Henter Indhold ...

Mads Korsgaard og Pede B.

Cand.Psych og rapmusiker

Oplev sammenstødet mellem psykologi og freestylerap og få et indblik i det imponerende kreative maskineri, menneskehjernen rummer, i dette unikke samarbejde mellem den kendte rapmusiker Pede B og psykologen Mads Korsgaard. Deres foredrag er yderst populære og har for vane at tiltrække mange mennesker.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Pede B’s freestyleperformance krydres med Mads Korsgaards psykologiske indsigt, og der gives nogle generelle værktøjer til at rammesætte kreativ tænkning. Der er altså lagt op til et både fagligt og underholdende samspil mellem freestylerap og psykologi, som giver deltagerne inspiration til at agere kreativt i deres egen hverdag.

Mads Korsgaard er psykolog, cand. psych. professionel musiker og konsulent med stor undervisningserfaring og speciale i innovation og kreative processer. Pede B. er anmelderrost dansk rapper med en lang række succesfulde pladeudgivelser og koncertturnéer bag sig. Kan desuden som den eneste bryste sig af titlen som tredobbelt vinder af MC’s Fight Night (DM i freestyle-rap).

Hvad er kreativitet? Hvilke psykologiske mekanismer anvender man for at være ”kreativ på kommando”? Og hvilke barrierer skal man være opmærksom på, når man arbejder kreativt?

Der er bred enighed om, at kreativitet og innovation er nogle af vores allervigtigste råstoffer. Mange snakker om at ”tænke ud af boksen”, men hvordan gør man helt konkret det? Gennem en blanding af foredrag og publikumsinddragende performance søger psykologen Mads Korsgaard og den anmelderroste freestylerapper Pede B at besvare dette spørgsmål.

Det umage makkerpar har sammen udgivet bogen “Aktivt Kreativ” på forlaget People’s Press. Som foredragsholdere henvender de to erfarne herrer sig meget bredt. De har blandt andet gæstet prominente festivaler som SmukFest og SPOT Festival samt et utal af virksomheder, offentlige organisationer, spillesteder/kulturhuse og uddannelsesinstitutioner. De har desuden samarbejdet med IBM om at anvende den verdensberømte kunstige intelligens Watson som et kognitivt kreativitetsværktøj, hvilket de uropførte under en talk/performance til IBM Think Copenhagen 2018.

Her kan du se en smagsprøve på foredrag med Mads Korsgaard og Pede B

  Mads Korsgaard og Pede B foredrag

  Aktivt Kreativ – Vær Kreativ på Kommando

  • En blanding af foredrag og freestyleshow, som bygger på bogen “Aktivt Kreativ”.
  • Freestylerap er den kreative tænknings ekstremsport. Ved at studere de metoder en freestylerapper anvender, kan vi alle sammen lære at agere kreativt i alle mulige andre sammenhænge.
  • Vi siger i daglig tale, at vores kreative ideer er noget, vi ”får” – som om nogen ”giver” dem til os. Det kan en freestylerapper ikke vente på! Ved at udnytte de psykologiske mekanismer bag freestylerap kan vi i stedet tage ansvar for vores egen kreativitet. Vi kan være aktivt kreative.
  • I interaktion med publikum demonstrerer Pede B gennem foredraget sine imponerende evner som freestylerapper og afslører hemmelighederne bag at kunne tænke kreativt på kommando. Pede B’s performance rammesættes og forklares ud fra Mads Korsgaards psykologiske indsigter.
  • Der er garanti for en både musikalsk, lærerig og mindeværdig oplevelse med en unik mulighed for at komme bag om den menneskelige kreativitet, mens den udspiller sig lige foran dig.
  • Publikum får inspiration og værktøjer til selv at være mere kreative i deres egen hverdag og deres arbejdsliv.

  Mads Korsgaard og Pede B foredrag

  Fra Improvisation til Innovation (til virksomheder)

  • Freestylerap er på mange måder det ideelle eksempel på professionel innovation. Ligesom en moderne organisation skal freestylerapperen konstant agere fleksibelt i et uforudsigeligt og omskifteligt miljø, og han skal under hårdt pres levere et produkt her og nu.
  • Pede B demonstrerer på baggrund af publikums inputs sin imponerende kunnen og afslører, hvordan man ved at improvisere ud fra omverdenens inputs kan “innovere på kommando”.
  • Det hele rammesættes af Mads Korsgaard indsigt fra den nyeste psykologiske forskning. Gennem foredraget anvendes freestylerap som en analogi for den moderne virksomhed, hvor den professionelle freestylerappers metoder kobles til de organisatoriske praksisser, vi til dagligt anvender på vores arbejdspladser.
  • Deltagerne får redskaber til at “improvisere og innovere” i deres egen dagligdag ud fra evidensbaseret viden.
  • Foredraget kan vinkles mod både ledere og medarbejdere i erhvervslivet.

  Mads Korsgaard og Pede B foredrag

  KREATIVITET, UDDANNELSE OG FREESTYLERAP (til uddannelsesinstitutioner)

  • En blanding af foredrag og freestyleshow, målrettet studerende og undervisere på uddannelsesinstitutioner. Foredragsshowet stiller skarp på det forunderlige fænomen, vi kalder kreativitet.
  • Det moderne arbejdsmarked fordrer i langt højere grad end tidligere, at vi er i stand til at tænke kreativt og være opfindsomme i vores hverdag. For at løse de opgaver, der stilles her, er vores allervigtigste ressource den almenmenneskelige skaberevne – vores kreativitet – som vi bruger til at udvikle nye produkter og services samt skabe ny viden. Det er derfor vigtigt, at vores uddannelsessystem forholder sig til disse udfordringer. Men hvad er ”kreativitet” egentligt for noget? Er det, når vi spiller musik, skriver digte og maler billeder – eller er der andre og bredere måder, man kan forstå dette fænomen på? Og kan man træne og udvikle sin ”kreative tænkning”?
  • Disse spørgsmål gives der svar på i foredraget ”Kreativitet, uddannelse og freestylerap”, som eksklusivt udbydes i et skævt samarbejde mellem psykologen og kreativitetseksperten Mads Korsgaard og den kendte og anmelderroste rapmusiker Pede B.
  • Foredraget tager udgangspunkt i den nyeste forskningsbaserede viden omkring læring og kreativitet og blander dette med Pede B’s imponerende sproglige evner som freestylerapper. Pede B fungerer her som rollemodel for, hvordan den kreative tænkning udspiller sig i praksis, og undervejs løfter han sløret for, hvilke metoder han bruger til konstant at skulle levere kreativt på kommando. Foredraget er specielt udviklet og henvendt til elever (og lærere) ved ungdomsuddannelserne, og tilbyder en både lærerig, underholdende og musikalsk oplevelse, der giver tilhørerne en teoretisk forståelse for kreativitet og samtidigt inspirerer til kreativ tænkning og problemløsning i hverdagen.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Mads Korsgaard og Pede B.

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Mads Korsgaard og Pede B.

Foredragsemner med Mads Korsgaard og Pede B.