Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Opnå dine drømme og målsætninger skridt for skridt

Rasmus Kragh

Rasmus Kragh

Professionel bjergatlet, sergent og foredragsholder.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Rasmus Kragh

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fire års dedikeret arbejde kulminerede med en ufattelig fysisk og mental præstation, da Rasmus Kragh i 2019 blev den første dansker nogensinde til at bestige verdens højeste tinde, Mount Everest, uden brug af kunstig ilt. Han er det eneste menneske i 2019 for hvem, den mission er lykkedes.

Efter mislykkedes forsøg i 2017 og 2018 gjorde Rasmus sig en vigtig erkendelse: Uden kunstig ilt kan du ikke bestige verdens højeste bjerg alene. Du må have et team i ryggen, både hjemme i Danmark og på bjerget.

Når du booker et foredrag med Rasmus Kragh får du:

  • Rasmus Kragh er et spirende talent på den danske foredragsscene
  • Hans foredrag er både inspirerende og tankevækkende
  • Rasmus’ unikke oplevelser skildres i sine gribende foredrag

Rasmus’ foredrag er tankevækkende, indsigtsfulde og stærkt inspirerende for alle, der har et bjerg at bestige i form af store projekter, omstillinger og sceneskift. Hvad enten man oplever foredragene som medarbejder, leder eller privat person, vil man få sine egne indsatser og muligheder i livet og arbejdslivet sat i stærkt perspektiv.

Foredragene bygger på Rasmus’ ukuelige tro på, at vi mennesker kan indfri ufattelige mål og præstationer, hvis vi erkender, at passion ikke kommer af sig selv, og at vejen til indfrielse af de største mål og drømme kræver ufattelig mange små skridt på vejen.

Se foredrag med Rasmus Kragh
Rasmus Kragh foredrag

Kom sikkert over jeres bjerg - få opskriften på at lykkes med jeres store mål

Dette er et stærkt foredrag til ledere og medarbejdere med ambitioner om succesfuldt at overvinde de bjerge, som de står overfor at skulle bestige. Det er et foredrag om mål, passion og vilje og en tankevækkende indsigt i, hvad store fysiske og mentale præstationer kræver.

Som individer og som team har vi en sum af kræfter, som vi skal have mest muligt ud af. Brugen af vores ressourcer kræver planlægning og omtanke, for vi må bruge vores ressourcer på de rigtige opgaver og tidspunkter. Passion blandt medarbejdere og ledere kommer ikke af sig selv. Man kan godt skabe kortsigtet motivation og plante en stor drøm, men det kræver ufattelig mange små skridt at indfri de helt store drømme. De små skridt kræver langsigtet passion.

Før Rasmus indfriede sit mål, måtte han to gange vende om få hundrede meter fra toppen. Oplevelserne gav ham en række erkendelser, fordi han konstant blev udfordret af tvivl, negative tanker, ensomhed og pres: Du kan ikke ene mand bestige verdens højeste bjerg uden kunstig ilt. Du må have et stærkt hold i ryggen.

En stærk pointe i foredraget er, at hvis vi frygter fremtiden, teknologien, konkurrenterne eller vores egen utilstrækkeligheder, så kommer vi ingen vegne. Frygt er ikke noget, vi kan slæbe med op på et stort bjerg, som skal overvindes – den er for tung i rygsækken.

I foredraget har Rasmus desuden fokus på:
– Hvordan man mestrer både fysisk og mentalt pres.
– Hvordan man kommer videre, når plan A fejler.
– Hvordan man kombinerer sine styrker med en accept af sine svagheder.

Rasmus Kragh foredrag

Alle har et Mount Everest at bestige

I foredraget sætter Rasmus Kragh fokus på viljestyrke, motivation og om at turde at udleve sin drøm.

Rasmus Kragh tager udgangspunkt i sine egne drømme, forberedelser, oplevelser på bjerget og sine dyrkøbte erfaringer, efter han mislykkedes to gange i sit forsøg på at bestige Mount Everest. På baggrund af dette vil han give dig inspiration og motivation til at bestige det bjerg, du selv har foran dig.

Når du først har sat dig et stort mål, så kan det ofte være svært at finde ud af, hvordan du skal nå det. men vejen til målet består af flere tusinde skridt, hvor du undervejs vil møde udfordringer. Koncentrer dig om det første, og lige pludselig har du løbet et helt marathon.

Hvordan kan du holde motivationen oppe, selv når det hele sort ud?

For at nå dine mål, bliver du nødt til at være egoistisk . Du bliver undervejs nødt til at fravælge og skuffe andre omkring dig. Men hvordan tackler du den ubehagelige følelse, det ofte er, at sætte sig selv i første i række?

Hvordan skal du håndtere de risikoer, der kan være på vejen til målet? Rasmus Kragh fortæller, hvordan du kan udvide din komfortzone.

Er det i alle tilfælde toppen af bjerget, der er målet? Lær at elske selve processen og at holde dig selv motiveret i det lange løb – også selvom du skulle snuble på vejen.

Hvordan kan du lære at mestre både fysisk og mentalt pres?

Lær at kombinere dine styrker og acceptere dine svagheder.

Rasmus Kragh foredrag

Bestig bjerget i virksomheden

Dette foredrag er særligt vinklet til virksomheder og dens medarbejdere og ledere, hvor I ønsker inspiration til, hvordan I kan indstille jer mentalt på en bjergbestigning i form af en større opgave, og hvordan I kan bevare motivationen og gejsten i en udfordrende og foranderlig hverdag, hvor opgaverne kan være stejle.

Rasmus Kraghs bjerg var Mount Everest, og det ville han eje. Det er lige præcis dér, foredraget starter. Det starter udgangspunkt i, hvordan han satte sig målet, forfulgte det, planlagde de mindste detaljer, forberedte det og gennemførte det.

Jeres virksomhed har også bjerge, som I gerne vil bestige – både som medarbejder og leder. Uanset hvilken top I som virksomhed  har besluttet jer for at bestige, så vil toppen altid have en pris. En pris, som I skal beslutte jer for, om I er villige til at betale.

Rasmus Kragh har selv konstant arbejdet med målsætninger. Store som små. Nogle af dem var så store og ambitiøse, at han i begyndelsen slet ikke vidste, hvordan han kom derhen. Men fælles for dem alle var, at det var konkrete mål, som han havde besluttet sig for at stile efter. Mål, der først var idéer og drømme, men som gennem bevidste handlinger og valg blev realiseret.

Kom med til foredrag med Rasmus Kragh, hvor I får redskaber og inspiration til, hvordan i kan nå jeres specifikke mål.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Rasmus Kragh

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Rasmus Kragh