Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Opskriften på et lykkeligere liv og positiv psykologi

Henrik Leslye Foredrag

Henrik Leslye

Erhvervspsykolog, foredragsholder, underviser, iværksætter & inspirator - Foredrag om bl.a. positiv psykologi og ledelse.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Vi fik fat i Henrik - via Athenas - samme dag, som han skulle 'optræde'. Han var super professionel, skarp, relevant og top-underholdende."

Charlotte Horster - Danmarks Radio Se alle referencer

Et foredrag med Henrik Leslye giver dig:

  • Henrik Leslyes foredrag og kurser har i mange år været udsolgte, når de er blevet udbudt
  • Hans foredrag rammer bredt men samtidig med en dybde, så hans faglige viden kommer frem på en forståelig måde
  • Henrik gør altid meget ud af at målrette sine foredrag til den enkelte gruppe og det enkelte formå
Uforpligtende forespørgsel på Henrik Leslye

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Henrik

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Henrik Leslye er erhvervspsykolog, foredragsholder og strategisk rådgiver og kendt som en engageret og humoristisk formidler med en direkte facon. Hans specialer er indenfor positiv psykologi, teamsamarbejde, ledelse og kommunikation. Du får den nyeste viden indenfor feltet, masser af inspiration og en lang række konkrete værktøjer. Og blot fordi der er forskning bag, behøver det jo ikke være en videnskab at bruge.

Henrik Leslye er erhvervspsykolog, cand. psych., certificeret Business Coach (CCA) og certificeret i bla. JTI-Test og Talentprofilen, og ikke mindst er han prisbelønnet foredragsholder og underviser. Henriks foredrag og undervisning har grundlæggende humoren som middel og forandringen som mål.

Et foredrag med Henrik Leslye giver dig:

  • Henrik Leslyes foredrag og kurser har i mange år været udsolgte, når de er blevet udbudt
  • Hans foredrag rammer bredt men samtidig med en dybde, så hans faglige viden kommer frem på en forståelig måde
  • Henrik gør altid meget ud af at målrette sine foredrag til den enkelte gruppe og det enkelte formå

Henrik Leslye foredrag engagerer, underholder og begejstrer samtidig med at deltagerne får masser af ny viden, inspiration og en fyldt værktøjskasse på baggrund af den nyeste videnskabelige forskning. Og der er altid helt konkrete bud på, hvordan det hele anvendes i praksis. Blandt Henriks kunder er blandt andet Nykredit, Tivoli, HK, Danmarks Lærerforening, Finansforbundet, Beredskabsstyrelsen og Forsvaret samt en lang række andre private virksomheder og offentlige institutioner. Derudover er Henrik Leslye desuden fast ekstern underviser på åbne leder-og medarbejderuddannelser hos Teknologisk Institut, Seminarer.dk og Confex.

Henrik Leslyes foredrag og undervisning baseret sig på den nyeste forskning inden for psykologi og organisationsudvikling. Forskningen inden for disse felter er i rivende udvikling og genererer revolutionerende ny viden om, hvordan vi får et arbejdsliv fyldt med trivsel, engagement og meningsfuldhed samtidig med at vi øger effektiviteten, bliver mere resultatskabende og forandringsparat. Og fordi der er videnskab bag, behøver det jo ikke at være en videnskab at bruge.

Med de mange års konkrete erfaring fra erhvervslivet som virksomhedsejer, mellemleder og ansat, kender Henrik Leslye de udfordringer et moderne arbejdsliv består af. Kombinationen af hans solide teoretiske fundament og den praktiske erfaring med ‘virkeligheden derude’ gør, at han på en unik og overraskende enkel måde kan forvandle kompleks teori til konkrete anvendelige råd. Du får redskaberne som gør en forskel!

Se foredrag med Henrik Leslye
Henrik Leslye Foredrag

At Lykkes

I dette foredrag fortæller Henrik om at få succes på jobbet og blive lykkelig i livet. Samtidig.

Måske har du før fortalt dig selv noget i retning af: “Hvis jeg nu bare får den flotte titel på jobbet eller scorer det ekstra 12-tal på uddannelsen, så bliver det hele godt!”. På samme tid har du måske også oplevet skuffelsen af, at livet ikke blev konstant latter og lykke efter milepælene blev nået.

