Henter Indhold ...

Christian Waldstrøm

Lektor, ph.d., forfatter, foredragsholder og konsulent

Christian Waldstrøm er en Danmarks førende netværksforskere, og har siden 2000 arbejdet med emnet både som lektor på Aarhus Universitet, konsulent, forfatter og foredragsholder.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Har du også fået network-lede? Gider du ikke høre mere om, hvor forkert du opfører dig til receptioner? At du burde vidensdele noget mere. Eller hvordan dit liv ville blive meget bedre, hvis du bare var mere ekstrovert? Det er der en god grund til, for det meste af hvad der bliver sagt og skrevet om netværk er ganske enkelt forkert. Christian bruger både sin baggrund som forsker og praktiker i sine tankevækkende, sjove og lærerige foredrag, og han er kåret som Årets Underviser.

I løbet af de seneste 5 år har Christian holdt mere end 200 foredrag hvor han bruger sin humor, energi og faglighed til at udfordre deltagerne og på at påvise, at netværk er meget mere end bare at dele visitkort til receptioner. Christian Waldstrøm har skrevet to bøger om netværk, Ledelse af Netværk (med Bent Engelbrecht) og Corporate Networking (med Christian Stadil). Sidstnævnte blev i både Børsen og JP kåret som en af de bedste ledelsesbøger i 2009.

Christian Waldstrøm varierer i sine foredrag mellem eksempler, teori, cases og deltagerøvelser, der sikrer, at alle holdes interesseret, og emnet får lov at bundfælde sig.

  Christian Waldstrøm foredrag

  Kan du se dit netværk for bare relationer?

  • Alt for få virksomheder udnytter det potentiale, der ligger i deres virksomhedsnetværk. Det er mange år siden, vi blev klar over, at vores organisationer fungerer på alle mulige andre måder end hvordan vi formelt har skåret dem til.
  • Ved at bruge netværksanalyse til at undersøge, hvad der rent faktisk foregår, er det muligt at få svar på en række spørgsmål, man ellers ikke kan: Hvorfor er der folk, der foretrækker lukkede grupper og andre brobygningsrollen? Hvorfor ser man ofte specialister i udkanten af netværket? Hvorfor bliver vi mindre effektive af for mange relationer? Og mere grundlæggende: Ved du egentlig, hvad der foregår i din egen virksomhed?

  Christian Waldstrøm foredrag

  Er social kapital det nye aloe vera

  • De senere år er der i mange organisationer – særligt i den offentlige sektor – blevet brugt rigtig meget energi på at snakke om ’social kapital’. Begge begreber har den styrke, at de er intuitive og har en meget positiv klang – for hvem vil ikke gerne have ’social kapital’ som både lufter af noget blødt og varmt samt noget målbart og effektivt?
  • Problemet er ofte at social kapital bliver brugt som Aloe Vera i 90’erne – som svaret på alting. Men så nemt er det ikke, og hvis man ikke forstår hvad social kapital er for en størrelse, risikerer man at gøre mere skade end gavn.

  Christian Waldstrøm foredrag

  På sporet af den introverte netværker

  • Hvis vi alle er så forskellige, hvorfor er alle råd om, hvordan vi skal networke, så ens? Kan det tænkes at det skyldes at det er fordi de råd tager udgangspunkt i ekstroverte og helt ignorerer at der findes introverte? Og vil det sige, at introverte ikke kan være gode networkere? Og mere grundlæggende: Hvordan kan det være, at vi både er ved at drukne i møder, mails og information alle steder fra, og vi bliver ved med at få at vide, at lykken er at netværke mere?
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Christian Waldstrøm

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Christian Waldstrøm

Foredragsemner med Christian Waldstrøm