Henter Indhold ...

Niels Krøjgaard

Psykologisk entertainer og foredragsholder

Niels Krøjgaard er psykologisk entertainer, en slags moderne Sherlock Holmes, der aflæser, tolker og koder de signaler vi mennesker udsender i vores nonverbale kommunikation; vores kropssprog, blik og ansigtsmimik. Hans evner og ekspertise indenfor at gennemskue troværdighed og bedrag har gjort ham til samarbejdspartner for bl.a. Rigspolitiet, PET og Politiskolen, ligesom han har afviklet foredrag og workshops i en lang række virksomheder og organisationer i Danmark og udlandet.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Niels Krøjgaards arbejde bevæger sig i krydsfeltet mellem psykologi og menneskelig adfærd, hvor han har specialiseret sig i kognitive processer og perceptionspsykologi, som han siden 90’erne har holdt foredrag omkring, underholdende shows samt undervisningsforløb fra hel- og halvdagskurser til længere forløb. Emnerne han behandler spænder fra manipulationspsykologi, kropssprog/nonverbal kommunikation til undervisning i præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft.

Siden 2005 har han derudover været tilknyttet Instituttet for Fremtidsforskning, hvor han underviser og kører procesforløb i kreativitet og innovation for nogle af verdens største virksomheder.

Oprindeligt begyndte Niels Krøjgaard som tryllekunstner i 80’erne og har bl.a. arbejdet sammen med store kanoner som David Copperfield, David Blaine og Derren Brown. Han fik dog hurtigt interesse for det felt inden for trylleri, som beskæftiger sig med psykologi og menneskelig adfærd. I dag er hans virke som tryllekunstner i traditionel forstand dog lagt på hylden, men Niels er stadig en del af et eksklusivt netværk af tryllekunstnere og personer med psykologisk indsigt, der sammen udvikler tricks, rutiner og effekter til store tryllekunstnere og psykologiske entertainere på den internationale scene.

Gennem årene har Niels medvirket som ekspert i utallige tv-udsendelser, hvor han har været med til at røbe, hvordan de personer med påståede ægte overnaturlige evner, snyder. Niels har i kraft af sit arbejde opnået stor erfaring med ”cold reading” – en teknik, som personer med clairvoyante ”evner” bruger til at skabe deres illusion, og er som eneste dansker blevet undervist i Applied Cold Reading i London af en af verdens førende eksperter på området, Ian Rowland.

Niels Krøjgaard er uddannet i etablering og detektion af troværdighed og bedrag, samt følelsernes intelligens hos Paul Ekman International i Manchester. Han underviser bl.a. hos Rigspolitiet og Politiskolen, hvor nogle af landets bedste efterforskere bruger  hans viden i forbindelse med afhøring af kriminelle m.m. Han har adgang til den nyeste forskning indenfor feltet, og hans viden kan blive din viden.

Endeligt er Niels som led i sit arbejde certificeret hypnotisør fra Dansk Hypnose Akademi og kan inddrage suggestion til flere af sine eksperimenter, men altid med den dybeste respekt for de personer som deltager.

Glæd jer til et fascinerende, sjovt og indsigtsfuldt foredrag eller show. Ikke to af Niels’ optrædener er ens, men fælles for alle er, at Niels altid forud for arrangementet har haft en grundig dialog med kunden om deres tanker og ønsker. Derfor får I præcis det arrangement I ønsker.

  Niels Krøjgaard show

  Show – Psykologisk entertainment

  • Få en aldeles unik og fascinerende oplevelse! Du bliver ikke blot udfordret intellektuelt, glemmer tid og sted i en åndeløs spænding, men vil med garanti også få stof til eftertanke lang tid efter showet. Forestil dig en tryllekunstner uden rekvisitter, som hverken bruger kort, mønter, duer eller mystiske kasser. I stedet er Niels i stand til at tale til vores underbevidsthed og styre vores tanker og handlinger.
  • Illusionerne foregår i sindet, hvilket gør dem meget stærkere end almindelige tryllerier. Niels fanger signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over du udsendte. Han tolker signalerne og ved præcist, hvilke tanker i dit sind, der har frembragt dem. Lyver du, bliver du afsløret.
  • Niels kan også forudse vores reaktioner i en given situation. Du tror du agerer selvstændigt, men du er styret af Niels. Det virker uforklarligt og nærmest overnaturligt, men alting har en forklaring. I de forkerte hænder er Niels’ teknikker skræmmende manipulerende. Men i showet anvender han teknikkerne som et underholdende element og til at give sit publikum et unikt indblik i hjernens uanede muligheder. Tilsat humor, ping-pong med publikum og en god portion charme er showet en særdeles anderledes underholdende oplevelse.
  • Varighed: 50 minutter

