Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Dagplejen

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Dagplejen. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Dagplejen

  • Dagplejen er for børn i alderen ca. seks måneder til tre år, dvs. der er tale om de helt små børn, og derfor også, i mange tilfælde, børnenes første oplevelse med at være væk fra hjemmet over en længere periode.
  • I dagplejen passes ofte flere børn sammen, så dagplejen er også en tidlig oplevelse med socialt samvær i forhold til andre mere eller mindre jævnaldrende børn.
  • Hvad definerer den gode dagpleje? Børnene skal selvsagt føle sig trygge og godt tilpas, men forskellige former for kreativ og social stimulation er også vigtigt for børn i den alder.
  • Foredrag om dagplejen ser nærmere på forskellige dagplejemuligheder og mere til.