Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Jacob Palmqvist

Peptalker, HD-investering-finansiering, NLP Master fra McKenna Breen i London, Bach. DHE (Design Human Engineering)

Jacob Palmqvist er en af Danmarks mest anvendte og uden tvivl bedste peptalkere, og han har allerede mange års erfaring med at udvikle og gennemføre foredrag og kurser. Han formår at kombinere det faglige med en tilpas mængde humor, og har på denne måde salen i sin hule hånd hele vejen igennem. Der er konkrete redskaber og noget at reflektere over efterfølgende. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Jacob Palmqvist arbejdede i 10 år som aktiehandler, og dette har givet ham en stor forretningsmæssig forståelse for at skabe resultater igennem sine foredrag – både menneskelige og økonomiske. Som motivationstaler er Jacob Palmqvist en af de bedste og får altid meget positive evalueringer. 

Som coach og peptalker har Jacob Palmqvist hjulpet og underholdt mange tusinde sælgere, ledere og medarbejdere fra virksomheder som, Nokia, General Motors, Danfoss, Fiat, Mærsk, IBM, Danske Bank, Nordea, Glaxo, Hydro Texaco, Kommune Data, COOP, DJØF, Opel, Ericsson, HP, Compaq, LEO, Diesel, Saab, Novo, PBS og Tivoli.

Jacob Palmqvists foredrag byder på en høj grad af interaktivitet, og de er lige så underholdende som de er inspirerende. Men udover den høje underholdningsværdi, er de gode resultater for deltagerne og virksomheder eller afdelingen så afgjort målsætningen. Nedenfor kan du finde beskrivelser nogle af Jacobs foredrag, og du kan læse meget mere under de enkelte præsentationer.

  Jacob Palmqvist foredrag

  At mestre egen motivation – Hvor sidder dit drive?

  • En garanteret motiverende peptalk med en buffet af dynamiske værktøjer til at angribe forandringer proaktivt. En energisk omgang sund fornuft, som giver dig mod til at tage valg og ansvar og til at gøre det, du altid kunne have gjort. Et wake up call til din indre motivator, som skaber en god fornemmelse i maven og masser af lys i pæren. En positiv øjenåbner, som får dig til at indse at mulighederne er ubegrænsede.
  • Udfordringen: At satse på at nogle få nøgle-personer i organisationen kan motivere de andre er farligt. Økonomiske og materielle gulerødder er sjældent tilfredsstillende. Vi tror at den mest effektive løsning på denne udfordring er at lære medarbejderne at motivere sig selv.
  • Fordele: En motiveret medarbejder, forandringsappetit, drive og handlingsorientering
  • Deltagerne vil opnå færdigheder i: At påtage sig en positiv energisk holdning og indstilling, udfordre vaner og gamle adfærdsmønstre, håndtere modstand og forandringer

  Jacob Palmqvist foredrag

  Brug hovedet til en forandring. Du ser altid det du tror, men det er ikke altid du tror hvad du ser!

  • Vi giver dig dynamiske forandringsværktøjer i et dybt bredt og højt favnede peptalk der tager fat om roden i vores følelsesmæssige vejnet, vores Overbevisninger. Igennem brug af farverige metaforer og udfordrende øvelser gøres den enkelte forandringsparat og motiveret. Se hvordan det umulige bliver muligt foran øjnene på deltagerne.
  • Udfordringen: Kollegaer med manglende tro på egne evner skaber dårligere resultater og tilsvarende de der tror på det. Denne begrænsede holdning til produktet, ledelse, kvalitet, pris og egne evner kan have katastrofale konsekvenser for bundlinjen. 
  • Fordele: En positiv og ressourcefuld “JEG KAN” kultur, gøres i stand til at fjerne mentale performance begrænsninger, mulighed for at bryde igennem tryghedszonen og sætte turbo på eget potentiale.
  • Deltagerne vil opnå færdigheder i: At udvise en adfærd der igangsætter positive succes-spiraler, at påtage sig et aktionsorienteret sæt af overbevisninger, at opnå resultater de ikke troede muligt, og at udnytte deres eksisterende færdighedsniveau maksimalt.

  Jacob Palmqvist foredrag

  Kommunikation – Slå ørerne ud!

