Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Autisme

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Autisme. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Autisme

  • Autisme er en såkaldt udviklingsforstyrrelse, som kan tage mange forskellige former og grader, men som typisk resulterer i – til tider svære – sociale vanskeligheder for autisten.
  • Man kender ikke årsagen til autisme, men mener den er arvelig. Man mener også at der er større risiko for autisme hos drenge end hos piger, om end det stadig diskuteres hvorvidt man bare har været bedre til at opdage autismen hos netop drenge.
  • Autisme kan give udslag i mange forskellige træk, men ofte vil der være tale om sociale og kommunikative vanskeligheder – nogle autister taler rent faktisk ikke, men kan i flere tilfælde godt udtrykke sig på skrift. Man finder også en stærk trang til vandedannende gentagelser hos mange autister.
  • Foredrag om autisme tager fat på emner som disse og mere til.