Henter Indhold ...

Bastian Overgaard

Ekspert i stilhed og effektiv mødeledelse med Silent Co-creation

Bastian Overgaard høster topkarakterer for sine foredrag om stilhed, der omtales som geniale, innovative og super relevante. Med imponerende nærvær leverer han sine visionære og knivskarpe pointer om konsekvenserne af for meget støj og snak. Flere ledere og medarbejdere kalder hans foredrag for åbenbaringer, der har ændret, den måde de ser på kommunikation og effektive møder.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

I starten af årtusindeskiftet opdagede Bastian Overgaard et skjult potentiale i stilheden. Mens han var tv-tilrettelægger for TV2 udførte han en række eksperimenter, hvor forsøgspersonerne ikke måtte tale sammen. Til Bastian Overgaards store overraskelse gav stilheden stærkt fokus, nærvær og tillid til hinanden. Bastian Overgaard foredrag afslører hvordan denne opdagelse kan udnyttes til at øge effektiviteten i møder, kommunikation og samarbejde. Han taler med lethed, humor og passion omkring de imponerende resultater organisationer kan opnå ved at facilitere stilhed i møder.

Efter 20 år som formidler, iværksætter og facilitator har Bastian Overgaard udviklet det innovative mødeværktøj Silent Co-creation. Hans pionerarbejde med Silent Co-creation er omtalt i bl.a. Børsen Executive, DR TV Avisen, Politiken og Radio 24/7. Særligt efter at målinger har vist, at møder kan blive op til 20% mere effektive ved at vekselvirke mellem tale og stilhed.

Bastian Overgaard er p.t. leder af Projekt Effektive Møder, hvor han sammen med bl.a. Ingeniørforeningen og Finansforbundet udforsker potentialet i Silent Co-creation.

  Bastian Overgaard foredrag

  Mindre snak – mere værdi

  • Virksomheder og organisationer, der ønsker at styrke nytænkning, innovation og effektivitet bør tage stilheden alvorligt. Flere anerkendte forskere har igennem mange år forsket i produktivitet og kreativitet på arbejdspladser. Og deres klare anbefaling til virksomheder er at afsætte tid til stilhed og “quiet time” i løbet af arbejdsdagen. Det vil ikke bare gøre den enkelte medarbejder mere kreativ og effektiv. Det mindsker også risikoen for stress og udbrændthed.

  På foredraget får du:
  · Best Practices fra ledere der bruger Silent Co-creation
  · Overraskende ny forskning om støj og stilhed
  · Den hurtige vej til ”mindfulness” UDEN et ord om mindfulness
  · Inspiration til hvad en ”snakkepolitik” kan gøre for bundlinjen
  · Tips til at styrke din kommunikation med stilhed
  · Konkrete ideer til hvordan stilhed kan styrke dine relationer
  · Simple værktøjer til at optimere dit interne møde

  • Hjerneforskere har påvist hvordan vores hjerne ganske enkelt lukker ned og bliver dummere, når den udsættes for alt for mange informationer på en gang. Ved hjælp af fMRIscannere kan man observere hvordan forsøgspersoner begyndte at tage dårlige og dårligere beslutninger, jo flere informationer, de skulle forholde sig til.
  • Sprogforskning viser, at jo mere komplekse informationer, du vil formidle, jo flere pauser skal der til. Dygtige talere og skuespillere understreger vigtige pointer med kunstpauser. Og mødeteknologien Silent Co-creation skaber 20% mere effektive møder med intelligente mellemrum. Tænk så på dine mange møder. Hvad er de fatale konsekvenser af støjende og ineffektive møder fuld af snak?
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Bastian Overgaard

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Bastian Overgaard

Foredragsemner med Bastian Overgaard