Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-06

Stifter af Silent Co-creation leverer sine pointer om konsekvenser af for meget støj

Bastian Overgaard foredrag

Bastian Overgaard

Ekspert i stilhed og effektiv mødeledelse med Silent Co-creation - Han høster topkarakterer for sine foredrag.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"På under en uge har Bastian Overgaard formået totalt at ændre mit syn på stilhed og støj. Som leder for over 100 medarbejdere har jeg efter Bastian Overgaads foredrag så mange ideer til, hvordan vi kan/vil have Silent Co-Creation præsenteret/implementeret i hele dagtilbuddet. Såvel på leder- som medarbejderniveau. Tak for det!"

Keld Birkø - Skærring Dagtilbud Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Bastian Overgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Bastian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Bastian Overgaard høster topkarakterer for sine foredrag om stilhed, der omtales som geniale, innovative og super relevante. Med imponerende nærvær leverer han sine visionære og knivskarpe pointer om konsekvenserne af for meget støj og snak. Flere ledere og medarbejdere kalder hans foredrag for åbenbaringer, der har ændret den måde, de ser på kommunikation og effektive møder.

I starten af årtusindeskiftet opdagede Bastian Overgaard et skjult potentiale i stilheden. Mens han var tv-tilrettelægger for TV2 udførte han en række eksperimenter, hvor forsøgspersonerne ikke måtte tale sammen. Til Bastian Overgaards store overraskelse gav stilheden stærkt fokus, nærvær og tillid til hinanden. Bastian Overgaard foredrag afslører, hvordan denne opdagelse kan udnyttes til at øge effektiviteten i møder, kommunikation og samarbejde. Han taler med lethed, humor og passion omkring de imponerende resultater, som organisationer kan opnå ved at facilitere stilhed i møder.

Efter 20 år som formidler, iværksætter og facilitator har Bastian Overgaard udviklet det innovative mødeværktøj Silent Co-creation. Hans pionerarbejde med Silent Co-creation er omtalt i bl.a. Børsen Executive, DR TV-Avisen, Politiken og Radio 24/7. Særligt efter at målinger har vist, at møder kan blive op til 20% mere effektive ved at vekselvirke mellem tale og stilhed.

Bastian Overgaard er p.t. leder af Projekt Effektive Møder, hvor han sammen med bl.a. Ingeniørforeningen og Finansforbundet udforsker potentialet i Silent Co-creation.

Se foredrag med Bastian Overgaard

  Bastian Overgaard foredrag

  Mindre snak – mere værdi

  • Virksomheder og organisationer, der ønsker at styrke nytænkning, innovation og effektivitet, bør tage stilheden alvorligt. Flere anerkendte forskere har igennem mange år forsket i produktivitet og kreativitet på arbejdspladser. Og deres klare anbefaling til virksomheder er at afsætte tid til stilhed og “quiet time” i løbet ad arbejdsdagen. Det vil ikke bare gøre den enkelte medarbejder mere kreativ og effektiv. Det mindsker også risikoen for stress og udbrændthed.

  På foredraget får du:
  · Best Practices fra ledere, der bruger Silent Co-creation
  · Overraskende ny forskning om støj og stilhed
  · Den hurtige vej til ”mindfulness” UDEN et ord om mindfulness
  · Inspiration til, hvad en ”snakkepolitik” kan gøre for bundlinjen
  · Tips til at styrke din kommunikation med stilhed
  · Konkrete ideer til, hvordan stilhed kan styrke dine relationer
  · Simple værktøjer til at optimere dit interne møde

  • Hjerneforskere har påvist, hvordan vores hjerne ganske enkelt lukker ned og bliver dummere, når den udsættes for alt for mange informationer på en gang. Ved hjælp af fMRIscannere kan man observere, hvordan forsøgspersoner begyndte at tage dårligere og dårligere beslutninger jo flere informationer, de skulle forholde sig til.
  • Sprogforskning viser, at jo mere komplekse informationer du vil formidle, jo flere pauser skal der til. Dygtige talere og skuespillere understreger vigtige pointer med kunstpauser. Og mødeteknologien Silent Co-creation skaber 20% mere effektive møder med intelligente mellemrum. Tænk så på dine mange møder. Hvad er de fatale konsekvenser af støjende og ineffektive møder fuld af snak?

