Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Hvordan fremstår du igennem dit kropssprog?

Niels Krøjgaard

Niels Krøjgaard

Psykologisk entertainer og foredragsholder, der bevæger sig i krydsfeltet mellem psykologi og menneskelig adfærd.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Et fantastisk underholdende show, som man ikke kan lade være med at snakke om bagefter. Det satte en masse tanker i gang om, hvad man signalerer med sit kropssprog. Af og til tænker jeg faktisk stadig over, hvordan det kunne lade sig gøre at læse os så godt. Det var en fornøjelse at deltage."

Cand.psych. Christina Lundsgaard Ottesen - Psykologisk Institut, Aarhus Universitet Se alle referencer

Et Niels Krøjgaard foredrag giver dig:

 • Niels Krøjgaard er noget så sjældent som en god kombination af show-man og faglig foredragsholder
 • Niels’ foredrag er kendt for deres høje grad af underholdning krydret med skarpe og brugbare pointer
 • Når han tager på turné rundt i Danmark så er det oftest for fulde huse
Uforpligtende forespørgsel på Niels Krøjgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Niels

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Niels Krøjgaard er psykologisk entertainer, en slags moderne Sherlock Holmes, der aflæser, tolker og koder de signaler vi mennesker udsender i vores nonverbale kommunikation; vores kropssprog, blik og ansigtsmimik. Hans evner og ekspertise indenfor at gennemskue troværdighed og bedrag har gjort ham til samarbejdspartner for bl.a. Rigspolitiet og PET, ligesom han har afviklet foredrag og workshops i en lang række virksomheder og organisationer i Danmark og udlandet.

Et Niels Krøjgaard foredrag giver dig:

 • Niels Krøjgaard er noget så sjældent som en god kombination af show-man og faglig foredragsholder
 • Niels’ foredrag er kendt for deres høje grad af underholdning krydret med skarpe og brugbare pointer
 • Når han tager på turné rundt i Danmark så er det oftest for fulde huse

Niels Krøjgaards arbejde bevæger sig i krydsfeltet mellem psykologi og menneskelig adfærd, hvor han har specialiseret sig i kognitive processer og perceptionspsykologi, som han siden 90’erne har holdt foredrag omkring, underholdende shows samt undervisningsforløb fra hel- og halvdagskurser til længere forløb. Emnerne han behandler spænder fra manipulationspsykologi, kropssprog/nonverbal kommunikation til undervisning i præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft.

Siden 2005 har han derudover været tilknyttet Instituttet for Fremtidsforskning, hvor han underviser og kører procesforløb i kreativitet og innovation for nogle af verdens største virksomheder.

Oprindeligt begyndte Niels Krøjgaard som tryllekunstner i 80’erne og har bl.a. arbejdet sammen med store kanoner som David Copperfield, David Blaine og Derren Brown. Han fik dog hurtigt interesse for det felt inden for trylleri, som beskæftiger sig med psykologi og menneskelig adfærd. I dag er hans virke som tryllekunstner i traditionel forstand dog lagt på hylden, men Niels er stadig en del af et eksklusivt netværk af tryllekunstnere og personer med psykologisk indsigt, der sammen udvikler tricks, rutiner og effekter til store tryllekunstnere og psykologiske entertainere på den internationale scene.

Gennem årene har Niels medvirket som ekspert i utallige tv-udsendelser, hvor han har været med til at røbe, hvordan de personer med påståede ægte overnaturlige evner, snyder. Niels har i kraft af sit arbejde opnået stor erfaring med ”cold reading” – en teknik, som personer med clairvoyante ”evner” bruger til at skabe deres illusion, og er som eneste dansker blevet undervist i Applied Cold Reading i London af en af verdens førende eksperter på området, Ian Rowland.

Niels Krøjgaard er uddannet i etablering og detektion af troværdighed og bedrag, samt følelsernes intelligens hos Paul Ekman International i Manchester. Han har undervist 100-vis af politifolk og været med til at uddanne specialstyrker hos Rigspolitiet, hvor nogle af landets bedste efterforskere bruger  hans viden i forbindelse med afhøring af kriminelle m.m. Han har adgang til den nyeste forskning indenfor feltet, og hans viden kan blive din viden.

Endeligt er Niels som led i sit arbejde certificeret hypnotisør fra Dansk Hypnose Akademi og kan inddrage suggestion til flere af sine eksperimenter, men altid med den dybeste respekt for de personer som deltager.

