Henter Indhold ...

Ole Bornedal

Filminstruktør

Ole Bornedal er en erfaren og dygtig foredragsholder, og Danmarks mest kendte filminstruktør. Foruden sine foredrag om film og filmproduktion benyttes han ofte inden for emner som turisme, erhvervsledelse og arbejdsglæde.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Ole Bornedal er en af landets mest succesfulde filminstruktører, og fortæller levende og underholdende i sit foredrag om den evige passion for filmkunsten. 

Ole Bornedal slog for alvor sit navn fast med succesen “Nattevagten” (1994), og mens han ventede på, at den amerikanske udgave af filmen skulle blive færdig, kastede han sig ud i rollen som producer på filmen “Mimic” (1997).Han debuterede i 1993 med tv-filmen “Masturbator” og blev samme år udnævnt til fiktionschef på Danmarks Radio (en stilling han sagde op efter successen med “Nattevagten”).

Ole Bornedal har en lang og bemærkelsesværdig karriere inden for tv og radio bag sig. Han kom til radioen i 1981, hvor han bl.a. skabte satiriske montager og radioprogrammer. Senere har Ole Bornedal været både manuskriptforfatter og instruktør på de kendte tv-shows “Under Uret” og “Fluen”, samt på tv-filmene “Et sted på jorden” og “Charlot og Charlotte”. En af de seneste successer er den stort anlagte “I am Dina” (2002).

Læs evt. mere om Ole Bornedal på hans hjemmeside.

Ole Bornedal foredrag er især populære hos oplysningsforbund, biblioteker, gymnasier, foreninger og kirker.

  Ole Bornedal foredrag

  1864 – Danmarks største filmprojekt. Fra ide til gennemførelse.

  • Tom Buk-Swientys bøger omkring Slaget på Dybbøl – har indenfor de sidste år, skabt enorm interesse for den del af Danmarkshistorien, som på mange måder danner fundament for den folkesjæl danskerne besidder idag.
  • Ole Bornedal har med disse bøger som research-grundlag – skabt en af Danmarkshistoriens hidtil største filmprojekter. En kærligheds-historie som danner rammen omkring de groteske politiske forhold som kastede Danmark ud i en vanvittig krig.
  • I foredraget vil Bornedal på underholdende vis, fortælle om filmkunsten – om rejsen fra ide til manuskript – fra manuskript til film. Hans årelange erfaring indenfor Film og TV – vil tage os på en rejse fra Nattevagten, til Vikaren, til Dina over USA og Hollywood, arbejdet med Stjernerne – og hjem igen – tilbage til 1864.
  • En fortælling om ikke bare Bornedals egen lidenskab og passion for filmkunsten – men også om hans karakterer i filmene, der ofte spejler det samme – i begejstring over livet på trods af alle krige og dæmoner.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Ole Bornedal

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Ole Bornedal

Foredragsemner med Ole Bornedal