Henter Indhold ...

David Trads

Politisk kommentator, forfatter og foredragsholder. Tidligere chefredaktør, udenrigskorrespondent og direktør

David Trads har holdt hundredevis af foredrag om ledelse og politik, både om nationale og internationale temaer, og han er desuden en hyppigt brugt ordstyrer og moderator. David Trads foredrag er skarpe og inddrager altid aktivt publikum.  Som foredragsholder er han engageret, og det er tydeligt, at han brænder for sit arbejde – uanset hvilket samfundsmæssigt eller politisk emne, han giver sig i kast med. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

David Trads er en intelligent, opmærksom og synlig debattør i det danske medielandskab, kendt for sine stærke holdninger og altid opdaterede viden. Han er tidligere chefredaktør på Nyhedsavisen og Information og har en lang baggrund som journalist, korrespondent og redaktør i Moska såvel som herhjemme hos medier som Jyllands-Posten, Berlingske, DR Nyheder metroXpress. 

I dag underviser David Trads i journalistik på Syddansk Universitet, ligesom han holder rigtig mange foredrag rundt i landet og rådgiver løbende medier i ind- og udland. David Trads er forfatter til bøgerne: ‘Danskerne først! – en fortælling om Dansk Folkeparti’ i 2004; ‘Islam i flammer – danskerne og det muslimske oprør’ i 2006; og ‘Klimatruslen – set fra Danmark’ i 2008.

David Trads holder foredrag og kurser om alt fra politik til ledelse i ind- og udland på dansk, engelsk og spansk, og bruges i øvrigt ofte som moderator og ordstyrer ved konferencer og seminarer.

  David Trads foredrag

  Verden under Trump: Hvad pokker sker der?

  • Under Donald Trump er det Vesten, som har givet os enestående fred, velstand og succes siden Anden Verdenskrig, ved at falde fra hinanden. Præsidenten melder USA ud af det meste og sår tvivl om resten – for under Trump er det altid og hele tiden America First!
  • Trump er flintrende ligeglad med USA’s stærkeste allierede i Europa og Nordamerika. Han elsker derimod USA’s traditionelle fjender som Nordkorea og Rusland. Præsidenten er tydeligt mere fascineret af ’stærke mænd’ i diktaturer end af demokratiske ledere.
  • Lederen af den frie verden, som man siger,  stempler NATO som ’forældet’ og anklager EU for at være sat i verden for at ’drage fordel af USA’. De aftaler, som USA allerede havde godkendt – Paris-aftalen om global opvarmning, Iran-aftalen om atomnedrustning – melder han sig ud af.
  • Det store spørgsmål er nu: Hvad pokker sker der? Hvorfor handler Trump, som han gør? Og, måske allervigtigst: Hvad kan Europa og Danmark gøre for at hindre, at det hele falder sammen?
  • David Trads leverer i sit skarpe, indsigtsfulde, engagerende og underholdende foredrag det store historiske og aktuelle overblik. Foredraget holdes for alle målgrupper, som alle – uden undtagelse – er begejstrede for hans smittende fortælleglæde.
  • Trads, en af landets mest benyttede analytikere af USA og Trump på tv, radio og i aviser, har boet i USA i en årrække, både i de største byer og de mindste flækker. Journalist og forfatter. I dag blandt andet tilknyttet Politiken som klummeskribent og TV2 som kommentator.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med David Trads

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om David Trads

Foredragsemner med David Trads