Glæd jer til et fascinerende, sjovt og indsigtsfuldt foredrag eller show. Ikke to af Niels’ optrædener er ens, men fælles for alle er, at Niels altid forud for arrangementet har haft en grundig dialog med kunden om deres tanker og ønsker. Derfor får I præcis det arrangement I ønsker.

Se foredrag med Niels Krøjgaard

  Niels Krøjgaard webinar

  Derfor slår dit førstehåndsindtryk ofte fejl!

  • Har du nogensinde prøvet at møde et menneske, for så senere blot at finde ud af at dit førstehåndsindtryk var fuldstændig forkert? Det sker faktisk oftere end man skulle tro. Din hjerne tænker nemlig konsekvent irrationelle tanker.
  • I dette webinar tager kropssprogsekspert Niels Krøjgaard dig med ind i en verden af bias og forudindtagethed. Du får viden og indsigt i hvorfor vi mennesker fejlbedømmer mennesker, og hvorfor de folk du møder ofte fejlbedømmer dig.
  • Den viden Niels Krøjgaard giver dig og dine ansatte kan bruges af sælgere, HR-folk, ledere, mellemledere – ja, alle som i sit daglige virke møder mennesker, hvor mødet er vigtig og har betydning. Du vil blive bedre til at give en faglig vurdering af folk, og du får et stærkt kommunikationsværktøj i værktøjskassen.
  • Webinarets varighed kan skaleres fra 30-50 minutter plus spørgsmål. Webinaret kan målrettes den enkelte virksomhed.

  Niels Krøjgaard show

  Show – Psykologisk entertainment

  • Få en aldeles unik og fascinerende oplevelse! Du bliver ikke blot udfordret intellektuelt, glemmer tid og sted i en åndeløs spænding, men vil med garanti også få stof til eftertanke lang tid efter showet. Forestil dig en tryllekunstner uden rekvisitter, som hverken bruger kort, mønter, duer eller mystiske kasser. I stedet er Niels i stand til at tale til vores underbevidsthed og styre vores tanker og handlinger.
  • Illusionerne foregår i sindet, hvilket gør dem meget stærkere end almindelige tryllerier. Niels fanger signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over du udsendte. Han tolker signalerne og ved præcist, hvilke tanker i dit sind, der har frembragt dem. Lyver du, bliver du afsløret.
  • Niels kan også forudse vores reaktioner i en given situation. Du tror du agerer selvstændigt, men du er styret af Niels. Det virker uforklarligt og nærmest overnaturligt, men alting har en forklaring. I de forkerte hænder er Niels’ teknikker skræmmende manipulerende. Men i showet anvender han teknikkerne som et underholdende element og til at give sit publikum et unikt indblik i hjernens uanede muligheder. Tilsat humor, ping-pong med publikum og en god portion charme er showet en særdeles anderledes underholdende oplevelse.
  • Varighed: 50 minutter

  Niels Krøjgaard foredrag + show

  Din krop kan tale, uden du åbner munden – underholdende show og lærerigt foredrag om nonverbal kommunikation

  • Niels Krøjgaard indleder med et kort show som psykologisk entertainer, hvor deltagerne får lov til både at grine og forundres, som de aldrig har oplevet det før. Herefter tager Niels Krøjgaard deltagerne med ind i den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning i følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet.
  • Niels Krøjgaard underviser bl.a. hos Rigspolitiet og Politiskolen, hvor nogle af landets bedste efterforskere bruger hans viden i forbindelse med afhøring af kriminelle m.m. Niels Krøjgaard har adgang til den nyeste forskning indenfor feltet, og hans viden kan blive din viden.
  • Foredraget tager udgangspunkt i evidensbaseret videnskab og giver deltagerne teoretisk viden kombineret med praktiske værktøjer. Alt serveres på indlevende, letforståelig – og ikke mindst underholdende – facon.
  • Book et foredrag med psykologisk entertainer Niels Krøjgaard og få en oplevelse, hvor deltagerne både bliver underholdt og undervist i kropsprog og i hvordan man “læser” mennesker.
  • Foredraget kan skaleres fra 90 til 120 minutter og passer både til små intime forsamlinger og større grupper.

