Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Simi Jan

Journalist og tv-korrespondent

Simi Jan brænder for det hun formidler. I sine medrivende og gribende foredrag giver hun tilhørerne seneste nyt fra verdens brændpunkter i Mellemøsten. Det er autentisk og tankevækkende, når hun beretter om de store konflikter i verden, som hun ofte selv har stået lige midt i. Simi Jans personlighed og engagement i sit arbejde smitter af på tilhørerne, og hun får derfor altid meget flotte evalueringer for sine foredrag. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Simi Jan har vundet flere prestigefyldte priser for sit modige arbejde som korrespondent. Derudover er hun en nærværende og autentisk foredragsholder, som i den grad forstår at skabe kontakt med sit publikum. Foruden at give publikum en god indsigt i forskellige områder i Mellemøsten, er Simi Jans historie meget mere end en udenrigskorrespondents oplevelser med at dække verdens brændpunkter – det handler også om nogle helt almengyldige menneskelige erfaringer hun har gjort sig, nemlig om at kaste sig ud i det man brænder for og turde forfølge sine drømme, uanset modgang undervejs.   

Simi Jan er korrespondent for TV2 Nyhederne i Mellemøsten og har i en årrække boet i Pakistan og Afghanistan. Arbejdet i disse to lande blev til en personlig dannelsesrejse, hvor Simi Jan fik fuldendt sin egen rodede historie midt i de krige, som har plaget begge lande. I den anmelderroste bog “Til te hos Taleban” fortæller Simi Jan om sin konstante søgen efter en anden side af historien. Om hvordan terror og kampen imod det påvirkede og forandrede de to lande i de skelsættende år, hun boede der. Og om at møde ubegrænset gæstfrihed fra fremmede, som lever midt i en helt anden virkelighed.

I 2003 blev Simi Jan uddannet som journalist på Napier University i Skotland i 2003. I sin allerede lange karriere har hun arbejdet for Politiken, DR og BBC. Hun har derudover rapporteret fra flere steder i Mellemøsten og Pakistan, såvel som Somalia, Norge og Australien. Sideløbende har hun læst Mellemøststudier og Arabisk ved Syddansk Universitet. Sammen med sine kollegaer har Simi Jan også været aktuel i TV2´s populære dokumentarserie “Korrespondenterne”.

  Simi Jan foredrag

  På job i verdens brændpunkter

  • Simi Jan giver i dette foredrag et helt enestående indblik i  livet som korrespondent i nogle af de farligste områder i verden. Hør de historier, som ikke bliver vist på tv. Simi Jan tager afsæt i sine egne beretninger og fortæller, hvordan det er at rapportere fra verdens brændpunkter.
  • Der er lagt op til et medrivende foredrag fortalt med liv og sjæl af en kvinde, som brænder for sit arbejde.

  Simi Jan foredrag

  Spring ud i livet

  • I dette foredrag fortæller Simi Jan, hvordan hun tog ejerskab over sit eget liv og udlevede sine drømme. Budskabet er, at vi alle kan, hvis vi virkelig vil. Det var ikke nemt at blive korrespondent, og selvom Simi Jan ikke fik noget foræret, så gav hun aldrig op.
  • Da Simi Jan lige var blevet journalist stod arbejdsgiverne langt fra i kø, og da hun endelig fik sig et job, sagde hun hurtigt selv farvel til fast indtjening, feriepenge og pensionsopsparing for at rejse ud i verden og rapportere. Mange var forundrede og mente ikke, at det var en god ide. Men Simi Jan var stædig. Hun solgte lejligheden med alle sine møbler i og flyttede til Pakistan og senere Afghanistan. Det var et sats – og et eventyr. Det var sjovt, men også grænseoverskridende og til tider hårdt. Men mest af alt lærerigt og givende.
  • Oplev et morsomt og tankevækkende foredrag om en humørfyldt kvinde, der tog en chance, også selvom den var usikker. Simi Jan motiverer sine tilhørere til det samme med et glimt i øjet og et kærligt spark.

  Simi Jan ordstyrer

  Ordstyrer og debattør

  • Simi Jan er en eftertragtet foredragsholder og rutineret som ordstyrer, hvor hun med stor entusiasme, journalistisk skarphed og et glimt i øjet formår at holde fast i sit publikum og den røde tråd. Hun har blandt andet styret debatter og møder for Røde Kors, Radikale Venstre, Frederiksberg Kommune, Velkomstfesten, Dannerhuset osv.
  • Grundet sin karrierebaggrund og mange år som korrespondent er Simi Jan specielt velegnet til debatter, der omhandler politik, integration, flygtningekrise, indvandring, medier mv., ligesom Simi Jans internationale erfaring og flydende engelsk gør hende til et oplagt valg til internationale arrangementer.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Simi Jan

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Simi Jan

Foredragsemner med Simi Jan