Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Pernille Garde Abildgaard

Tid er jeres vigtigste ressource. Bruger I den rigtigt?

Pernille Garde Abildgaard

Foto: Morten Lundrup

Pernille Garde Abildgaard

Rådgiver, forfatter og ekspert i 4-dages arbejdsuge.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Pernille Garde er en blændende underviser. Fagligt velfunderet og troværdig. Jeg vil fremhæve hende som et af de mest inspirerende og smittende mennesker, jeg har mødt, når det handler om at opnå et gladere, mere effektivt og for selvstændige ikke mindst også et mere økonomisk indbringende arbejdsliv."

Marianne Bækbøl, Karriererådgiver Se alle referencer

Et foredrag med Pernille Garde Abildgaard giver jer:

  • Mulighed for at gøre oprør mod hverdagens hamsterhjul, dårlige vaner og ineffektive arbejdsgange
  • Indblik i hvordan det er muligt at arbejde mindre og nå mere
  • Hjælp til at optimere effektiviteten og skabe fokus på det vigtigste for at opnå bedre resultater 
Uforpligtende forespørgsel på Pernille Garde Abildgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Pernille

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Pernille Garde Abildgaard er ekspert i personlig og kollektiv effektivitet samt i 4-dages arbejdsuge. Hun er desuden direktør og stifter af virksomheden TAKE BACK TIME, der har til formål at give os tiden tilbage og skabe gladere medarbejdere og bæredygtige virksomheder.

Et foredrag med Pernille Garde Abildgaard giver jer:

  • Mulighed for at gøre oprør mod hverdagens hamsterhjul, dårlige vaner og ineffektive arbejdsgange
  • Indblik i hvordan det er muligt at arbejde mindre og nå mere
  • Hjælp til at optimere effektiviteten og skabe fokus på det vigtigste for at opnå bedre resultater 

Få jeres værdifulde tid tilbage

Vi kender det godt; unødvendige mails, lange møder, dårlige vaner og ineffektive arbejdsgange. Det stjæler den allervigtigste ressource, vi har – vores tid. Pernille Garde Abildgaard arbejder for at give medarbejderne på de danske arbejdspladser deres værdifulde tid tilbage.

Pernille har sat sig for at udbrede budskabet om, at vi kan indrette vores arbejdsliv meget smartere, end vi gør i dag. Det vil skabe langt sundere arbejdspladser med gladere og mere fokuserede medarbejdere. 

Missionen for et lykkeligere arbejdsliv begyndte for Pernille i 2018 med hendes første bog “Fokus giver frihed – gode arbejdsmetoder i en verden af forstyrrelser. Siden har hun udgivet yderligere to bøger om emnet – “Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige” og senest “Brænd Hamsterhjulet – Guide til et lykkeligt arbejdsliv”.

Pernille Garde Abildgaard har 15 års erfaring som leder i både offentlige og private selskaber. Hun er eftertragtet foredragsholder og underviser og hendes omfattende viden er flittigt brugt i medier, når det handler om et effektivt arbejdsliv og den efterhånden mere og mere eftertragtede 4-dages arbejdsuge.

Book Pernille Garde Abildgaards foredrag og få værdifulde redskaber til at skabe mere balance og medarbejdertrivsel samtidig med I optimerer produktiviteten.

Se foredrag med Pernille Garde Abildgaard
Pernille Garde Abildgaard foredrag

Fokus giver frihed

Hvordan kan vi arbejde mindre og nå mere?

Vil du også sikre høj arbejdsglæde og motivation i et miljø med stadig stigende arbejdspres, forstyrrelser og lange, ineffektive møder? Og vil du lære at håndtere den mere og mere utydelige skillelinje mellem arbejde og fritid?

Pernille tager udgangspunkt i den nyeste hjerneforskning, arbejdspsykologi og adfærdsforskning samt en bred praktisk erfaring fra en lang række virksomheder og organisationer. Med Pernilles håndgribelige værktøjer og konkrete tips vil den enkelte medarbejdere opleve at få et større fokus og mere tid mellem hænderne, mens virksomhedens kollektive arbejdsglæde øges.

Pernille Garde Abildgaard foredrag

4-dages arbejdsuge - hvordan kan vi arbejde mindre og nå mere?