  Niels Krøjgaard foredrag

  Manipulationens psykologi

  • Du bliver konstant påvirket af dine omgivelser: Ord, billeder og lyde bombarderer dine sanser. Men hvad vigtigere er: Du bliver også konstant manipuleret. Uden du er klar over det. Med foredraget MANIPULATIONENS PSYKOLOGI har du mulighed for at opdage, hvordan let mennesker påvirker andre og hvordan du undgår at blive offer for manipulation. Foredraget tager udgangspunkt i den nyeste forskning, og giver også et indblik i hvordan hjernen fungerer, og hvordan man snyder sig selv.
  • Kom med helt ind i manipulationens maskinrum og bliv klogere på hvordan du kan påvirke andre mennesker, hvordan du undgår at blive manipuleret, og – ikke mindst – hvor let du manipulerer dig selv.
  • Niels Krøjgaard er psykologisk entertainer, uddannet i etablering og detektion af troværdighed og bedrag, samt følelsernes intelligens hos Paul Ekman International i Manchester og har udført konsulentarbejde for de største virksomheder i Norden, samt Politiskolen, Rigspolitiet og PET. Niels Krøjgaard har en fortid i reklamebranchen og har hele sit voksenliv arbejdet med kommunikation og hvordan man psykologisk påvirker andre mennesker.
  • Varighed: 90 minutter


  Niels Krøjgaard foredrag eller workshop

  Foredrag eller workshop: Din krop kan tale – uden du åbner munden

  • Workshoppen lærer deltagerne at se og mærke følelser i de personer de møder, og giver dem indblik i hvornår der er et mismatch mellem hvad folk siger og hvad de føler.
  • Forestil dig, at du var i stand til at gennemskue dine kunder, dine kolleger, din chef, når du bliver udsat for en løgn. Det kan ikke lade sig gøre at blive 100% træfsikker i løgnedetektering. Ved at gå metodisk til værks og med den viden, workshoppen tager udgangspunkt i, kan du dog med øvelse optimere din hitrate til ca. 70 % i kunsten at gennemskue, om en person er troværdig eller lyver.
  • I workshoppen trænes der i at genkende de 7 grundfølelser i ansigtet – kaldet microexpressions – via videoklip. Efterfølgende testes den tilegnede viden af i gruppearbejde, hvor man får lov til “at lyve for hinanden”. Dette er både underholdende og meget lærerigt. Den viden som formidles tager udgangspunkt i den amerikanske psykolog og videnskabsmand Paul Ekmans forskningsresultater.
  • Workshoppen kan tilrettelægges som et halvdagskursus eller et heldagskursus men kan også afvikles i en kort foredragsform.

  Niels Krøjgaard foredrag

  Forstærk dit eget kropssprog

  • Hver gang du møder et andet menneske sætter du aftryk. Og jo mere bevidst du er om din egen adfærd, desto stærkere kan personen få opfattelsen af dig. I denne workshop vil Niels Krøjgaard give dig en værktøjskasse af psykologiske virkemidler som kan optimere dit møde med andre mennesker.
  • Du vil lære hvordan du står, går, smiler, giver hånd – alt det du “bare gør” pr automatik, uden at tænke over hvilket indtryk det giver. Du vil gennem øvelser mærke i og på din egen krop hvad hvor stor forskel disse teknikker gør.
  • Workshoppen kan udvides, så deltagerne lærer at kommunikere med gennemslagskraft. Deltagerne vil få indgående indblik i teknikkerne bag den gode præsentation: De lærer bl.a. at disponere sit indhold, fremstå sikker og fattet og skabe god kontakt med deres modtagere. Og de får konkrete redskaber til at opbygge en effektiv præsentation – med eller uden PowerPoint.
  • Alle kan nemlig lære at brænde bedre igennem, nå bageste række og få folk til at lytte efter. Selv de mest introverte og generte mennesker kan lære det.
  • Kurset kan tilrettelægges som et halvdagskursus eller et heldagskursus.
Niels Krøjgaard video

Niels Krøjgaard introduktion

Få en smagsprøve på et foredrag med den psykologiske entertainer Niels Krøjgaard her:

Niels Krøjgaard Video

Foredrag med Niels Krøjgaard

Se her et kort sammenklip af et foredrag med Niels Krøjgaard.

En dag med Niels Krøjgaard

Følg med psykologisk entertainer Niels Krøjgaard når han forbereder og afholder foredrag.

