Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Mads Korsgaard og Pede B.

Denne sammensætning byder på værktøjer til at rammesætte kreativ tænkning

Mads Korsgaard og Pede B. Foredrag

Mads Korsgaard og Pede B.

Cand.Psych og rapmusiker. Deres foredrag er yderst populære og har for vane at tiltrække mange mennesker.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"De var simpelthen så fantastiske. De formåede at komme efter et meget tørt og meget kedeligt og akademisk oplæg - at trække tråde med fra det kedelige og gøre det sjovt, interessant og meget mere fordøjeligt. Er virkelig imponeret over de to herrer!! Imponerende ide-generering. Imponerende hurtigt opfattende. Bravo!"

Jeanette Kjær Christiansen - Fredericia Bibliotek Se alle referencer

Derfor skal du booke et foredrag med Mads Korsgaard og Pede B.:

  • Mads Korsgaard og Pede B. laver en blanding af foredrag og freestyleshows der med garanti bringer publikum i helt rette stemning
  • Deres foredrag om kreativitet og innovation er energifyldte, lærerige, musikalske og kan tilpasses efter behov
  • Publikum får inspiration og masser af værktøjer til at blive mere kreative i hverdagen og på arbejdspladsen
Uforpligtende forespørgsel på Mads Korsgaard og Pede B.

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Mads & Pede

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Oplev sammenstødet mellem psykologi og freestylerap og få et indblik i det imponerende kreative maskineri, menneskehjernen rummer, i dette unikke samarbejde mellem den kendte rapmusiker Pede B og psykologen Mads Korsgaard. Deres foredrag er yderst populære og har for vane at tiltrække mange mennesker.

Pede B’s freestyleperformance krydres med Mads Korsgaards psykologiske indsigt, og der gives nogle generelle værktøjer til at rammesætte kreativ tænkning. Der er altså lagt op til et både fagligt og underholdende samspil mellem freestylerap og psykologi, som giver deltagerne inspiration til at agere kreativt i deres egen hverdag.

Derfor skal du booke et foredrag med Mads Korsgaard og Pede B.:

  • Mads Korsgaard og Pede B. laver en blanding af foredrag og freestyleshows der med garanti bringer publikum i helt rette stemning
  • Deres foredrag om kreativitet og innovation er energifyldte, lærerige, musikalske og kan tilpasses efter behov
  • Publikum får inspiration og masser af værktøjer til at blive mere kreative i hverdagen og på arbejdspladsen

Mads Korsgaard er psykolog, cand. psych., forfatter og foredragsholder med stor undervisningserfaring og speciale i innovation og kreative processer. Desuden er han tidligere professionel musiker. Pede B. er anmelderrost dansk rapper med en lang række succesfulde pladeudgivelser og koncertturnéer bag sig. Han kan desuden som den eneste bryste sig af titlen som tredobbelt vinder af MC’s Fight Night (DM i freestyle-rap).

Hvad er kreativitet? Hvilke psykologiske mekanismer anvender man for at være ”kreativ på kommando”? Og hvilke barrierer skal man være opmærksom på, når man arbejder kreativt?

Der er bred enighed om, at kreativitet og innovation er nogle af vores allervigtigste råstoffer. Mange snakker om at ”tænke ud af boksen”, men hvordan gør man helt konkret det? Gennem en blanding af foredrag og publikumsinddragende performance søger psykologen Mads Korsgaard og den anmelderroste freestylerapper Pede B at besvare dette spørgsmål.

Det umage makkerpar har sammen udgivet bogen “Aktivt Kreativ” på forlaget People’s Press. Som foredragsholdere henvender de to erfarne herrer sig meget bredt. De har blandt andet gæstet prominente festivaler som SmukFest og SPOT Festival samt et utal af virksomheder, offentlige organisationer, spillesteder/kulturhuse og uddannelsesinstitutioner. De har desuden samarbejdet med IBM om at anvende den verdensberømte kunstige intelligens Watson som et kognitivt kreativitetsværktøj, hvilket de uropførte under en talk/performance til IBM Think Copenhagen 2018.

Her kan du se en smagsprøve på foredrag med Mads Korsgaard og Pede B

Se foredrag med Mads Korsgaard og Pede B.
Mads Korsgaard og Pede B foredrag

Aktivt Kreativ – Vær Kreativ på Kommando

En blanding af foredrag og freestyleshow, som bygger på bogen “Aktivt Kreativ”.

