Henter Indhold ...

Henrik Leslye

Erhvervspsykolog, foredragsholder, underviser, iværksætter og inspirator

Henrik Leslye er erhvervspsykolog, foredragsholder og strategisk rådgiver og kendt som en engageret og humoristisk formidler med en direkte facon. Hans specialer er indenfor positiv psykologi, teamsamarbejde, ledelse og kommunikation. Du får den nyeste viden indenfor feltet, masser af inspiration og en lang række konkrete værktøjer. Og blot fordi der er forskning bag, behøver det jo ikke være en videnskab at bruge.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Henrik Leslye er erhvervspsykolog, cand. psych., certificeret Business Coach (CCA) og certificeret i bla. JTI-Test og Talentprofilen, og ikke mindst er han prisbelønnet foredragsholder og underviser. Henriks foredrag og undervisning har grundlæggende humoren som middel og forandringen som mål.

Henrik Leslye foredrag engagerer, underholder og begejstrer samtidig med at deltagerne får masser af ny viden, inspiration og en fyldt værktøjskasse på baggrund af den nyeste videnskabelige forskning. Og der er altid helt konkrete bud på, hvordan det hele anvendes i praksis. Blandt Henriks kunder er blandt andet Nykredit, Tivoli, HK, Danmarks Lærerforening, Finansforbundet, Beredskabsstyrelsen og Forsvaret samt en lang række andre private virksomheder og offentlige institutioner. Derudover er Henrik Leslye desuden fast ekstern underviser på åbne leder-og medarbejderuddannelser hos Teknologisk Institut, Seminarer.dk og Confex.

Henrik Leslyes foredrag og undervisning baseret sig på den nyeste forskning inden for psykologi og organisationsudvikling. Forskningen inden for disse felter er i rivende udvikling og genererer revolutionerende ny viden om, hvordan vi får et arbejdsliv fyldt med trivsel, engagement og meningsfuldhed samtidig med at vi øger effektiviteten, bliver mere resultatskabende og forandringsparat. Og fordi der er videnskab bag, behøver det jo ikke at være en videnskab at bruge.

Med de mange års konkrete erfaring fra erhvervslivet som virksomhedsejer, mellemleder og ansat, kender Henrik Leslye de udfordringer et moderne arbejdsliv består af. Kombinationen af hans solide teoretiske fundament og den praktiske erfaring med ‘virkeligheden derude’ gør, at han på en unik og overraskende enkel måde kan forvandle kompleks teori til konkrete anvendelige råd. Du får redskaberne som gør en forskel!

  Henrik Leslye foredrag

  Brug dine styrker på jobbet

  • Bruger du dine iboende styrker mere i hverdagen, så øger du din energi, dit engagementet og det giver oven i købet også et fagligt boost. Og det er endda videnskabeligt bevist. Desværre bruger de færreste af os vores styrker særligt ofte. Få redskaberne – og kom styrket igennem hverdagen.
  • Foredraget giver dig en række enkle redskaber til at kunne identificere dine egne og andres styrker. Du vil dermed have lettere ved at få brugt dine egne og dine kollegaers styrker meget mere i hverdagen, og det giver et større engagement, et bedre samarbejde og en forøget glæde i hverdagen, der er til at tage at føle på.
  • Indhold: Det styrkebaserede tilgangsfundament, introduktion til de 24 personlige styrker på jobbet, vejledning til identifikation af styrkeoplevelser i hverdagen, bliv en ”styrkespotter”

  Henrik Leslye foredrag

  Positiv psykologi på jobbet – Den videnskabelige vej til mere trivsel og bedre resultater

  • Positiv Psykologi er forskningen i hvad det er der gør at vi mennesker trives, udvikler os og lykkes med de ting vi sætter os for at opnå. Det viser det sig heldigvis, at der er en række fællestæk ved mennesker, der lykkes særligt godt. Og det bedste er, at vi alle kan træne og udvikle disse egenskaber gennem relativt enkle værktøjer og forståelser. Så blot fordi der er seriøs forskning bag, behøver det heldigvis ikke være en videnskab at bruge i praksis.
  • Foredraget tager dig omkring nogle overraskende måder hjernen fungerer på, har et par try-it-yourself-eksempler med, vender op og ned på vante forestillinger om hvad der bringer os i mål og kommer så med en omgang Mental Fitness, hvor der præsenteres en række konkrete værktøjer, der virker.
  • Udbyttet af kurset er en lang række værktøjer til eksempelvis øget trivsel, bedre relationer, større engagement, mere viljestyrke, forøget robusthed, ændring af vaner og stærkere håbefuldhed. Alt sammen egenskaber der biddrager til mere trivsel og øget faglighed. Så hvorfor egentlig udsætte succes?
  • Udbyttet af foredraget er en række konkrete redskaber og indsigter, der med det samme kan bruges nu og fremover. Jeg sender selvfølgelig meget gerne en fil med arbejdsmateriale, så I har det hele plus lidt ekstra på skrift