Se foredrag med Niels Krøjgaard

Referencer

Mere end 300 personer oplevede Niels Krøjgaards show med psykologiske eksperimenter i forbindelse med Spildevandsteknisk Forenings Døgnkursus, og vi fik endog meget begejstrede tilbagemeldinger på hans optræden. Niels scorede tæt på topkarakter i evalueringen. På vores skala fra 1 til 5 gav deltagerne i gennemsnit karakteren 4,8. Det er den højeste karakter i mange år til et såkaldt aftenindlæg, og en tangering af vores hidtil højeste karakter. Så vi er meget tilfredse med hans optræden, og jeg er sikker på, at mange fortsat grubler over, hvordan han bærer sig ad.

Susanne Brandt, sekretariatsleder

Spildevandsteknisk Forening

Forrygende.

Evy Grønvall

Finansforbundet

Fantastisk.

Evy Grønvall

Finansforbundet

Fra første øjeblik blev vi tryllebundet af Niels' fantastiske show, og tiden gik alt for hurtigt. Vi ønskede alle at se mere og ikke mindst forstå, hvad det er Niels ser i vores kropssprog for at kunne "gætte" rigtigt. Fantastisk underholdning, som der blev talt om længe efter.

Gitte Klausen

Syddansk Universitet

Meget tilfreds og positive tilbagemeldinger fra skolerne.

Jane Flæng

Aalborg Sportshøjskole

Et eksorbitant, blændende, underholdende, blæret, tankevækkende og også lærerigt foredrag.

Lars Skibdahl

Syddansk Erhvervsskole

Et fantastisk underholdende show, som man ikke kan lade være med at snakke om bagefter. Det satte en masse tanker i gang om, hvad man signalerer med sit kropssprog. Af og til tænker jeg faktisk stadig over, hvordan det kunne lade sig gøre at læse os så godt. Det var en fornøjelse at deltage.

Cand.psych. Christina Lundsgaard Ottesen

Psykologisk Institut, Aarhus Universitet

Niels Krøjgaard er den vildeste oplevelse… Jeg græd af grin da han læste mine tanker… Dem allesammen!

Pernille Grøndahl Hoppe

Homefree Film

Det var forrygende at få simple værktøjer til at få dybere indsigt i lyve-mekanismer. Værktøjer, som også kan bruges til at blive skarpere på at gennemskue skjulte dagsordener. Dejligt med højt tempo og hands-on øvelser. Et dejligt anderledes og klogt input.

Lene Koogi

DR Nyheder

Jeg kan på ingen måde udtale mig om, hvad Niels Krøjgaard har hjulpet med.

Cand. Psych. Bjarke Overgaard

Rigspolitiet Politiområdet Nationalt Efterforskningscenter (NEC)

Det var super godt og alle vores gæste var super glade.

Søren Lykke

Webtimiser Erhvervsklub

Kanon anbefaling. Niels var klasse.

Anders Riksted

LAKexperten ApS

Verdensklasse!

Jesper Askjær

If

Spændende og professionelt foredrag. Niels var meget fleksibel ift tidspunkt og var meget fokuseret på at alle følte sig godt tilpas og der ikke var den mindste tvivl om "snyd".

Christina Wolsted

Roche Innovation Center Copenhagen A/S

Niels var virkelig interessant og underholdende! Han fik hurtigt alle 150 personers opmærksomhed og hans optræden blev et godt emne resten af lørdagen, og sågar også om mandagen, hvor kollegaerne skulle opdateres med oplevelsen.

Ole

NC Nielsen A/S

Interessant og intelligent undeholnning!

Allan Gravesen

Clinea Brugergruppe

Fantastisk tankevækkende og underholdende foredrag.

Jørgen Andersen

Exodraft A/S

Fantastisk.

Clara Kunstmann

TV2

Spændende og underholdende fordrag, som får en til at smile - men også til at tænke!

Louise Jørgensen

JK Byg & Montage ApS

Vi var super tilfredse med foredraget holdt af Niels Krøjgaard. Det var en god blanding at publikum inddragelse i små øvelser samt en god gemmengang ind bag de redskaber som bruges inden for manupulations psykologi.

Lea Christensen

Ørsted

Det var et skidegodt oplæg. Der er blevet talt en del om de 7 grundlæggende følelser og kollegaerne og ”vores kunder” er blevet studeret lidt nærmere i dag.

Hans Bæk Nielsen

Nordsjællands Politiforening

Forsamlingen var tryllebundet.

Nina Skov-Lauridsen

FOA Odense

Det blev perfekt afstemt med Niels: Han forstod at indrette sig foredrag efter, at han var sidste mand på et fire dage langt Landskursus, og at deltagerne havde været til festmiddag dagen før: Det blev både tilpas underholdene og tilpas fagligt og relevant.

