Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-02-blue

Foredragsholdere om Teater

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Teater. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om teater (1)

Help me choose

Om emnet: Teater

  • Teatret er en gammel kunstart, som har formået at overleve til den dag i dag, og selvom teatret i det tyvende århundrede har været truet af både tv og internet, så er det her endnu.
  • Mange af verdenslitteraturens allerstørste skrev bl.a. til teatret – tænk f. eks. ikonet over dem alle, William Shakespeare, hvis klassiske stykker opføres verden over stadig den dag i dag.
  • Foredrag om teater vil typisk fokusere på både kunstneriske, historiske og kulturpolitiske vinkler, og foredragsholderne er ofte selv direkte tilknyttet teatrets verden, som f. eks. forfatter, instruktør eller skuespiller, eller også er der tale om eksperter, anmeldere eller lignende.
  • Et foredrag kan aldrig helt forklare teatrets specielle magi, og måske godt det samme, men det kan gøre dig klogere på hvad teatret er for en størrelse, og måske give indsigt i hvorfor magien virker som den gør.
Request Speaker Fees & Availability