Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Coaching

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Coaching. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Coaching

  • Coaching får potentiale frem i ansatte og kan bruges i virksomheder til at skabe mål og resultater. Men det er ikke kun virksomheder, der kan gøre brug af foredrag om coaching. Skoler kan blandt andet også gøre nytte af foredrag om coaching, som kan hjælpe unge til at tro på dem selv samt give dem værktøjer, som de bruge fremover i livet – og måske være med til at finde den vej de skal gå.
  • Foredrag om coaching kan både inspirere og målrette, og gør det ved hjælp af spørgeteknikker. Foredragene kan både handle om hvordan man bliver bedre til at tro på sig selv, og ser sine styrker og svagheder i øjnene. Men det kan også handle om, hvordan du bliver bevidst om din egen og andres sindstilstand. Det kan handle om konflikter som du får fifs og værktøjer til både at forstå og håndtere.
  • Foredrag om coaching kan planlægges et mål, som coachen motiverer tilhørerne til at opnå og så man får en foredrag der passer præcist til formålet.