedskunst, hvor hun har stort talent for at udtrykke virksomheders ånd. Hun sikrer, at deres visuelle udtryk afspejler virksomhedens værdier.

Et foredrag med Lise Vestergaard giver dig:

 • Konkrete råd til, hvordan I kan bruge kunst til at arbejde med organisationens visuelle udtryk.
 • Inspiration til at bruge kunsten som formidler og til at skabe handling.
 • Værktøjer og målrettede bud til jeres indsats med virksomhedens udtryk.

Lise Vestergaard arbejder til daglig med virksomhedskunst, hvor hun skaber visions- og portrætbilleder. Billederne bliver kreeret med henblik på at skabe anledning til dialog om virksomhedens værdier og dens strategi for at brande sig overensstemmende hermed. Efter Lise Vestergaard har sat sit præg, er kunders, medarbejderes og samarbejdspartneres indtryk af virksomheden blevet, som den var tiltænkt. Lises egenskaber og idéer om kunst er grundpillen i hendes foredrag. 

Lises liste over samarbejdspartnere er lang. Du kan blandt andet finde navne på nogle af Danmarks største virksomheder som Alka, Carlsberg, Smukfest, Only, Stofa, Fields, Salling. Hun tog blandt andet del i et stort live arrangement i samarbejde med Salling for at fejre Aarhus som Europæisk kulturhovedstad.

Lise er udøvende kunstner, der har fokus på den offentlige debat og har til hensigt at kunsten skal skabe stof til eftertanke og dernæst anledning til handling. Kunsten og kreativiteten, menneskets søgen efter passion, mening og livsmål er vores vej til overlevelse og udvikling, og den må derfor aldrig nedprioriteres.

Der er endnu flere tankevækkende idéer om kunst fra Lise. Hun er idékvinde bag børnebøgerne om ’Filifytten’, som er bøger uden billeder. Barnet skal derfor selv bruge sin fantasi til at skabe billederne. Børnene kan på den måde illustrere deres egne billeder af bøgerne. De eventyrlige Filifytten-historier stimulerer og udvikler børns kreativitet og inspirerer dem til at tænke nyt og udfolde deres skabertrang.

Se foredrag med Lise Vestergaard

  Lise Vestergaard foredrag

  Kunsten som bæredygtig formidler

  • ‘Tjener, der er plastik i min suppe’ er titlen på et af værkerne i vandreudstillingen “DON’T WASTE IT”, der er skabt i samarbejde med miljøorganisationen Plastic Change, et billede som refererer til de enorme plastiksupper der findes i havene. Vi lever i en plastikkrise. Vi har haft en forbrugsfest med plast og nu kommer tømmermændene. Det meste af den plast, vi har udledt til naturen, siden vi begyndte at anvende materialet, er stadig at finde derude.
  • Lise Vestergaard viser uddrag af sine tidligere værker og fortæller engageret om tilblivelsen af “DON’T WASTE IT” vandreudstilling. Her skildrer hun gennem kunsten problemstillingen omkring plast og giver samtidig bud på, hvad vi kan gøre for at ændre adfærd, så vi selv og kommende generationer forsat kan have mulighed for at ernære sig af havets ressourcer.  Samtidig viser hun, hvordan kunsten kan inspirere os til direkte handling.