  Henrik Leslye foredrag

  Byd fremtiden velkommen

  • Mange arbejdsområder undergår i dag store forandringer. Arbejdsopgaverne ændrer karakter, kravene til medarbejderne skifter og de daglige strukturer undergår konstante forandringer. De mennesker, der håndterer svære udfordringer bedst, er dem der kan håndtere et paradoks: De ser på den ene side de barske kendsgerninger i øjnene, og på den anden side holder de fast i troen på, at de vil overvinde problemerne. Og den evne er ikke bare medfødt – den kan trænes. Kom og hør hvordan, så du kan byde fremtiden velkommen.
  • Udbytte: Konkrete redskaber, der kan hjælpe dig med at håndtere udfordringer,  viden om hvad der kan gøres, når man står midt i forandringen, se hvilke udfordringer forandringer kan medføre – og hvordan du overvinder dem, indsigt i hvordan du kan være optimistisk, også når tingene virker uoverkommelige
  • Indhold: Forandringspsykologi, forandringskurven – almindelige reaktioner på væsentlige forandringer, de seks Ego-punkter og de tab forandringer kan medføre, optimisme – også i modvind.

  Henrik Leslye foredrag

  Mental fitness

  • Mange gør noget aktivt for at leve sundt. Løber en tur, cykler på arbejde, tager trappen eller spiser mere grønt. Andre overvejer at hoppe med på vognen. Fælles for alle er, at vi ved en masse om, hvad der virker positivt på den fysiske sundhed. Og vi kender gevinsterne ved en indsats; fysisk sundhed giver energi og holder bedre de fysiske skavankerne fra døren.
  • Men hvordan styrke du din mentale sundhed? Du kan faktisk gøre en masse. Og psykisk sundhed giver også bonus. Foredraget ”Mental fitness” giver dig inspiration og en række træningsredskaber til dit mentale fitnesscenter. Og blot fordi der er videnskab bag, behøver det heldigvis ikke være en videnskab at bruge i praksis. Og her kommer du i form helt uden at svede!

  Henrik Leslye foredrag

  God kommunikation og godt samarbejde – også med dem, der ikke ligner dig

  • God kommunikation og godt samarbejde skaber langt bedre resultater og booster arbejdsglæden. Men nu er vi mennesker jo forskellige. Derfor har vi også forskellige opfattelser af, hvad god kommunikation er for en størrelse og hvilken form for samarbejde, vi foretrækker. Så forskelligheden kan give karma eller drama i hverdagen!
  • Men heldigvis behøver det ikke være så besværligt. Gennem evolutionen har vi udviklet fire grundlæggende persontyper, og hver persontype har en foretrukken måde at kommunikere og samarbejde på. Så når du kender og genkender de fire persontyper, har du et særdeles effektivt redskab til en langt bedre kommunikation og et stærkere samarbejde – også med alle dem, der ikke ligner dig.
  • Foredraget byder på aha-oplevelser, personlighedstyper, eksempler og masser af grin. Omdrejningspunktet er de fire persontyper Føleren, Tænkeren, Handleren og Forandreren. Vi kommer omkring typerne og deres foretrukne kommunikations- og samarbejdspræferencer. Jeg har også et par filmklip med, vi er inde omkring hjernens kringelkroge, og endelig er der et par lynøvelser undervejs samt til sidst quizzen ”Kender du typen?”.
  • Udbyttet af foredraget er en række konkrete redskaber og indsigter, der med det samme kan bruges i kommunikation- og samarbejdssammenhænge, både internt og eksternt. Jeg sender selvfølgelig meget gerne en fil med arbejdsmateriale, så I har det hele plus lidt ekstra på skrift.