Freestylerap er den kreative tænknings ekstremsport. Ved at studere de metoder en freestylerapper anvender, kan vi alle sammen lære at agere kreativt i alle mulige andre sammenhænge.

Vi siger i daglig tale, at vores kreative ideer er noget, vi ”får” – som om nogen ”giver” dem til os. Det kan en freestylerapper ikke vente på! Ved at udnytte de psykologiske mekanismer bag freestylerap kan vi i stedet tage ansvar for vores egen kreativitet. Vi kan være aktivt kreative.

I interaktion med publikum demonstrerer Pede B gennem foredraget sine imponerende evner som freestylerapper og afslører hemmelighederne bag at kunne tænke kreativt på kommando. Pede B’s performance rammesættes og forklares ud fra Mads Korsgaards psykologiske indsigter.

Der er garanti for en både musikalsk, lærerig og mindeværdig oplevelse med en unik mulighed for at komme bag om den menneskelige kreativitet, mens den udspiller sig lige foran dig.

Publikum får inspiration og værktøjer til selv at være mere kreative i deres egen hverdag og deres arbejdsliv.

Mads Korsgaard og Pede B

Kunstig intelligens og kreativitet

Kunstig intelligens (AI) er et af tidens allermest hypede fænomener. Det er dog ofte en dystopisk fortælling, vi møder, når emnet diskuteres. I fremtiden vil kunstig intelligens formentligt overtage mange af vores opgaver – og hvor efterlader det så mennesket? Bliver vi helt overflødige?

Men måske der også eksisterer nogle mere positive fortællinger omkring denne nye teknologi, som stadigvæk har mennesket i centrum? Måske skaber udviklingen også nogle helt nye muligheder for at lege og eksperimentere med teknologien? Måske kan vi faktisk bruge kunstig intelligens til at udvide vores menneskelige hjernes kreative råderum?

I denne AI-baserede blanding af foredrag og freestylerap-performance udforsker psykologen Mads Korsgaard og rapperen Pede B ovenstående perspektiver. Foredraget vil blandt andet byde på en interaktiv improvisation mellem menneskelig og kunstig intelligens i realtime – et kreativt sammenspil mellem menneske og maskine.

Publikum vil få et indblik i, hvordan såvel kunstig intelligens som den menneskelige kreative hjerne opererer. Der er lagt op til en både informativ og underholdende oplevelse, som åbner op for nye perspektiver på den fremadstormende teknologi, som, alle er enige om, i høj grad vil præge vores verden i fremtiden.

Mads Korsgaard og Pede B

Fra Improvisation til Innovation (til virksomheder)

Freestylerap er på mange måder det ideelle eksempel på professionel innovation. Ligesom en moderne organisation skal freestylerapperen konstant agere fleksibelt i et uforudsigeligt og omskifteligt miljø, og han skal under hårdt pres levere et produkt her og nu.

Pede B demonstrerer på baggrund af publikums inputs sin imponerende kunnen og afslører, hvordan man ved at improvisere ud fra omverdenens inputs kan “innovere på kommando”.

Det hele rammesættes af Mads Korsgaard indsigt fra den nyeste psykologiske forskning. Gennem foredraget anvendes freestylerap som en analogi for den moderne virksomhed, hvor den professionelle freestylerappers metoder kobles til de organisatoriske praksisser, vi til dagligt anvender på vores arbejdspladser.

Deltagerne får redskaber til at “improvisere og innovere” i deres egen dagligdag ud fra evidensbaseret viden.

Foredraget kan vinkles mod både ledere og medarbejdere i erhvervslivet.

Mads Korsgaard og Pede B

KREATIVITET, UDDANNELSE OG FREESTYLERAP (til uddannelsesinstitutioner)

En blanding af foredrag og freestyleshow, målrettet studerende og undervisere på uddannelsesinstitutioner. Foredragsshowet stiller skarp på det forunderlige fænomen, vi kalder kreativitet.

Det moderne arbejdsmarked fordrer i langt højere grad end tidligere, at vi er i stand til at tænke kreativt og være opfindsomme i vores hverdag. For at løse de opgaver, der stilles her, er vores allervigtigste ressource den almenmenneskelige skaberevne – vores kreativitet – som vi bruger til at udvikle nye produkter og services samt skabe ny viden. Det er derfor vigtigt, at vores uddannelsessystem forholder sig til disse udfordringer. Men hvad er ”kreativitet” egentligt for noget? Er det, når vi spiller musik, skriver digte og maler billeder – eller er der andre og bredere måder, man kan forstå dette fænomen på? Og kan man træne og udvikle sin ”kreative tænkning”?