Referencer

Det var meget nærværende og relevant for os, og selvom vi kun havde en god time er jeg sikker på det satte gang i mange tanker samt interesse for at følge op yderligere initiativer sammen med Bastian Overgaard.

Nils Thidemann

Aalborg Universitet

Bastian Overgaards foredrag fik 4,1 ud 5 i den samlede evaluering med ord som "GENIALT". Han talte om intelligent stilhed, om at "brænde boksen" og at turde handle i "mellemrummet." Vi blev i den grad inspireret til at være mere nærværende og mindre selvhøjtidelige. En fantastisk afslutning på vores konference.

Lone Walsøe Pedersen

Slagelse Kommune

Bastian Overgaard ramte hovedet på sømmet med sit indlæg om hvordan vi kan gøre vores møder mere effektive i NNIT. Det væsentligste ved Silent Co-creation er, at det ikke kræver ekstra tid udover de møder vi allerede holder. Det er relevant for alle. Det var vildt fedt med de eksempler og cases Bastian tog med fra sit arbejde med Silent Co-creation. Det var konkret, og noget alle kunne nikke genkendende til. Jeg er selv blevet meget inspireret ift hvordan jeg faciliterer mine møder. Fx hvordan Silent Co-creation kan bruges til forskellige læringsstile blandt ekstroverte og introverte, så alle fremadrettet kan komme mere på banen.

Rikke Plagborg

NNIT A/S

Bastian Overgaard er knivskarp og kommer i den grad ud over scenekanten med sit vigtige budskab om behovet for "mindre snak". Det er super relevant for en bred målgruppe, og jeg vil være tryg ved at stille ham foran ethvert publikum, da han både har en meget underholdende og samtidig professionel tilgang til emnet.

Tina Pearson

Pearson Eventrådgivning

Igen er jeg ved årets Møderevolution blevet mindet om, at Bastian er en mester på sin helt egen unikke platform: stilheden. Med sin markante og empatiske personlighed formår Bastian at lære os om den adfærds ændring, der skal til for, at vi opnår større nærvær, evner at lytte og dermed bedrive en skarpere og mere fokuseret kommunikation med andre. Det har været en fornøjelse at lære endnu mere ved dette møde og det bliver bestemt ikke sidste gang vi inviterer ham til at hjælpe os og vores gæster til at skærpe vores måde at være sammen på.

Ida Jørgensen

Vildvorde Kursuscenter

Jeg fik en ÅBENBARING da jeg deltog i workshop med Bastian Overgaard! Når der er for meget ordnani på møder, kan jeg været drænet bagefter. Med silent co-creation bliver der skabt fokus og nærvær og ikke mindst respekt om det talte! Stilheden er smuk og bydes velkommen. Jo mere vi arbejder med det jo bedre bliver vi til det, og jo mere nyder vi det! Tak Bastian for at sætte stilheden på vores dagsorden.

Susanne Espersen

Region Midtjylland Specialområde Hjerneskade

På under en uge har Bastian Overgaard formået totalt at ændre mit syn på stilhed og støj. Som leder for over 100 medarbejdere har jeg efter Bastian Overgaads foredrag så mange ideer til, hvordan vi kan/vil have Silent Co-Creation præsenteret/implementeret i hele dagtilbuddet. Såvel på leder- som medarbejderniveau. Tak for det!

Keld Birkø

Skærring Dagtilbud
Uforpligtende forespørgsel på Bastian Overgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

5 ud af 5 stjerner

"På under en uge har Bastian Overgaard formået totalt at ændre mit syn på stilhed og støj. Som leder for over 100 medarbejdere har jeg efter Bastian Overgaads foredrag så mange ideer til, hvordan vi kan/vil have Silent Co-Creation præsenteret/implementeret i hele dagtilbuddet. Såvel på leder- som medarbejderniveau. Tak for det!"

Keld Birkø - Skærring Dagtilbud Se alle referencer

Foredragsemner med Bastian Overgaard