  Henrik Leslye foredrag

  Tag magten over vanerne og byd fremtiden velkommen! Krybdyrstrategien til effektive forandringer

  • Forandringer, forandringer, forandringer. De er der alle vegne. De kommer udefra, ovenfra og indefra. Krav om omstruktureringer og effektiviseringer på jobbet. Ønsker om livsstilsændringer i privaten. Det eneste, der efterhånden ikke ændrer sig, er, at i dag ikke er som i går, og at i morgen er en helt anden historie. Forandringer er der nok af.
  • Vi mennesker har forskellige strategier til at håndtere forandringer. Nogle forsøger at følge med ved at gøre mere og mere på flere og flere områder. De kæmper hele tiden med at forandre sig selv. Andre lader som ingenting og håber, at det grimme går væk af sig selv. De kæmper hele tiden mod forandringerne. Begge strategier mislykkes i længden, kampen er forgæves og det koster på energikontoen. Men der er gode nyheder! Vi kan skabe varige forandringer uden at kæmpe. Heldigvis er der en tredje strategi, der virker – krybdyrstrategien.
  • Krybdyrstrategien tager udgangspunkt i den måde, som vores hjerne er skruet sammen på. Her bruges viljestyrke med omtanke, de grundlæggende menneskelige behov medtænkes, og krybdyrstrategien benytter sig frem for alt af en næsten ubegrænset ressource til forandringer – nemlig vanens magt. Vi er helt nede i reptilen, og det virker!
  • Foredraget vender rundt på den traditionelle tænkning omkring forandringer, dykker ned i hjernens veje og vildveje og argumenterer for, at nogle få veletablerede vaner er nøglen til den ønskede fremtid. Vi kommer omkring de 7 grundlæggende behov, der ofte stikker en kæp i hjulet for forandringer, over den optimale udnyttelse af viljestyrke, der er en begrænset ressource, og til hvordan man etablerer effektive vaner, som virker. Og som altid bruger jeg humoren som middel, forskningen som basis og forandringen som mål.
  • Udbyttet af foredraget er en række konkrete redskaber og indsigter, der gør reelle forandringer mulige nu og i fremtiden. Jeg sender selvfølgelig meget gerne en fil med arbejdsmateriale, så I har det hele plus lidt ekstra på skrift.

  Henrik Leslye foredrag

  Mental Robusthed

  • I dag ligner ikke i går. I morgen er helt sikkert ikke som i dag. Og så er systemet i øvrigt lige gået ned. Omstruktureringer, effektivitetskrav og forandringer, stiller stadigt større krav til os mennesker på jobbet. God ledelse, trygge fællesskaber og medindflydelse er et nødvendigt fundamentet. Mental robusthed er din personlige psykologiske buffer, der sørger for at du står fast oven på fundamentet og ikke bliver blæst omkuld i stormvejr. Og mental robusthed kan heldigvis trænes og udvikles.
  • Et af de vigtigste områder inden for udviklingen af mental robusthed er vores evne til at bruge vores personlige styrker i hverdagen Bruger vi vores personlige styrker optimalt, øger vi vores engagement, genererer mere energi, oplever meningsfuldhed og vi er mindre udsatte for stress. Der er alt at vinde og intet at tabe her.
  • Foredraget sætter fokus på styrkerne, inddrager deltagerne i cases, kommer omkring styrkernes svagheder og endelig gives en konkret anvisning til, hvordan deltagerne selv kan finde deres egne styrker gennem en styrketest og endelig er der tips til hvordan styrkerne kan bruges meget mere i hverdagen.
  • Udbyttet af foredraget er viden om styrkeanvendelse på jobbet og værktøjerne til at komme godt i gang med styrkearbejdet. Jeg sender selvfølgelg meget gerne en fil med vejledning til styrketest og øvrigt arbejdsmateriale, så I har det hele plus lidt ekstra på skrift.

  Henrik Leslye foredrag

  Hold fokus på kerneopgaven

  • Kerneopgaven er adgangsbilletten til succes i dag og i fremtiden. Så kort kan det siges. Når arbejdsopgaver afløses af kerneopgaver, bliver retningen sat for alle. Så oplever vi som ledere og medarbejdere meningsfuldhed og engagement på jobbet. Resultater, innovation og vækst bliver en del af hverdagen. Og den gode nyhed er, at det er muligt for alle organisationer at sætte fokus på deres kerneopgaver og få gevinsterne. Så hvorfor udsætte succes?
  • Udbyttet af foredraget er en række redskaber og den nyeste viden, der sætter den enkelte og organisationen i gang med at få fokus på deres kerneopgave i stedet for på deres arbejdsopgaver. Det er ikke specielt kompliceret – men der er en verden til forskel. Hør, hvordan I gør.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Henrik Leslye

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Henrik Leslye

Foredragsemner med Henrik Leslye