Disse spørgsmål gives der svar på i foredraget ”Kreativitet, uddannelse og freestylerap”, som eksklusivt udbydes i et skævt samarbejde mellem psykologen og kreativitetseksperten Mads Korsgaard og den kendte og anmelderroste rapmusiker Pede B.

Foredraget tager udgangspunkt i den nyeste forskningsbaserede viden omkring læring og kreativitet og blander dette med Pede B’s imponerende sproglige evner som freestylerapper. Pede B fungerer her som rollemodel for, hvordan den kreative tænkning udspiller sig i praksis, og undervejs løfter han sløret for, hvilke metoder han bruger til konstant at skulle levere kreativt på kommando. Foredraget er specielt udviklet og henvendt til elever (og lærere) ved ungdomsuddannelserne, og tilbyder en både lærerig, underholdende og musikalsk oplevelse, der giver tilhørerne en teoretisk forståelse for kreativitet og samtidigt inspirerer til kreativ tænkning og problemløsning i hverdagen.

Mads Korsgaard og Pede B

SÆT HJERNEN FRI OG TÆNK I NYE BANER En konference-kickstarter eller checkout

Få den bedste start eller afslutning på jeres konferencedag ved at lade Mads Korsgaard og Pede B sætte stemningen eller binde jeres dag perfekt sammen. En blanding af vidensformidling og freestylerap, som rammesætter enhver konference og samler folk på tværs omkring en underholdende oplevelse.

Publikum inddrages og bringes i den helt rette stemning, hvad enten der er tale om at vække deres opmærksomhed og begejstring til en lang konferencedag eller deltagerne skal sendes hjem med en god og stemningsfuld følelse ovenpå en dag, hvor der er blevet vidensdelt, knyttet bånd og dannet nye tankebaner.

Der er garanti for en unik oplevelse, som giver deltagerne et fælles afsæt og noget spændende at tale om, enten i løbet af dagen eller bagefter.

Indslaget kan skræddersys til det specifikke arrangement, så dagens tematikker flettes ind i de forskellige freestyleraps.

Referencer

Super godt. Det var dejligt at have direkte kommunikation med Mads, det gjorde mange ting meget nemmere.

Katrine

HK / Privat

Inspirerende og underholdende foredrag, der krydrer en klassisk konferencedag fyldt med tunge PowerPoint præsentationer!

Caroline Erritzøe

Lolland Kommune

Det var virkelig godt og hang bare så fint sammen med den dag vi havde haft med introduktion til nyt borgerdesign samt kreative processer ifbm. ny forebyggelses- og anbringelsesstrategi. Fedt oplæg, dejligt underholdende med tilpas let forståeligt teoretisk krydderi, der var godt formidlet og sammensat

Tanja Nyborg, Chef

Aarhus Kommune

Vi har brugt Mads og Pede B i forbindelse med en serie ledelsesudviklingskurser og kan varmt anbefale dem. De er meget inspirerende og formår at formidle viden om kreativitet og innovation på en tilgængelig, underholdende og samtidigt fagligt anvendelig måde.

Jonas Schmidt Funch

Region Sjælland

Vi oplevede at få et virkelig godt udbytte af foredraget. Som deltagere fik vi åbnet øjnene for nogle væsentlige aspekter, som vi straks kan arbejde med i vores dagligdag, og vi fik noget vi kan tænke nærmere over i fremtiden. Det blev en spændende, inspirerende og lærerig eftermiddag som vi roligt kan anbefale andre at kaste sig ud i.

Ebbe Høyrup

LMS – Levende Musik i Skolen

Mads og Pede leverede et skarpt, gennemarbejdet og ikke mindst morsomt show. Det var ydermere særdeles prisværdigt, at de inkorporerede den teori, som eleverne skulle arbejde med under projektdagene, så vi i undervisningen kunne referere til foredraget. Mange tak!

Malou Lindblom

Stenhus Gymnasium & HF

De ankom i god tid og var meget venlige og imødekommende. Selve foredraget var rigtig godt og lærerigt. Det blev krydret med god underholdning og de fik inddraget publikum i større grad end jeg tidligere har set til foredrag på skolen.

Niklas

VUC SYD

Mads Krogsgaard og Pede B har holdt oplæg for Skive- Viborg HF og VUC, og tilbagemeldingerne fra vores kursister er, at det var virkelig godt. Oplægget vekslede mellem teori og praksis, og dem synes vores HF'er nogle gange at deres undervisere mangler. Vores AVU kursister og dansk som andet sprogs kursister synes, der var mange fremmedeord, men det var stadig imponerede, hvordan der blev fremtryllet sange til dem. Vores undervisere vil bruge oplægget som inspiration til at få eleverne i gang med at skrive.

