Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Gennemslagskraft

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Gennemslagskraft. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Gennemslagskraft

  • Gennemslagskraft er blevet lidt af et buzzword, måske ikke mindst indenfor erhvervslivet, hvor gennemslagskraft er sådan noget, der er rigtig vigtigt at have nok af, hvis man f. eks. er leder på et eller andet niveau.
  • Men gennemslagskraft er naturligvis ikke kun noget, der kommer mellemledere i større jyske virksomheder til gavn, man har også brug for det, hvis man f. eks. er udøvende kunstner, eller på anden måde skal stå på en scene. Eller undervise folk.
  • Hvad er gennemslagskraft for en størrelse, og hvad kan man gøre for at øge sin gennemslagskraft? Og hvordan gør man det på en måde hvor det egentlige budskab styrkes og ikke drukner i alskens staffage og udenomssnak?
  • Foredrag om gennemslagskraft kigger nærmere på emnet og forsøger at give svar på nogle af disse spørgsmål.