  Lise Vestergaard foredrag

  Din virksomhed er en åben bog

  • Er I opmærksomme på, hvilke signaler jeres virksomhed sender visuelt, når man træder ind af døren? Og stemmer de signaler overens med det indtryk I gerne vil give besøgende; kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere?
  • Det er menneskets natur, at vi bevidst såvel som ubevidst dømmer det, vi ser, på et splitsekund. Faktisk dømmer vi det, vi ser, på 100 millisekunder. Af alle vores sanser bruger vi synet mest. Synet bruges hele 80 %, og vi afkoder billeder 60.000 gange hurtigere end tekst. Samtidig lagres billeder direkte i langtidshukommelsen. Derfor er førstehåndsindtrykket afgørende for, om vi har tillid til personer og virksomheder. Og nøgleordet er autenticitet – at vi oplever en gennemgående ægthed og balance i det, der bliver sagt i forhold til det, vi ser!
  • Hvis en virksomhed ønsker at forankre noget nyt og skabe forandring, er det vigtigt at kreere et visuelt univers og et indeklima, som stemmer overens hermed. Det skaber tryghed, at virksomhedens indeklima også passer overens med deres service, produkt og koncept udadtil.
  • Når en virksomhed får nyt fokus – måske fokus på bæredygtighed eller kreativitet, så er det derfor vigtigt at skabe og indrette rum i farver, form og billeder ud fra præmissen, at ‘et bæredygtigt og kreativt miljø skaber kreative og bæredygtige medarbejdere’.
  • Den korteste vej til at skabe forandring er at involvere og tage medarbejderne med på råd. De skal være med til at skabe de rammer, de selv bliver en del af.
  • Skab rum til forandring i virksomheden ved hjælp af: (1) et bedre indeklima og arbejdsmiljø, (2) brug af farver, form, billeder og indretning, (3) minimér distraktioner, og fokusér på det centrale (lys, lyd, åndehuller & mødesteder).
  • Billedkunstner Lise Vestergaard går utraditionelt og kreativt til værks, når hun præsenterer og involverer virksomhedens medarbejdere i at skabe fokus og forandring. Med afsæt i den konkrete virksomhed og de forandringer, som virksomheden har fokus på, vil der blive udarbejdet målrettede bud på, hvordan indsatsen kan gøres bedst. F.eks. specifikt hvilke billeder, virksomheden vælger at hænge på væggen, betyder meget for, hvordan virksomheden fremstår og præsenterer sig. Gennem kunsten og arbejdet med visuelle udtryk  hjælper Lise Vestergaard virksomheder med at formidle budskaber og styrke egen strategi og vision. Du kan blandt andet se nogle af de projekter, Lise har udført for virksomheder her www.lisevestergaard.dk/company-image.
  • Inden foredraget tager Lise Vestergaard altid på et virksomhedsbesøg efter aftale med kunden og foretager et “scan” af organisationen, for at danne sig et indtryk af, hvordan arbejdspladsen fremstår visuelt i forhold til deres forretningskoncept, hvilket hun efterfølgende inddrager i foredraget mhp målrettede bud til deres indsats.

  Lise Vestergaard foredrag

  Når kreativitet er kilden til glæde

  • Foredraget “Når kreativitet er kilden til glæde” handler om, hvad kreativitet egentlig er for en størrelse, hvorfor det er godt at være kreativ, og hvordan vi dyrker kreativiteten bedst. Få også svaret på, hvorfor kreativitet er afgørende for vores velbefindende, for glæden og den personlige udvikling.
  • Du får indblik i: (1) Hvordan du styrker din koncentration gennem kreativitet, får bedre resultater og mere overskud, (2) hvordan kreativitet er genvejen til at finde ro og glæde, og (3) hvordan kreativitet kan hjælpe dig, uanset hvilken situation du er i.
  • Lise Vestergaard er udøvende kunstner og skaber sin kunst med fokus på at bidrage til den offentlige debat. Her har hun f.eks. fokus på kreativitet, menneskets søgen efter passion, mening og livsmål. ‘At give os tid til kreativitet er en del af vores overlevelse, det er en del af det at være menneske og det at udvikle sig som menneske. At være kreativ handler om fordybelse og selvrespekt’.

Referencer

Det har været en inspirerende oplevelse at møde Lise. Lise havde sat sig grundigt ind i vores hverdag og gjort sig en masse tanker om mulige forandringer. Som en del af sin research boede Lise anonymt på vores hotel for at teste os. Hun hjalp os med at afklare, hvilken vej vi skulle gå og stillede nogle provokerende spørgsmål. Vores fokus med projektet var at nå en ny målgruppe, som vi har fået hjælp til at skære til og få ud over rampen. Helt konkret førte samarbejdet frem til fem nyindrettede businessværelser på hotellet. Det har været et givende projekt, som vi lønner med 5 point ud af 5.

Lui Jensen, Direktør

First Hotel

Lise Vestergård har været katalysator i et workshop-forløb i Virbac, hvor det danske, svenske og norske team har arbejdet med strategi og værdisæt i virksomheden. Lise har været en stor hjælp for hele teamet i Virbac i vores arbejde med at visualisere vores strategi. Med stor idérigdom og professionalisme samt en unik sans for at fornemme vores behov og hjælpe os til at finde vores eget udtryk, har Lise formået at ramme 'spot on' og kanalisere vores energi frem til et flot resultat. Lise er dygtig til at holde fokus, og samtidig er hun klar med et smil på læben og sans for det lidt anderledes, der kan gøre en positiv forskel.

Lisa Pontoppidan, Adm. direktør

Virbac

Særdeles vedkommende indlæg om børns læsevaner og de ting, der kan føre til ændrede læsemønstre.

Karsten Boll

Vejle Kommune
Uforpligtende forespørgsel på Lise Vestergaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Lise Vestergaard

5 ud af 5 stjerner

"Lise har været en stor hjælp for hele teamet i Virbac i vores arbejde med at visualisere vores strategi. Med stor idérigdom og professionalisme samt en unik sans for at fornemme vores behov og hjælpe os til at finde vores eget udtryk, har Lise formået at ramme 'spot on' og kanalisere vores energi frem til et flot resultat."

Lisa Pontoppidan, Adm. direktør - Virbac Se alle referencer

Foredragsemner med Lise Vestergaard