Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Hardeep Dhanjal

Inspirator, top-motivator og musiker

Hardeep Dhanjal er en blændende foredragsholder, der leverer et dynamisk, energisk og livsbekræftende foredrag om processen man som menneske eller team skal igennem for at opnå sine visioner og drømme. Hardeep har et særligt talent for at kommunikere på en alvorlig og underholdende måde på samme tid, og deler ærligt ud af sine egne livserfaringer på godt og ondt til stor inspiration for sit publikum. Hardeep får altid evalueringer i absolut top og er senest udnævnt til TEDx speaker. Trods sin korte tid i branchen anses Hardeep for at være iblandt de bedste foredragsholdere i Danmark.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Hardeep Dhanjal kan med sin historie og amerikanske stil motivere andre til at kæmpe for deres drømme, tage ansvar for deres egen tilværelse og herigennem udnytte deres fulde potentiale. Og så har han en særlig evne til at involvere sine tilhørere og holde dem tryllebundet under hele foredraget.

Hardeeps livserfaringer spænder bredt – fra forvirret gadedreng med alt hvad det indebærer til at blive den første rapmusiker i verden, der gik nummer 1 på de indiske hitlister. Han har tidligere arbejdet som salgscoach, lederaspirant og mental-coach for professionelle sports-udøvere med stor succes. Nu er jagten gået ind på at blive blandt de bedste inspirationstalere i verden. Han er ekspert i den menneskelige process, man skal igennem for at få visionen til at gå i opfyldelse og kan udtrykke det som ingen anden foredragsholder i Danmark.

I dag lever han af sine inspirerende foredrag, som han med stor succes holder for blandt andet virksomheder, kommuner og uddannelsesinstitutioner rundt i Danmark og i udlandet.

I Farum lidt udenfor København er Hardeep vokset op med sine forældre, der er emigreret fra Indien. Allerede fra barnsben oplevede han mange udfordringer ved at være ”fremmed” i Danmark

De svære år udviklede ham som menneske, de styrkede ham og gjorde ham i stand til at håndtere en række udfordringer som voksen. Opvæksten gav også brændstof til en spændende musikkarriere. Hardeep har givet koncerter for flere 100.000 mennesker men også oplevet musikbranchens nådesløse forretningsverden. Hans musikalske eventyr fik en brat afslutning hvor han blev snydt for royalities og udnyttet af pladeselskab og management.

Hardeep Dhanjal foredrag trækker på alle disse erfaringer. Han er sidenhen brændt igennem som foredragsholder, og med hans vilje til at opnå sit fulde potentiale som inspirations speaker kan vi love en helt unik oplevelse. Hardeeps referenceliste tæller blandt andet FC Midtjylland, Center for Ledelse, Danske Bank, Jobindex, Nilfisk, Fredericia Kommune, IBC International Business College, Kold College, Århus Købmandsskole og mange flere.

Hardeep har oplevet en overvældende positiv respons fra sine tilhørere, der har inspireret ham til at dedikere sit liv til at inspirere andre.

  Hardeep Dhanjal foredrag

  Det er dit liv, dit eneste liv

  • I dette inspirerende foredrag tager Hardeep afsæt i sit eget liv og fortæller publikum, hvordan han forfulgte sine drømme, og hvordan vi alle bør sætte os mål og stræbe for at opnå dem. Hardeep understreger, at vi kan udnytte vores optimale potentiale, hvis vi indser, hvor fantastisk og stort vores liv egentlig er. Det er når vi går efter vores drømme, at vi for alvor udretter noget i livet.
  • Hardeep giver i foredraget helt konkrete råd til, hvordan vi tager ansvar og bestemmer over vores eget liv – uden at blive slået ud af de udfordringer, som vi kan komme ud for. Men det er ikke let, og vi skal kæmpe for det. Det har Hardeep selv gjort for at nå dertil, hvor han er i dag. Han har kæmpet for at få sin uddannelse, føle sig accepteret og for sin succes i musikbranchen. Da musikdrømmene blev slukket, fandt Hardeep en ny gnist og bruger i dag sine lyriske evner til at motivere og begejstre folk.
  • Kom i godt selskab med Hardeep, en håndfuld inspirerende historier, rap, autentiske fortællinger og publikumsindragelse. En foredragsholder der med sin oprigtige og passsionerede tilgang til at gøre en forskel for alle mennesker kan inspirere selv den mest skeptiske lytter.

  Hardeep Dhanjal foredrag

  Den menneskelige faktor!

  • For at skabe succes er vi nødt til at ville det! Vi skal have et stærkt ønske om at opnå succes, uanset om vi er medarbejder eller ledelse. God løn motiverer ikke alene til at slå konkurrenterne, der skal været et indgående ønske om at være de bedste og en forståelse for, at den enkelte er afgørende for en samlet succes.
  • Mangler du et frisk pust, en ordentlig omgang inspiration eller nogle konkrete og motiverende råd til dine ansatte eller kollegaer, så er Hardeep Dhanjal den helt rigtige at få på besøg. Glem alt om irriterende PowerPoints og gruppeopgaver, med Hardeep er det ren energi og passion – og den smitter helt ned på de bagerste rækker i salen!
  • Hardeep Dhanjal er en af landets absolut mest engagerede og intense foredragsholdere, og din virksomhed får med garanti en energiopladning, som I sent vil glemme!
  • Foredraget kan vinkles både til ansatte og ledere.

  Hardeep Dhanjal foredrag

  Det er aldrig for sent

  • Hardeep taler i dette tankevækkende foredrag direkte til de mennesker, der føler, at de er gået stå i livet. Det kan blandt andet være unge bosat i socialt belastede områder, indsatte i fængsler eller mennesker midt i et misbrug mv.
  • I fordraget får tilhørerne håndgribelige råd til at slippe de negative tanker, finde en mere positiv energi og en styrke hos sig selv, så vedkommende bedre kan vurdere, hvorvidt ens handlinger er gavnende eller skadende.
  • Hardeep fortæller ærligt og åbent om den proces, som man SKAL igennem for at ændre sin situation, og med afsæt i sin egen udvikling fra rastløs, usikker teenager til vellykket musiker og eftertragtet foredragsholder og motivator.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Hardeep Dhanjal

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Hardeep Dhanjal

Foredragsemner med Hardeep Dhanjal