Pernille Grønbech

Danmarks Kordegneforening

Super god kommunikator.

Inger Nørgaard

Eniig Fibernet

Tak for din måde at være på! Du skal vide at min søn længe har haft lidt problemer med sit selvværd og har haft gemt sig væk på sit værelse, fordybet i computerspil og uden ret meget kontakt til omverden, og det har været svært at få ham opmuntret og at få ham med til noget aktivt. Han har desværre en rygsæk med sig som indeholder lidt mobning i skolen og sine forældres svære skilsmisse. Inden vi gik ind i Kulturcentret havde han sagt, at han absolut ikke ville op på scenen, hvis du kunne finde på at hive ham op (fordi han jo ikke vil være i fokus og kigges på). Men nøj! Hvor var det fedt at du tog netop ham op... og nøj! Hvor var det fedt, at han glemte at beholde en knap...og nøj, hvor var din måde at håndtere ham/situationen bare helt i top !! Han blev SÅ glad over, at du nævnte ham flere gange og stillede ham supplerende spørgsmål. Niels, han havde virkelig SÅ meget brug for det her foredrag om kropssprog og signaler, og du ramte fuldstændig spot on! Tusind tak!

Mette H., deltager ved offentligt arrangement

Næstved Kulturcenter

Spot on godt foredrag! Meget relevant i branchen som headhunter, og vildt god inspiration. Niels Krøjgaard er en underholdende entertainer, men der er ingen tvivl om, at der ligger topsej viden og indsigt bag

Charlotte Schimmelmann

Headhunterne

Du tog ganske enkelt folk med storm – de var ellevilde bagefter og synes det havde været helt fantastisk. De snakkede om det hele aftenen. Helt igennem gennemført.

Lone Christiansen

Phønix Tag Materialer A/S

Er du i kontakt med dine følelser?

Det er jeg. Men det tog mig 48 år at nå dertil. Jeg er nemlig vokset op i en familie, hvor følelser blev undertrykt. Vrede blev til knuder i maven. Glæden var afdæmpet. Sorg holdt man for sig selv. Følelserne var der – men man viste dem ikke.

Kan du genkende dig selv? Eller kender du nogen i din organisation, som passer til den beskrivelse?

I dag tager jeg ud og underviser i at læse eller mærke følelser hos andre. Det kan blandt andet benyttes til at optimere sandsynligheden for at detektere, om folk er sandfærdige eller taler usandt. Om der er et mismatch mellem det personerne siger med ord og med deres følelser.

Forestil dig situationen, at en leder spørger en medarbejder, om han kan klare en opgave ekstra. Den tager kun en uge. Optimistisk set. Medarbejderen siger JA, og lederen giver opgaven et mentalt flueben og tænker, at så er der styr på det. Men han overser alle signaler hos medarbejdere på begyndende stress. At medarbejderen ikke turde sige nej på grund af prikke-runder, mindreværd eller benspænd i karriereforløbet.

At kunne se følelser eller mærke ind på en person kan altså være et rigtig stærkt værktøj i ens personlige kommunikationsværktøjskasse.

For at kunne læse følelsen i andre, skal man kunne mærke følelsen i sig selv. Jeg har eksempelvis et tæt samarbejde med Rigspolitiet, hvor jeg er med til at uddanne specialstyrker. Gæt hvilken følelse, mange af de politifolk jeg møder, har svært ved at læse i andre? FRYGT. Fordi de gennem årene er blevet ”frygtløse”.

Hvis du ikke er vokset op i en familie, hvor det har været naturligt for dig at vise følelser, så skal du forberede dig på, at den kan være hård arbejde at lære at læse andre. Men det KAN læres. Når jeg kan, så kan du også. Og jeg hjælper dig gerne.

Se foredrag med Niels Krøjgaard
Uforpligtende forespørgsel på Niels Krøjgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Niels Krøjgaard
Niels Krøjgaard

5 ud af 5 stjerner

"Et fantastisk underholdende show, som man ikke kan lade være med at snakke om bagefter. Det satte en masse tanker i gang om, hvad man signalerer med sit kropssprog. Af og til tænker jeg faktisk stadig over, hvordan det kunne lade sig gøre at læse os så godt. Det var en fornøjelse at deltage."

Cand.psych. Christina Lundsgaard Ottesen - Psykologisk Institut, Aarhus Universitet Se alle referencer

Foredragsemner med Niels Krøjgaard