Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om E-Handel

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om E-Handel. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: E-Handel

  • E-Handel er kommet for at blive. Antallet af salg der foregår over nettet er eksploderet de seneste år, og flere og flere shopper hjemmefra sofaen.
  • I foredrag om E-handel og E-Commerce kan du blandt andet blive klogere på, hvordan du sælger mere på nettet. Hvordan skal hjemmesiden fremstå og hvordan skal man føre marketing på den? Hvordan øger man brugervenligheden og overskuddet fra e-salget?
  • Foredrag om E-Handel og E-Commerce er ideelt for virksomheder, der enten er ny i e-shoppens verden, eller for dem, der allerede bruger e-handel men som har brug for nye fifs og redskaber til at optimere den og booste salget. Med et foredrag om e-handel og e-commerce kan du bliver inspireret og godt rustet til at kaste virksomheden ud i salg på nettet.