  • Har du en opskrift på succes ? Med engagement og humor giver Jacob Palmqvist dig en beskrivelse og en opskrift på, hvordan du når dine mål. En effektiv motiverende og engagerende peptalk med dybde og tyngde.
  • Udfordringen: Misforståelser brok og fejlopfattelser koster hvert år virksomheder milliarder i fejl mistede ordrer utilfredshed manglende deling af viden og masser af ideer og muligheder. Effektiv kommunikation er et must for at opretholde konkurrence evnen og skabe en kultur der laver ekstraordinære resultater. Diverse kommunikationsteknikker har gennem årerne stået for fald idet den enkelte grundlæggende holdning til at lytte med det formål at forstå ikke har været tilstrækkeligt i fokus. Vi tror, at den mest effektive løsning på denne udfordring er at lære medarbejderne at kommunikere hurtigere skarpere og med målet for øje. 
  • Fordele: Øger forståelsen af andre og skaber kunderelationer med tillid, undgår misforståelser og fejltagelser, teknikker til at øve indflydelse på andre igennem sproget.
  • Deltagerne vil opnå færdigheder i: At bygge og fastholde “rapport” med andre, at lytte med det formål at forstå, at håndtere flere kommunikationsteknikker.

  Jacob Palmqvist foredrag

  Teamwork – Synergi & gensidighed!

  • Udfordringen: At arbejde proaktivt og selvstændigt med klare mål og masser af motivation burde være nok til at få succes i det moderne arbejdsliv. En faktor der dog kræves fokus på for at frigøre den resterende del af medarbejdernes potentiale er deres evne til TEAMWORK.
  • Fordele: En team ånd og spirit, tillid & åbenhed, undgår superoptimering.
  • Deltagerne vil opnå færdigheder i: At bruge teambarometeret aktivt, opnå og give hinanden tillid og respekt, samarbejde og kommunikere.

  Jacob Palmqvist foredrag

  Værdibaseret salg – når prisen kommer i anden række

  • Foredraget er et underholdende og involverende festfyrværkeri, hvor deltagerne får ideer og inspiration til at arbejde med egne holdninger og værdier samt værktøjer til at påvirke andres.
  • Når du skal blive endnu dygtigere til at skabe resultater er der to primære indsatsområder, du kan vælge at fokusere på. 1) Skaffe nye kunder (dating) og 2) sælge mere til de eksisterende (ægteskab). Uanset hvilken af de to du arbejder med, er de psykologiske og værdibundne elementer blevet en afgørende faktor for at lykkedes i stort set alle brancher.
  • Alle kunder køber for at dække en af to overordnede behov. Et funktionsbehov der typisk er en økonomisk betragtning og en ren analytisk vurdering og et personligt behov der har at gøre med værdier, tillid og hvad kunden personligt får ud af det.Undersøgelser viser faktisk, at 40 % af kunder primært køber på grund af sælgeren, og ikke på baggrund af prisen.
  • Langt de fleste ”salgsteknikker” fokuserer på at manipulere kunden hen til et salg snarere en at skabe en relation. Man kan med rette sammenligne traditionel salg med dating og værdibaseret salg med de egenskaber, der skal bruges i et parforhold. Min erfaring er dog, at langt de fleste sælgere har viden og kendskab til langt flere “teknikker” end de bruger. Det er derfor altafgørende, at man målrettet træner og udvikler “SALGSINDSTILLING”, der er den hurtigste og mest effektive vej til at skabe en kultur, der laver ekstraordinære resultater. “SALGSINDSTILLING” x KOMPETENCER = SALGSRESULTATER
  • Deltagerne vil lære: Hjernens sorterings mekanismer. Målsætnings modeller (DANSEMODELLEN). Teknikker til at øve indflydelse på andre igennem sproget. Teknikker til at skabe handling. Hvordan historier aktivere værdier og behov. Lytte for at forstå. Forstå værdien af værdier. Øge forståelsen af at skabe kunderelationer gennem tillid og respekt. Formen er en blanding af underholdning og læring med masser historier og deltagerinvolvering.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Jacob Palmqvist

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Jacob Palmqvist

Foredragsemner med Jacob Palmqvist