Dét kender Henrik alt til. Selv har han opnået en del i livet fagligt og professionelt, som gjorde ham enormt glad – i ca. en uges tid. Så gik det over. Ved siden af de flotte præstationer, der skulle få lykkebarometeret til at boome, så har Henrik gennemgået svære faser i privatlivet, som gjorde ham enormt ked af det – i måneder, før det begyndte at gå over. Regnskabet går ikke op, hvad går der galt?

Henrik vil med dette foredrag fortælle sit publikum, at lykke bliver funderet i den mentale sundhed og hverdagens små glæder, og derefter skal resten nok komme helt af sig selv. Stil efter overskud og nærvær, og sænk dine forventinger til præstationer – så kommer succesen på jobbet.

Du går fra Henriks foredrag med viden om den nyeste forskning i det “At Lykkes”. Selvfølgelig med masser af konkrete redskaber, så du kan det, der skal til, for at du mentalt stortrives. Og når du mentalt stortrives, så er du samtidig på vej til at opnå den helt store succes på jobbet. Det er et både-og, når bare du kender opskriften. Og husk – blot fordi der er forskning bag, behøver det heldigvis ikke være en videnskab at bruge i praksis.

Henrik Leslye Foredrag

Brug dine styrker på jobbet

Bruger du dine iboende styrker mere i hverdagen, så øger du din energi, dit engagementet og det giver oven i købet også et fagligt boost. Og det er endda videnskabeligt bevist. Desværre bruger de færreste af os vores styrker særligt ofte. Få redskaberne – og kom styrket igennem hverdagen.

Foredraget giver dig en række enkle redskaber til at kunne identificere dine egne og andres styrker. Du vil dermed have lettere ved at få brugt dine egne og dine kollegaers styrker meget mere i hverdagen, og det giver et større engagement, et bedre samarbejde og en forøget glæde i hverdagen, der er til at tage at føle på.

Indhold: Det styrkebaserede tilgangsfundament, introduktion til de 24 personlige styrker på jobbet, vejledning til identifikation af styrkeoplevelser i hverdagen, bliv en ”styrkespotter”

Henrik Leslye foredrag

Positiv psykologi på jobbet - Den videnskabelige vej til mere trivsel og bedre resultater

Positiv Psykologi er forskningen i hvad det er der gør at vi mennesker trives, udvikler os og lykkes med de ting vi sætter os for at opnå. Det viser det sig heldigvis, at der er en række fællestæk ved mennesker, der lykkes særligt godt. Og det bedste er, at vi alle kan træne og udvikle disse egenskaber gennem relativt enkle værktøjer og forståelser. Så blot fordi der er seriøs forskning bag, behøver det heldigvis ikke være en videnskab at bruge i praksis.

Foredraget tager dig omkring nogle overraskende måder hjernen fungerer på, har et par try-it-yourself-eksempler med, vender op og ned på vante forestillinger om hvad der bringer os i mål og kommer så med en omgang Mental Fitness, hvor der præsenteres en række konkrete værktøjer, der virker.

Udbyttet af kurset er en lang række værktøjer til eksempelvis øget trivsel, bedre relationer, større engagement, mere viljestyrke, forøget robusthed, ændring af vaner og stærkere håbefuldhed. Alt sammen egenskaber der biddrager til mere trivsel og øget faglighed. Så hvorfor egentlig udsætte succes?

Udbyttet af foredraget er en række konkrete redskaber og indsigter, der med det samme kan bruges nu og fremover. Jeg sender selvfølgelig meget gerne en fil med arbejdsmateriale, så I har det hele plus lidt ekstra på skrift

Henrik Leslye foredrag

Byd fremtiden velkommen

Mange arbejdsområder undergår i dag store forandringer. Arbejdsopgaverne ændrer karakter, kravene til medarbejderne skifter og de daglige strukturer undergår konstante forandringer. De mennesker, der håndterer svære udfordringer bedst, er dem der kan håndtere et paradoks: De ser på den ene side de barske kendsgerninger i øjnene, og på den anden side holder de fast i troen på, at de vil overvinde problemerne. Og den evne er ikke bare medfødt – den kan trænes. Kom og hør hvordan, så du kan byde fremtiden velkommen.

Udbytte: Konkrete redskaber, der kan hjælpe dig med at håndtere udfordringer,  viden om hvad der kan gøres, når man står midt i forandringen, se hvilke udfordringer forandringer kan medføre – og hvordan du overvinder dem, indsigt i hvordan du kan være optimistisk, også når tingene virker uoverkommelige

Indhold: Forandringspsykologi, forandringskurven – almindelige reaktioner på væsentlige forandringer, de seks Ego-punkter og de tab forandringer kan medføre, optimisme – også i modvind.

