Henter Indhold ...

David Trads

Politisk kommentator, forfatter og foredragsholder. Tidligere chefredaktør, udenrigskorrespondent og direktør

David Trads har holdt hundredevis af foredrag om ledelse og politik, både om nationale og internationale temaer, og han er desuden en hyppigt brugt ordstyrer og moderator. Hans foredrag er skarpe og inddrager altid aktivt publikum.  Som foredragsholder er David Trads engageret, og det er tydeligt, at han brænder for sit arbejde – uanset hvilket samfundsmæssigt eller politisk emne, han giver sig i kast med. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

David Trads er en intelligent, opmærksom og synlig debattør i det danske medielandskab, kendt for sine stærke holdninger og altid opdaterede viden. Han er tidligere chefredaktør på Nyhedsavisen og Information og har en lang baggrund som journalist, korrespondent og redaktør i Moska såvel som herhjemme hos medier som Jyllands-Posten, Berlingske, DR Nyheder metroXpress. 

I dag underviser David Trads i journalistik på Syddansk Universitet, ligesom han holder rigtig mange foredrag rundt i landet og rådgiver løbende medier i ind- og udland. David Trads er forfatter til bøgerne: ‘Danskerne først! – en fortælling om Dansk Folkeparti’ i 2004; ‘Islam i flammer – danskerne og det muslimske oprør’ i 2006; og ‘Klimatruslen – set fra Danmark’ i 2008.

David Trads holder foredrag og kurser om alt fra politik til ledelse i ind- og udland på dansk, engelsk og spansk, og bruges i øvrigt ofte som moderator og ordstyrer ved konferencer og seminarer.

  SLUT MED OBAMA – HVAD SÅ USA?

  • Amerikanerne har valgt Donald Trump som ny præsident, efter snart otte år med den første sorte præsident, Barack Obama. Primærvalgene hos Republikanerne og Demokraterne har afsløret en afgrundsdyb splittelse mellem eliten og folket.
  • Den stigende ulighed mellem den rigeste ene procent og de resterende 99 procent skaber åbenlyst en grobund for noget, som nærmest ligner en amerikansk revolution.
  • USA gennemgår en dramatisk udvikling i disse år: Den hvide del af befolkningen vil om få år ikke længere have flertal, da især folk med latinamerikansk baggrund bliver større – og USAs historiske fokus er skiftet fra Europa til mere fokus på Latinamerika og Asien.
  • David Trads, som har boet og rejst i USA i ti år, blandt andet som korrespondent for Berlingske og kommentator på DR2s Deadline, giver i sit foredrag et altid skarpt, underholdende, perspektivrigt og engagerende indblik i USA lige nu. Skræddersyet til det enkelte arrangement.

   

  Hvad betyder terroren for dig og dit liv?

  • Terroren har ramt Danmark: En islamist – en såkaldt ensom ulv – skød, dræbte og sårede i København. Han var 22 år, født og opvokset i København. Hvorfor gjorde han det? Hvor kom hans vrede fra? Skal vi frygte flere terroranslag? Danmark er – efter Muhammed-tegninger, Irak-krige, hård udlændigetone – et eftertragtet mål. Hvad ved vi om terroristernes mål? Hvad kan vi gøre for at hindre ny terror? Nu og her med politik? På længere sigt med ny politik? Hvilket Danmark vil du komme til at leve i?
  • David Trads, som er journalist, forfatter og aktiv debattør, har siden 11. september dækket terror tæt – både hjemme i Danmark og ude i verden. I kølvandet på Muhammed-krisen skrev han ‘Islam i flammer: Danskerne og det muslimske oprør’, som gav et enestående perspektiv på såvel muligheder som trusler. Han giver i dette super-aktuelle multimedieforedrag et indblik i, en forståelse for og konkrete bud på kommende problemer og mulige løsninger.
  • Tilhørerne bliver aktivt og direkte inddraget i et nuanceret, præcist, tankevækkende og af og til provokerende foredrag.

   

  Hvad pokker sker der egentlig i verden?

  • Krige vælter ned over os: Borgerkrig i Syrien, konflikten i Mellemøsten, Islamisk Stat, Ruslands aggression mod Ukraine. Terror i Paris. Hvad sker der? Hvordan hænger det sammen? Hvorfor skaber det enorme flygtningestrømme? Og endelig, hvorfor er det svært for os at løse problemerne?
  • Som udenrigskorrespondent har David Trads dækket de forløbne to årtiers største konflikter tæt på – og rapporteret fra Rusland, Mellemøsten og USA. Han giver i dette populære multimedieforedrag et enestående overblik over og indsigt i, hvad der egentlig sker.
  • Tilhørerne bliver aktivt inddraget i foredraget, der er skarpt, præcis, tankevækkende og af og til provokerende.

   

  Den nye terrortrussel mod Danmark 

  • Siden Muhammed-tegningerne for snart ti år siden har Danmark været et af radikalismens skarpeste terrormål. Masser af terrorforsøg er optrevlet af efterretningstjenesten, men vi ved – ikke mindst efter angrebet på Charlie Hebdo i Frankrig – at der findes en reel trussel.
  • David Trads giver i dette skarpe foredrag både et overblik over, hvilke reelle trusler, der eksisterer mod Danmark og hvilke ekstremmiljøer det er, der vil angribe os; og ikke mindst en forklaring på, hvorfor der findes folk ude i verden, der vitterligt hader os.
  • Tilhørerne deltager aktivt i foredraget, som også giver skarpe, nuancerede og sommetider provokerende bud på, hvordan vi kan få dæmpet truslen mod os.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med David Trads

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om David Trads

Foredragsemner med David Trads