Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Anders Trillingsgaard Foredrag

Én af de mest toneangivende kræfter i udviklingen af ledelsesteam i Danmark

Anders Trillingsgaard Foredrag

Anders Trillingsgaard

Forskningschef, partner, bestyrelsesformand i UKON Human Results - Foredrag om ledelse og ledelsesgrupper.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Anders Trillingsgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Anders Trillingsgaard er en rost foredragsholder og underviser på adskillige masterprogrammer i ledelse, lederkonferencer og internationale videnskabelige konferencer. Han får systematisk høje evalueringer for at tilrettelægge engagerende undervisning på højt niveau og være blandt de bedste til at gøre ledelsesteori spændende, forståelig og brugbar.

Anders Trillingsgaard er blandt de mest toneangivende kræfter i udviklingen af ledelsesteam i Danmark. Han har skrevet den første og foreløbigt eneste Ph.d. om udvikling af ledergrupper og flere af de mest læste artikler på området.

Et foredrag med Anders Trillingsgaard giver dig:

  • Omfangsrig viden inden for ledelse med en af landets mest efterspurgte foredragsholdere
  • Udfordrende og yderst lærerige foredrag
  • Stor værdi for din organisation

Anders Trillingsgaard er forskningschef med speciale i udvikling af ledelsesteam og undervisning i ledelse. I 2010 fik han en ErhvervsPhD om ledelsesteams fra Aalborg Universitet. Derudover er han autoriseret psykolog med 15 års konsulenterfaring og international erfaring fra lange studieophold ved Center for Creative Leadership, BIOS South Africa, Manchester Metropolitan University og Kirkwood College Iowa. Så et Anders Trillingsgaard foredrag er foranket i både viden, formidling og erfaring.

Udover at udvikle feltet fagligt har Anders selv arbejdet med 100vis af ledergrupper i regioner og kommuner, på universiteterne, samt i private organisationer som KMD, Danfoss og LEGO. Anders sidder også selv i flere bestyrelser.

Anders Trillingsgaard er aktuel med bøgerne ”Feedback gentænkt” og ” Ledelsesteamet gentænkt” fra 2015 om hans pointer og metoder til udvikling af ledergrupper. ”Ledelsesteamet gentænkt” fik 6 ud af seks stjerner i Jyllandsposten. Om bogen skrev Alfred Josefsen: Ledelsesteamet gentænkt sætter en ny dagsorden for ledelse i grupper. Dels udfoldes et flot vokabularium, dels opstilles en struktureret og anvendelig model for udvikling i mange forskellige faser, dimensioner og perspektiver, og dels skabes mange flere nuancer omkring ledelsesgrupperne, end hvad vi normalt tænker på.

Blandt nogle af de mest populære artikler omkring ledelse har Anders Trillingsgaard skrevet: ”Myten om team” i bogen ”TEAM”, ”Det møgbeskidte ledelsesteam” i bogen ”Følelser i ledelse”, ”Forbyd lederudvikling” på ledelseidag.dk og deres trykte Special Edition, ”Investing in the production of leadership” PÅ CCL’s globale blog: LeadingEffectively.com, ”Keep it simple- Chefens nye kerneopgave” for Væksthus for ledelse. Det kan næppe overraske at Anders Trillinsgaard foredrag i meget høj grad kredser om ledelse.

 

Se foredrag med Anders Trillingsgaard
Anders Trillingsgaard foredrag

Ledelsesteamet gentænkt

Er du udmærket klar over, at jeres ledermøder ikke producerer de resultater de kunne, hverken til jer selv som ledere eller til organisationen? Har du også konstateret, at teamarbejde ofte forstås forskelligt, og ikke er den optimale arbejdsform til alle ledelsesopgaver? Og ønsker du mere fælles ambition, mere effektiv koordinering og højere engagement i ledergruppen, men har svært ved at se, hvor I skal sætte ind for at bryde jeres mønstre?

Foredragets tema er udvikling af ledergrupper. Anders Trillingsgaard vil udfordre flere af de mest udbredte, men forældede, forståelser af teamarbejde i ledelsen. Han vil udfordre forskellen mellem team og grupper, at effektive ledergrupper er gode ledergrupper og vise hvordan manges forståelse af ledelse som en rolle med personale ansvar er med til at holde vores konkurrenceevne tilbage og bidrage til unødig stress hos ledere og medarbejdere.

Til hvert område har han også opdaterede indsigter baseret på den nyeste forskning i ledelse og værktøjer man kan bruge til at udvikle sin egen ledergruppe med.

Anders Trillingsgaard foredrag

Ledergruppens nye kerneopgave: Keep it simple!

Hvordan ledergrupper bekæmper kompleksitet ved at koncentrere sig om at producere fælles kurs, koordinering og commitment!

For at kunne handle forsimpler vi alle lynhurtigt, automatisk og individuelt den kompleksitet vi møder. Når krav, ansvar og kompleksitet stiger, griber vi som ledere traditionelt til strategier som detaljestyring, uddelegering og omfavnelse af kompleksiteten, for at undgå stress og organisatorisk kaos. Men hvis vi skal lykkes sammen under komplekse betingelser, må vi som ledere blive bedre til at tage forsimpling mere alvorligt og lave den grundigt og gennemtænkt, sammen med vores vigtigste samarbejdspartnere. Når vi på den måde tager en anden ledelsesopgave på os, gør vi samtidig vores medarbejdere i stand til at tage et større ansvar uden at blive overvældet, hvilket igen betyder et mindre kompleksitetspres på os som ledere.

I dette Anders Trillingsgaard foredrag fortæller han om sine forskningsresultater med et særligt fokus på ideer og værktøjer til, hvordan ledere gennem professionel forsimpling – og en forståelse af ledelse som produktionen af fælles kurs, koordinering og commitment – kan styrke deres håndtering af kompleksitet og skabe mere klar, målrettet og motiverende ledelse.

Anders Trillingsgaard foredrag

Netværkstendenser i ledelse

Opgaveløsningen i offentlige organisationer bliver mere præget af kompleksitet, grænsekrydsende opgaver og samskabelse. Hvad er ledernes kerneopgave i den virkelighed? Det handler bl.a. om at forstå ledelse som et resultat, man er fælles om at skabe – det er ikke noget, man er.

Anders Trillingsgaard foredrag

Feedback Gentænkt

Dette Anders Trillingsgaard foredrag gør op med en række ikke-underbyggede og forældede forståelser, som gør feedback trættende og mislykket. Vi skal ikke smide disse forståelser ud. Vi skal genbruge det bedste, opdatere vores tænkning, skærpe vores metoder og begreber, og finde ny gnist og ambition i arbejdet med feedback.

Anders Trillingsgaard giver blandt andet metoder til at skelne mellem forskellige typer feedback der skal bruges forskelligt, hjælp til at navigere i de psykologiske spil der afgør effekten af feedback, samt metoder til at få modtageren til at lede processen og holde det overfladisk og motiverende.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Anders Trillingsgaard

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Anders Trillingsgaard