Henrik Leslye foredrag

Mental fitness

Mange gør noget aktivt for at leve sundt. Løber en tur, cykler på arbejde, tager trappen eller spiser mere grønt. Andre overvejer at hoppe med på vognen. Fælles for alle er, at vi ved en masse om, hvad der virker positivt på den fysiske sundhed. Og vi kender gevinsterne ved en indsats; fysisk sundhed giver energi og holder bedre de fysiske skavankerne fra døren.

Men hvordan styrke du din mentale sundhed? Du kan faktisk gøre en masse. Og psykisk sundhed giver også bonus. Foredraget ”Mental fitness” giver dig inspiration og en række træningsredskaber til dit mentale fitnesscenter. Og blot fordi der er videnskab bag, behøver det heldigvis ikke være en videnskab at bruge i praksis. Og her kommer du i form helt uden at svede!

Henrik Leslye foredrag

God kommunikation og godt samarbejde - også med dem, der ikke ligner dig

God kommunikation og godt samarbejde skaber langt bedre resultater og booster arbejdsglæden. Men nu er vi mennesker jo forskellige. Derfor har vi også forskellige opfattelser af, hvad god kommunikation er for en størrelse og hvilken form for samarbejde, vi foretrækker. Så forskelligheden kan give karma eller drama i hverdagen!

Men heldigvis behøver det ikke være så besværligt. Gennem evolutionen har vi udviklet fire grundlæggende persontyper, og hver persontype har en foretrukken måde at kommunikere og samarbejde på. Så når du kender og genkender de fire persontyper, har du et særdeles effektivt redskab til en langt bedre kommunikation og et stærkere samarbejde – også med alle dem, der ikke ligner dig.

Foredraget byder på aha-oplevelser, personlighedstyper, eksempler og masser af grin. Omdrejningspunktet er de fire persontyper Føleren, Tænkeren, Handleren og Forandreren. Vi kommer omkring typerne og deres foretrukne kommunikations- og samarbejdspræferencer. Jeg har også et par filmklip med, vi er inde omkring hjernens kringelkroge, og endelig er der et par lynøvelser undervejs samt til sidst quizzen ”Kender du typen?”.

Udbyttet af foredraget er en række konkrete redskaber og indsigter, der med det samme kan bruges i kommunikation- og samarbejdssammenhænge, både internt og eksternt. Jeg sender selvfølgelig meget gerne en fil med arbejdsmateriale, så I har det hele plus lidt ekstra på skrift.

Henrik Leslye foredrag

Tag magten over vanerne og byd fremtiden velkommen! Krybdyrstrategien til effektive forandringer

Forandringer, forandringer, forandringer. De er der alle vegne. De kommer udefra, ovenfra og indefra. Krav om omstruktureringer og effektiviseringer på jobbet. Ønsker om livsstilsændringer i privaten. Det eneste, der efterhånden ikke ændrer sig, er, at i dag ikke er som i går, og at i morgen er en helt anden historie. Forandringer er der nok af.

Vi mennesker har forskellige strategier til at håndtere forandringer. Nogle forsøger at følge med ved at gøre mere og mere på flere og flere områder. De kæmper hele tiden med at forandre sig selv. Andre lader som ingenting og håber, at det grimme går væk af sig selv. De kæmper hele tiden mod forandringerne. Begge strategier mislykkes i længden, kampen er forgæves og det koster på energikontoen. Men der er gode nyheder! Vi kan skabe varige forandringer uden at kæmpe. Heldigvis er der en tredje strategi, der virker – krybdyrstrategien.

Krybdyrstrategien tager udgangspunkt i den måde, som vores hjerne er skruet sammen på. Her bruges viljestyrke med omtanke, de grundlæggende menneskelige behov medtænkes, og krybdyrstrategien benytter sig frem for alt af en næsten ubegrænset ressource til forandringer – nemlig vanens magt. Vi er helt nede i reptilen, og det virker!

