Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Gudmundur Gudmundsson

Tidl. cheftræner for det danske herrelandshold i håndbold

Få OL-guldvinderen Gudmundur Gudmundssons opskrift på vejen til succes i hans topinspirerende foredrag om lederskab, teambuilding og motivation med udgangspunkt i de succesrige resultater han har opnået, både som leder af det danske herrelandshold i håndbold, det islandske herrelandshold m.m. Gudmundur Gudmundsson foredrag er målrettet ledere.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Gudmundur Gudmundsson har været cheftræner for det danske herrelandshold i håndbold, som han i august 2016 vandt Ol-guld med. Det bedste resultat, der er opnået i dansk herrehåndbolds historie nogensinde. 

Tidligere har Gudmundur Gudmundsson med stor succes stået i spidsen for det islandske herrelandshold, som han førte til sølv ved OL og bronze ved EM, den tyske storklub Rhein-Neckar Löwen, hvor han har været både cheftræner og sportsdirektør m.m, og som han vandt guld med i 2013 ved den tyske EHF cup.

Inden karrieren som professionel håndboldtræner har Gudmundur en lang og succesrig karriere som håndboldspiller bag sig, hvor han med det islandske landshold var med til seks VM-slutrunder og to Olympiske Lege. I alt har Gudmundur deltaget i 6 Olympiske Lege, som spiller og træner.

Gudmundur har en uddannelsesbaggrund indenfor International Finance and Banking, ledelse og Human Ressource Management og Computer Science. Både i det private erhvervsliv og i kraft af sine ledende roller som cheftræner for flere prominente håndboldhold har Gudmundur bevist sine formidable egenskaber som leder, der fører til resultater, selv under særlig vanskelige forudsætninger.

  Gudmundur Gudmundsson foredrag

  Vejen til guld i Rio 2016 – et foredrag om ledelse og motivation af medarbejdere

  • I dette inspirerende foredrag giver Gudmundur jeres virksomheds ledere opskriften på vejen til succes, herunder hvordan man som ledelse opnår selv de vanskeligste og mest udfordrende målsætninger.
  • Han tager udgangspunkt i sin egen snart 30 årige erfaring som leder, ikke mindst sin ledelse af det danske herrelandshold i håndbold med blandt andet ol guld triumfen som eksempel. Hvordan motiverede Gudmundur sine spillere til Ol- finalen mod Frankrig og hvad snakkede de om før den vigtige opgave?
  • I foredraget berører Gudmundur ledelse fra flere aspekter, jobbets omfang, opgaver og ansvar og kommer ind på områder som team building, kommunikation og forandringer. Hvilke udfordringer møder man som leder, når man forsøger at gennemføre ændringer? Og hvordan motiverer man som leder sine medarbejdere, når de står overfor en stor og udfordrende opgave, som hele teamet skal succesfuldt i mål med.
  • Gudmundurs foredrag giver inspiration og konkrete råd til, hvordan man opnår et verdensklassehold, på håndboldbanen såvel som i en virksomhed.
Foredragsholdere der minder om Gudmundur Gudmundsson

Foredragsemner med Gudmundur Gudmundsson