Er du også nysgerrig på en 4-dages uge? Mere end 60 danske virksomheder har – eller er i gang med – at konvertere fra en 5-dages til en 4-dages arbejdsuge uden nedgang i løn. Men hvorfor er det nu en god idé? Og er det en god idé for alle typer virksomheder? Hvad kan man regne med at få ud af det? Og hvor ligger faldgruber og hvilke overvejelser skal man gøre sig inden man kaster sig ud i det?

Med udgangspunkt i sine fire bøger samt sin brede research fra mere end 30 danske virksomheder med en 4-dages arbejdsuge, fortæller Pernille Garde Abildgaard om tendensen samt svarer på alle spørgsmål – både de overordnede og de konkrete.

Pernille Garde Abildgaard workshop

Workshop om 4-dages arbejdsuge

Er din virksomhed nysgerrig på en 4-dages arbejdsuge?

Med udgangspunkt i sine bøger samt sin brede research fra mere end 15 danske virksomheder med en 4-dages arbejdsuge, fortæller Pernille Garde Abildgaard om, hvordan din virksomhed også kan nå 5 dages arbejde på kun 4 dage.

Referencer

Fremragende foredrag, som jeg ugentlig har refereret til - både privat og i arbejdslivet. Meget inspirerende kvinde og brugbare teorier.

Cecilie Kjær Svendsen

Pernille er god til at involvere folk, skubbe processen i den rigtige retning, og sikre at alle ved, hvad de skal dagen efter. Hun har ledet en del af vores workshops, og har en stor del af æren for, at vi er der, hvor vi er i dag.

Anne Mikkelsen, Operation Manager

Arkitema Architects

Pernille leverede et involverende og inspirerende oplæg, hvor vi som virksomhed fik god inspiration til fremtidens arbejdsplads, samtidig med at vores medarbejdere fik konkrete og simple værktøjer til at opnå mere fokustid i hverdagen. Med udgangspunkt i både teori og konkrete cases gav Pernille et nuanceret indblik i fordele og udfordringer ved den fleksible og hybride arbejdsplads. Det har vi taget med os videre som inspiration til at skabe de bedste rammer i TDC NET.

Lika Thiesen - HR-direktør

TDC NET

Pernille Garde er en blændende underviser. Fagligt velfunderet og troværdig. Jeg vil fremhæve hende som et af de mest inspirerende og smittende mennesker, jeg har mødt, når det handler om at opnå et gladere, mere effektivt og for selvstændige ikke mindst også et mere økonomisk indbringende arbejdsliv.

Marianne Bækbøl

Karriererådgiver

Pernille var en virkelig god inspirator og ressource, da vi søgte inspiration og viden om, hvordan vi kom godt tilbage på arbejdspladserne efter hjemsendelse. Vores vej blev guidende principper for organisationens dialog om arbejdsformer og samarbejde i relation til opgaver.

Lisbeth Armand - Chefkonsulent

Arbejdstilsynet

Pernille har været en stor inspirator for vores ledergruppe, da vi skulle vende tilbage efter Corona. Pernille har hjulpet os med at se ”det nye landskab”, at forstå værdien af råderum i en arbejdsuge, og at udnytte de teknologiske kompetencer i organisationen, som Corona resulterede i. Pernille er i høj grad lykkes med at give os konkrete og brugbare bud på, hvordan vi i Sorø Kommune kan arbejde med at tilrettelægge vores arbejde mest muligt effektivt, og interessere os for balancen mellem struktur og mere fleksibilitet. Et uundgåeligt paradigmeskifte på arbejdsmarkedet.

Rikke Holmegaard Mauritzen - Ledelseskonsulent

Sorø Kommune

Jeg hørte og så dit oplæg om Fremtidens arbejdsliv på vores centerdag i Lyngby-Taarbæk Kommune. Det var supergodt, nærværende og inspirerende, og du har bare så meget energi med dig - det fungerede bare! Tak for det 😊

Conny Præstkjær Christophersen - Arbejdsmiljørepræsentant

Lyngby-Taarbæk Kommune

Sådan får vi en 4-dages arbejdsuge

Kortere arbejdsuge. Bedre trivsel for medarbejderne. Og bedre bundlinje for virksomhederne. Lyder det forjættende? Det kan lade sig gøre!