Foredraget vender rundt på den traditionelle tænkning omkring forandringer, dykker ned i hjernens veje og vildveje og argumenterer for, at nogle få veletablerede vaner er nøglen til den ønskede fremtid. Vi kommer omkring de 7 grundlæggende behov, der ofte stikker en kæp i hjulet for forandringer, over den optimale udnyttelse af viljestyrke, der er en begrænset ressource, og til hvordan man etablerer effektive vaner, som virker. Og som altid bruger jeg humoren som middel, forskningen som basis og forandringen som mål.

Udbyttet af foredraget er en række konkrete redskaber og indsigter, der gør reelle forandringer mulige nu og i fremtiden. Jeg sender selvfølgelig meget gerne en fil med arbejdsmateriale, så I har det hele plus lidt ekstra på skrift.

Henrik Leslye foredrag

Mental Robusthed

I dag ligner ikke i går. I morgen er helt sikkert ikke som i dag. Og så er systemet i øvrigt lige gået ned. Omstruktureringer, effektivitetskrav og forandringer, stiller stadigt større krav til os mennesker på jobbet. God ledelse, trygge fællesskaber og medindflydelse er et nødvendigt fundamentet. Mental robusthed er din personlige psykologiske buffer, der sørger for at du står fast oven på fundamentet og ikke bliver blæst omkuld i stormvejr. Og mental robusthed kan heldigvis trænes og udvikles.

Et af de vigtigste områder inden for udviklingen af mental robusthed er vores evne til at bruge vores personlige styrker i hverdagen Bruger vi vores personlige styrker optimalt, øger vi vores engagement, genererer mere energi, oplever meningsfuldhed og vi er mindre udsatte for stress. Der er alt at vinde og intet at tabe her.

Foredraget sætter fokus på styrkerne, inddrager deltagerne i cases, kommer omkring styrkernes svagheder og endelig gives en konkret anvisning til, hvordan deltagerne selv kan finde deres egne styrker gennem en styrketest og endelig er der tips til hvordan styrkerne kan bruges meget mere i hverdagen.

Udbyttet af foredraget er viden om styrkeanvendelse på jobbet og værktøjerne til at komme godt i gang med styrkearbejdet. Jeg sender selvfølgelg meget gerne en fil med vejledning til styrketest og øvrigt arbejdsmateriale, så I har det hele plus lidt ekstra på skrift.

Henrik Leslye foredrag

Hold fokus på kerneopgaven

Kerneopgaven er adgangsbilletten til succes i dag og i fremtiden. Så kort kan det siges. Når arbejdsopgaver afløses af kerneopgaver, bliver retningen sat for alle. Så oplever vi som ledere og medarbejdere meningsfuldhed og engagement på jobbet. Resultater, innovation og vækst bliver en del af hverdagen. Og den gode nyhed er, at det er muligt for alle organisationer at sætte fokus på deres kerneopgaver og få gevinsterne. Så hvorfor udsætte succes?

Udbyttet af foredraget er en række redskaber og den nyeste viden, der sætter den enkelte og organisationen i gang med at få fokus på deres kerneopgave i stedet for på deres arbejdsopgaver. Det er ikke specielt kompliceret – men der er en verden til forskel. Hør, hvordan I gør.

Referencer

Henrik var meget dygtig, inspirerende, sjov og nærværende. En stor succes.

Jette Feldthaus

Kalundborg Kommune

God dialog om indhold forud for arrangement. Rigtig godt indlæg - holdt det enkelt med klare budskaber, højt energiniveau og fin humor.

Helle Varberg

DONG Energy

Inspirerende foredrag. Henrik tog os igennem et næsten 2-timers langt foredrag på en nærværende, personlig og humoristisk måde. Kan varmt anbefale Henrik Leslye som foredragsholder.

Dorthe Sobczyk

Bornholms Regionskommune

Henrik er en suveræn foredragsholder og underviser. Kan klart anbefales.

Birgitte Wad

Politikens Lokalaviser

Emnet passede perfekt og lå i god forlængelse af vores eget emne. Vi havde fået pejlet os godt ind på hinanden før foredraget, og Henrik var god til at komme ind på de emner, som vi ikke selv havde nået om formiddagen, og han formåede hurtigt at ramme os og tilføje mine bemærkninger få minutter før foredragets start. Deltagerne var efterfølgende positiv og vi følte alle at vi havde fået et godt udbytte og nogle redskaber at arbejde videre med.

Annette Schøn Hansen

Syddansk Universitet

Henrik gav et rigtig godt foredrag, der var virkelig indlevelse og arrangement og han havde alle med. Alle var meget positive og stemningen var god. der er blevet snakket om foredraget og ham mange gange siden. personligt bruger jeg flere af hans ting i mit daglige arbejde.