Line Horster

Skive-Viborg HF & VUC

Vedkommende pointer fra Mads Korsgaard serveret i en underholdende ramme med Pede B’s jongleren med ord, rim og rap. De supplerer hinanden godt.

Maja Mailund

Fredericia Gymnasium

Nyt - ikke set eller hørt før. Inspirerende. Musikalsk (og det er ikke en selvfølge). Dynamisk. Tankevækkende. Selv en skeptiker overgiver sig. Kort sagt charmerende og supergodt :D

Charlotte Hald

Onkologisk Afdeling, Herlev og Gentofte Hospital

Dejligt at de kunne målrette mod aktuel situation.

Gitte Larsen

NEXT

Deres foredrag var både relevant, inddragende og forfriskende. Nogle gange har man brug for, at få vendt ting lidt på hovedet og se dem fra en anden vinkel -og det må man sige, at både Mads og Pede B er eminente til! Det var virkelig imponerende. Tusind tak for et rigtig godt foredrag!

Henriette Larsen

Coop Danmark

Mads Korsgaard og Pede B var i den grad underholdende, inddragende, inspirerende og fastholdt publikum hele aftenen. Blandingen af freestyle-rap og indsigt i psykologiens verden passede perfekt og bedst af alt var det at folk i alle aldre dukkede op til arrangementet. Her var både unge rap-fans, pensionerede lærere og intellektuelle universitetsstuderende. Alle vil kunne få glæde af en aften med Pede B og Mads Korsgaar

M.C. Hansen

STARS

Oplægget var en perfekt afslutning på Læsevejlederens Dag 2018. Pede B og Mads Korsgaard var begge yderst veloplagte, og de fik på fornem vis sat gang i festen... Samtidig er der ingen tvivl om, at oplægget også satte gang i refleksioner omkring fremtidens skole og lærernes rolle i forhold til elevernes fremtidige kompetencer. Kan klart anbefales!

Marianne Hundebøl

CFU UCN

Dejlig afveksling mellem teori og praksis.

Michael Stevens

Landsforeningen af ungdomsskoleledere

Rosende ord flyver rundt i lokalet fra vores kolleger. Det er rigtig lærerigt for os, at vi nu har nogle fælles referencer i de kreative processer. Og en fed og sjov oplevelse oveni.

Mia Katholm Hessellund

Jyske Bank

Foredraget passede perfekt til det øvrige indhold på vores kick-off 2019. Vi kunne ikke have valgt bedre.

Keth Andersen

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S

Efter fællestimen i mandags på Aalborghus har jeg fået mange positive reaktioner fra både elever og de lærere, der var med inde i salen. En psykologi- og dansklærer kom og fortalte, at det passer så godt ind i hendes psykologiundervisning. Hun spurgte efterfølgende sine to psykologihold, hvad de tænkte om foredraget. De var meget begejstrede og gav udtryk for, at det var meget relevant fagligt set for dem. En af drengene sagde også, at han nu lige vidste, hvordan han skulle arbejde med sin næste danske stil.... Så det synes jeg lige, I skal have med på vejen :-)

Grete

Aalborghus Gymnasium

Vi afholder primært faglige seminarer, og det her var en perfekt måde at kombinere viden og faglighed med underholdning. Det rammer bredt, og er klart anbefalelsesværdigt.

Anne Seeberg

MPI Scandinavia

Super relevant for vores medarbejdere. Meget inspirerende; både fagligt og underholdende. Rart at forventningsafstemme med Mads telefonisk ugen før. De var begge meget dygtige og holdt fast i den røde tråd.

Charlotte Schack

UngSolrød
Uforpligtende forespørgsel på Mads Korsgaard og Pede B.

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Mads Korsgaard og Pede B.
Mads Korsgaard og Pede B.

5 ud af 5 stjerner

"De var simpelthen så fantastiske. De formåede at komme efter et meget tørt og meget kedeligt og akademisk oplæg - at trække tråde med fra det kedelige og gøre det sjovt, interessant og meget mere fordøjeligt. Er virkelig imponeret over de to herrer!! Imponerende ide-generering. Imponerende hurtigt opfattende. Bravo!"

Jeanette Kjær Christiansen - Fredericia Bibliotek Se alle referencer

Foredragsemner med Mads Korsgaard og Pede B.