Pernille Garde Abildgaard har hjulpet flere virksomheder med at indføre 4 dages arbejdsuge, og i denne bog fortæller hun, hvordan det kan lade sig gøre at tilrettelægge arbejdslivet på en ny måde, der både gavner medarbejder og virksomhed. Men der findes ikke en standardløsning, der passer alle, og Abildgaard fortæller med udgangspunkt i forskellige danske virksomheder, hvordan de har formået at skabe en ny arbejdskultur. Fælles for løsningerne er, at det ikke handler om at arbejde mere, men bedre. Og hvordan vi gør netop det, fortæller Abildgaard også. Det handler bl.a. om at udrydde forstyrrelser, komme pseudoarbejde til livs, så det bliver lettere at fokusere på de opgaver, vi godt kan lide.

Udgivet 29-01-2024 af Lindhardt og Ringhof

 

Brænd Hamsterhjulet - Guide til et lykkeligt arbejdsliv

I “Brænd hamsterhjulet – Guide til et lykkeligt arbejdsliv” stiller Pernille Garde Abilgaard tankevækkende spørgsmål til nutidens arbejdsmiljø med en række inspirerende cases og gode råd til implementeringen af en 4-dages arbejdsuge.

Flere større private og offentlige virksomheder og institutioner er begyndt at forandre den rigide og fastlåste arbejdsuge med bemærkelsesværdige resultater til følge. På trods af færre arbejdsdage, fleksible arbejdstider og medbestemmelse hos medarbejderne er både trivslen og produktiviteten steget markant.

Til “Brænd hamsterhjulet – Guide til et lykkeligt arbejdsliv” har Pernille Garde Abilgaard samlet en række inspirerende cases fra danske virksomheder og offentlige institutioner, som har forkortet arbejdstiden og forandret arbejdsmiljøet og samtidig formået at øge arbejdsglæden, mindsket sygefraværet og sat produktionsniveauet op. Dertil deler hun en række metoder til hvordan implementerer, afprøver og måler forandringer af arbejdslivet.

Udgivet 16.08.2021 af Frydenlund

Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige

Med hele seks stjerner i Jyllands-Posten er bogen “Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige” kommet godt fra start. Bogen kaldes epokegørende – og handler om, hvordan vi kan arbejde mindre og nå mere.

Bogen handler om virksomheden, IIH Nordic, der står som et lysende eksempel på, at vi som medarbejdere godt kan få et sprudlende arbejdsliv med stor faglig succes uden nødvendigvis at ofre frihed og familietid.

Du får data og unikke indsigter fra de seneste to år med en 4-dages arbejdsuge plus en række enkle råd og værktøjer, som du selv kan bruge i dit arbejdsliv og præsentere for din chef.

Bogen handler kort fortalt om 4-dages arbejdsuge i praksis.

Udgivet 03.06.2019 af Frydenlund

Fokus giver frihed - gode arbejdsmetoder i en verden af forstyrrelser

BOG OM PERSONLIG EFFEKTIVITET OG LIVSKVALITET

I en verden fuld af forstyrrelser er din opmærksomhed din vigtigste ressource. De mange forstyrrelser forhindrer dig i at udnytte dit fulde potentiale – så brug din opmærksomhed klogt. Denne bogen giver dig indsigt i, hvad forstyrrelserne gør ved dig og hvordan du kan genvinde kontrollen og nå dine mål. Både fra time til time og dine helt store drømme.

Udgivet 22.03.2018 af Frydenlund

Uforpligtende forespørgsel på Pernille Garde Abildgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Pernille Garde Abildgaard
Pernille Garde Abildgaard

5 ud af 5 stjerner

"Pernille Garde er en blændende underviser. Fagligt velfunderet og troværdig. Jeg vil fremhæve hende som et af de mest inspirerende og smittende mennesker, jeg har mødt, når det handler om at opnå et gladere, mere effektivt og for selvstændige ikke mindst også et mere økonomisk indbringende arbejdsliv."

Marianne Bækbøl, Karriererådgiver Se alle referencer

Foredragsemner med Pernille Garde Abildgaard