Maibritt Knudsen

Teknisk Landsforbund

Henrik Leslye formåede med blanding af faglighed og humor at få skabt eftertanke, selvindsigt og gode drøftelser

Birgitte Andersen

Herlev Hospital

Alle medarbejdere har udtrykt meget stor tilfredshed med foredraget, som de oplever har givet dem noget at arbejde videre med.

Anne-Mette Reeckmann

Tolne Efterskole

Henrik gjorde emnet levende og sjovt og samtidig sagligt. Meget ros fra deltagerne.

Sven Andersen

Jobcenter Aarhus

Meget fint og relevant foredrag. Alle var begejstrede og der tales stadig om de 4 typer, som Henrik formidlede på fremragende vis.

Jane Eriksen

Gladsaxe Bibliotekerne

Fin kombination af faglig viden og humor

Steen Møller Nielsen

Lemvig Kommune

Super godt foredrag! Virkelig godt formidlet og spændende indhold. Deltagerne gav også udtryk for, at de var fuldt tilfredse. Kun ros herfra.

Izabela

Frederiksberg Kommune

Fantastisk godt foredrag og utrolig kompetent foredragsholder. Rigtig god struktur i opbygning af foredrag. God blanding af ekspertviden og gode historier til at påvise teorierne. Henrik Leslye formidler indholdet på en seriøs men samtidig humoristisk måde.

Annette Romme Larsen

Danmarks Skibskredit

Henrik Leslye's indlæg var fremragende i forhold til de udfordringer og opgaver som vi står over for. Henrik havde i forbindelse med vores formøde fanget kulturen i organisationen på glimrende vis og inddrog dem i hans indlæg, hvilket var medvirkende til at gøre det aktuelt og nærværende. Henriks brug af humør passende perfekt til deltagerne.

Henrik Gericke

Security Købehavns Lufthavn

Det var dejligt, som Henrik kunne vinkle oplægget til vejlederrollen. Der har været meget snak efterfølgende i gruppen.

Line Barbara Pedersen

Viborg Rådhus B&U

Det var levende og meget dygtig formidlet. Jeg er som altid meget begejstret for Henrik, han leverer varen.

Birgitte Hamborg Faarbæk

LO

Super godt, meget inspirerende og virkelig brugbart.

Betina

LO

Humor og faglighed i god forening.

Kim Skals

EnviDan

Henrik ramte den lige på kornet. Meget inspirerende, engagerende, humoristisk, fængende og interessant. Virkelig godt!

Stefan Funch Jensen

Brødrene A & O Johansen A/S

Et godt og nærværende foredrag, hvor man fik rigtig mange input og værktøjer til at bruge i arbejds- og privatlivet.

Lars Bonde Eriksen

Fiskeristyrelsen

Henrik var MEGA god. Han læste deltagerne og målgruppen rigtig godt og var meget god til at tilpasse sit indlæg til denne samt tilpasse til det faktum at det var et indlæg sidst på dagen, så det ikke måtte være for tungt. Emnet var rigtig godt og det var tydeligt at det var noget som deltagerne tog til sig og drøftede indbyrdes i flere dage efter indlægget.

Taja Lindby

Dansk Fjernvarme

Har spurgt mine kollegaer i arbejdsmiljøorganisationen om deres mening om dagen med Henrik Lesley og der er kun kommet positiv respons tilbage.

Mariann Aastrup

Arla Foods Akafa

Henrik har en evne til at formidle på en interessant måde og få deltagerne til at være med og have en god følelse. Materialet var let forståeligt og kan sagtens bruges som opslagsværk Der var en rigtig god dialog mellem Henrik og kursus deltagere

Bent Olsen

Danmark Protein AFI

Henrik var meget inspirerende. Der var masser af gode grin og brugbar læring. Han fik stor ros fra vores deltagere.

Jane Bak

DSV Air & Sea A/S
Uforpligtende forespørgsel på Henrik Leslye

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Henrik Leslye
Henrik Leslye

5 ud af 5 stjerner

"Vi fik fat i Henrik - via Athenas - samme dag, som han skulle 'optræde'. Han var super professionel, skarp, relevant og top-underholdende."

Charlotte Horster - Danmarks Radio Se alle referencer

Foredragsemner med Henrik Leslye