  Niels Krøjgaard foredrag

  Manipulationens psykologi

  • Du bliver konstant påvirket af dine omgivelser: Ord, billeder og lyde bombarderer dine sanser. Men hvad vigtigere er: Du bliver også konstant manipuleret. Uden du er klar over det. Med foredraget MANIPULATIONENS PSYKOLOGI har du mulighed for at opdage, hvordan let mennesker påvirker andre og hvordan du undgår at blive offer for manipulation. Foredraget tager udgangspunkt i den nyeste forskning, og giver også et indblik i hvordan hjernen fungerer, og hvordan man snyder sig selv.
  • Kom med helt ind i manipulationens maskinrum og bliv klogere på hvordan du kan påvirke andre mennesker, hvordan du undgår at blive manipuleret, og – ikke mindst – hvor let du manipulerer dig selv.
  • Niels Krøjgaard er psykologisk entertainer, uddannet i etablering og detektion af troværdighed og bedrag, samt følelsernes intelligens hos Paul Ekman International i Manchester og har udført konsulentarbejde for de største virksomheder i Norden, samt Politiskolen, Rigspolitiet og PET. Niels Krøjgaard har en fortid i reklamebranchen og har hele sit voksenliv arbejdet med kommunikation og hvordan man psykologisk påvirker andre mennesker.
  • Varighed: 90 minutter

  Niels Krøjgaard foredrag + show

  Din krop kan tale, uden du åbner munden – underholdende show og lærerigt foredrag om nonverbal kommunikation

  • Niels Krøjgaard indleder med et kort show som psykologisk entertainer, hvor deltagerne får lov til både at grine og forundres, som de aldrig har oplevet det før. Herefter tager Niels Krøjgaard deltagerne med ind i den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning i følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet.
  • Niels Krøjgaard underviser bl.a. hos Rigspolitiet og Politiskolen, hvor nogle af landets bedste efterforskere bruger hans viden i forbindelse med afhøring af kriminelle m.m. Niels Krøjgaard har adgang til den nyeste forskning indenfor feltet, og hans viden kan blive din viden.
  • Foredraget tager udgangspunkt i evidensbaseret videnskab og giver deltagerne teoretisk viden kombineret med praktiske værktøjer. Alt serveres på indlevende, letforståelig – og ikke mindst underholdende – facon.
  • Book et foredrag med psykologisk entertainer Niels Krøjgaard og få en oplevelse, hvor deltagerne både bliver underholdt og undervist i kropsprog og i hvordan man “læser” mennesker.
  • Foredraget kan skaleres fra 90 til 120 minutter og passer både til små intime forsamlinger og større grupper.

  Niels Krøjgaard foredrag eller workshop

  Foredrag eller workshop: Din krop kan tale – uden du åbner munden

  • Workshoppen lærer deltagerne at se og mærke følelser i de personer de møder, og giver dem indblik i hvornår der er et mismatch mellem hvad folk siger og hvad de føler.
  • Forestil dig, at du var i stand til at gennemskue dine kunder, dine kolleger, din chef, når du bliver udsat for en løgn. Det kan ikke lade sig gøre at blive 100% træfsikker i løgnedetektering. Ved at gå metodisk til værks og med den viden, workshoppen tager udgangspunkt i, kan du dog med øvelse optimere din hitrate til ca. 70 % i kunsten at gennemskue, om en person er troværdig eller lyver.
  • I workshoppen trænes der i at genkende de 7 grundfølelser i ansigtet – kaldet microexpressions – via videoklip. Efterfølgende testes den tilegnede viden af i gruppearbejde, hvor man får lov til “at lyve for hinanden”. Dette er både underholdende og meget lærerigt. Den viden som formidles tager udgangspunkt i den amerikanske psykolog og videnskabsmand Paul Ekmans forskningsresultater.
  • Workshoppen kan tilrettelægges som et halvdagskursus eller et heldagskursus men kan også afvikles i en kort foredragsform.

  Niels Krøjgaard foredrag

  Forstærk dit eget kropssprog

  • Hver gang du møder et andet menneske sætter du aftryk. Og jo mere bevidst du er om din egen adfærd, desto stærkere kan personen få opfattelsen af dig. I denne workshop vil Niels Krøjgaard give dig en værktøjskasse af psykologiske virkemidler som kan optimere dit møde med andre mennesker.
  • Du vil lære hvordan du står, går, smiler, giver hånd – alt det du “bare gør” pr automatik, uden at tænke over hvilket indtryk det giver. Du vil gennem øvelser mærke i og på din egen krop hvad hvor stor forskel disse teknikker gør.
  • Workshoppen kan udvides, så deltagerne lærer at kommunikere med gennemslagskraft. Deltagerne vil få indgående indblik i teknikkerne bag den gode præsentation: De lærer bl.a. at disponere sit indhold, fremstå sikker og fattet og skabe god kontakt med deres modtagere. Og de får konkrete redskaber til at opbygge en effektiv præsentation – med eller uden PowerPoint.
  • Alle kan nemlig lære at brænde bedre igennem, nå bageste række og få folk til at lytte efter. Selv de mest introverte og generte mennesker kan lære det.
  • Kurset kan tilrettelægges som et halvdagskursus eller et heldagskursus.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Niels Krøjgaard

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Niels Krøjgaard

Foredragsemner med Niels Krøjgaard