Henter Indhold ...

Geo

Komiker og foredragsholder

Geo er bedst kendt som en succesfuld komiker, men er derudover en populær foredragsholder, der i sine foredrag fortæller  om det kræftforløb han fra 2011-2012 var igennem. Trods emnets alvor leverer Geo med masser af humor og selvironi et nærværende, levende og tankevækkende foredrag.   

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Geo er en af Danmarks sjoveste komikere, og er især kendt for sin humoristiske tilgang til sin egen kræftsygdom. Et forløb Geo skrev en bog om, og som han nu også holder foredrag om. Det er livsbekræftende og efterlader publikum eftertænksomme og med ømme mavemuskler. 

Geo er født i 1975 og opvokset i Aalborg. Hans borgerlige navn er Christian Geo Heltboe, men som stand-up-komiker er han bedst kendt som Geo. Han har læst engelsk og dansk på universitetet og gennemført 4 maratonløb. Geo har medvirket på et utal af dvd-udgivelser. Solo kan nævnes ‘Geo’s Garage’, ‘Ego Geo’ og 5 stand-up.dk sæsoner. Hertil kommer ‘Den Ægte Vare’ med Matthesen, Rune Klan, Mick Øgendahl, Jacob Tingleff og Carsten Eskelund. Han har medvirket ved Talegaver Til børns 10 års jubilæum og været vært på Comedy Aid 2011, sammen med Carsten Bang. Han stod også bag one-man-showet, ‘Mit Indre Dyr.

I 2013 udgav Geo bogen Ikk for sjov – om kemo og comedy, der omhandlede hans forløb og behandling for testikelkræft. Bogen blev en bestseller og trykt i 5 oplag.

  Geo foredrag:
  Ikk’ for sjov

  • Foredraget er baseret på bogen af sammen navn. Et foredrag, som med humor og uden selvhøjtidelighed fortæller om det at være kræftpatient, og om samtidig at holde fast i sig selv som far, mand og komiker. Om at få en benhård behandling og om at tro på man kommer godt ud på den anden side. Geos fortælling er vedkommende, varm, sårbar, tankevækkende, inspirerende og ikke mindst underholdende.
  • Komikeren Geo fik i efteråret 2011 konstateret testikelkræft. Han blev opereret, erklæret rask og optrådte i julen som vært på Kræftens Bekæmpelses store indsamlingsshow ComedyAid.
  • Til Geos halvårs rutinekontrol fandt lægerne en spredning til lungerne hvilket resulterede i endnu en operation fulgt op af 9 ugers opslidende kemobehandling. Det blev 9 uger med smerte, mistet hår, tunge tanker og grin. For ja, humoren blev Geos våben i kampen mod kræften.
  • Geo fortæller tragikomisk om pinlige sædprøver, om portører som vil have jokes på operationsgangen, om kønsbehåring som falder af (det er der da ingen, der har fortalt???) og om kun at ville have frosne ærter til morgen-, middag- og aftensmad.

   

  Geo foredrag:
  Hva’ så nu?

  • Oplev et sjovt og livsbekræftende foredrag, hvor Geo uden filter og med masser af humor vender de tragedier han har oplevet gennem livet, og hvordan han har vendt dem til noget positivt.
  • I foredraget vender Geo tunge emner såsom sin fars terror gennem hele livet, sine karrieremæssige fejltagelser, sin sygdom og sin skilsmisse, alt sammen pakket ind i humor og sjove anekdoter, men uden alvoren heller går tabt.
  • Geo kommer med nogle vilde eksempler på de absurditeter hans far har udsat ham og hans familie for. Han fortæller, hvordan han har brugt disse professionelt ved at bygge flere ekstreme humorkarakterer i skuespil og tv-produktioner op omkring hans persona – og ikke mindst hvordan han har kunnet bruge sin fars afvigende mentale tilstand til at komme igennem ekstremt pressede situationer.
  • Nogle forkerte karrieremæssige valg, en kræftdiagnose – og oveni det hele lige en skilsmisse også -har givet Geo meget modgang på både job- og privatfronten. Men selv, hvor det så allermest sort ud, har Geo formået at vende modgangen til noget positivt og komme tilbage på sporet hver gang. I processen med at rejse sig igen, fortæller Geo hvilke redskaber han bruger mentalt, når han er allermest presset.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Geo

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Geo

Foredragsemner med Geo