Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Skilsmisse

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Skilsmisse. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Skilsmisse

  • ’Til døden os skiller,’ hedder det ofte, når man bliver gift. Men sandheden er, at i flere tilfælde ender det bare med skilsmisse.
  • En skilsmisse kan i nogle tilfælde være nødvendig, men den er sjældent sjov at skulle igennem, for en skilsmisse handler om brud, og der vil ofte være stærke følelser på spil.
  • Der vil typisk også være en side af skilsmissen, som har med jura at gøre, f. eks. i forhold til hvem, der skal have hvilke dele af indboet, hvem, der skal bevare bolig, hvordan man forholder sig, hvis der er børn i forholdet, etc.
  • Foredrag om skilsmisse tager typisk fat på disse lidt tunge spørgsmål og flere til.