Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Opnå dine drømme og målsætninger skridt for skridt

Rasmus Kragh

Rasmus Kragh

Bjergbestiger og bjergløber. Første og eneste dansker, der har besteget Mount Everest uden kunstig ilt.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Rasmus Kragh

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du et bjerg i dit privatliv eller i virksomheden, der skal bestiges? Rasmus Kragh har besteget verdens højeste bjerg på den sværest tænkelige måde, og i sine foredrag fortæller han, hvordan den hårde opgaves udfordringer kan bruges i mange af livets scenarier - det kræver det samme mindset.

Rasmus Kragh er en dansk bjergbestiger og bjergløber, som valgte den ultimative udfordring til sig selv: Han ville bestige verdens højeste bjerg, Mount Everest, og som den første dansker sætte Dannebrog på toppen – og det lykkedes. Som den første nogensinde gjorde han det uden kunstig ilt, og han forsøgte to gange forinden at nå toppen. Rasmus Kragh har også besteget et utal af andre høje bjerge, og han var i tre år en del af det danske juniorlandshold i orienteringsløb. Derudover var han i tre år sergent i Forsvaret.

Rasmus Kragh er altså en mand, der elsker at udfordre sig selv og at se, hvor langt han kan presse sig selv fysisk og mentalt. Med tiden har han lært, at det kræver nogle meget basale ting at nå til tops: motivation, en klar målsætning, forberedelse og energi. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, selvom det er en kombination, som de fleste af os har hørt før.

Foredragene af Rasmus Kragh er både vinklet til de generelle udfordringer, som vi møder i hverdagen, men et af foredragene sætter derimod fokus på de bjergbestigninger, vi støder ind i på arbejdspladsen. Rasmus Kragh er overbevist om, at alle har deres bjerge at bestige i form af drømme og mål – og alle starter med det første skridt.

Se foredrag med Rasmus Kragh

  Rasmus Kragh foredrag

  Alle har et Mount Everest at bestige

  • I foredraget sætter Rasmus Kragh fokus på viljestyrke, motivation og om at turde at udleve sin drøm.
  • Rasmus Kragh tager udgangspunkt i sine egne drømme, forberedelser, oplevelser på bjerget og sine dyrkøbte erfaringer, efter han mislykkedes to gange i sit forsøg på at bestige Mount Everest. På baggrund af dette vil han give dig inspiration og motivation til at bestige det bjerg, du selv har foran dig.
  • Når du først har sat dig et stort mål, så kan det ofte være svært at finde ud af, hvordan du skal nå det. men vejen til målet består af flere tusinde skridt, hvor du undervejs vil møde udfordringer. Koncentrer dig om det første, og lige pludselig har du løbet et helt marathon.
  • Hvordan kan du holde motivationen oppe, selv når det hele sort ud?
  • For at nå dine mål, bliver du nødt til at være egoistisk . Du bliver undervejs nødt til at fravælge og skuffe andre omkring dig. Men hvordan tackler du den ubehagelige følelse, det ofte er, at sætte sig selv i første i række?
  • Hvordan skal du håndtere de risikoer, der kan være på vejen til målet? Rasmus Kragh fortæller, hvordan du kan udvide din komfortzone.
  • Er det i alle tilfælde toppen af bjerget, der er målet? Lær at elske selve processen og at holde dig selv motiveret i det lange løb – også selvom du skulle snuble på vejen.
  • Hvordan kan du lære at mestre både fysisk og mentalt pres?
  • Lær at kombinere dine styrker og acceptere dine svagheder.

  Rasmus Kragh foredrag

  Bestig bjerget i virksomheden

  • Dette foredrag er særligt vinklet til virksomheder og dens medarbejdere og ledere, hvor I ønsker inspiration til, hvordan I kan indstille jer mentalt på en bjergbestigning i form af en større opgave, og hvordan I kan bevare motivationen og gejsten i en udfordrende og foranderlig hverdag, hvor opgaverne kan være stejle.
  • Rasmus Kraghs bjerg var Mount Everest, og det ville han eje. Det er lige præcis dér, foredraget starter. Det starter udgangspunkt i, hvordan han satte sig målet, forfulgte det, planlagde de mindste detaljer, forberedte det og gennemførte det.
  • Jeres virksomhed har også bjerge, som I gerne vil bestige – både som medarbejder og leder. Uanset hvilken top I som virksomhed  har besluttet jer for at bestige, så vil toppen altid have en pris. En pris, som I skal beslutte jer for, om I er villige til at betale.
  • Rasmus Kragh har selv konstant arbejdet med målsætninger. Store som små. Nogle af dem var så store og ambitiøse, at han i begyndelsen slet ikke vidste, hvordan han kom derhen. Men fælles for dem alle var, at det var konkrete mål, som han havde besluttet sig for at stile efter. Mål, der først var idéer og drømme, men som gennem bevidste handlinger og valg blev realiseret.
  • Kom med til foredrag med Rasmus Kragh, hvor I får redskaber og inspiration til, hvordan i kan nå jeres specifikke mål.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Rasmus Kragh

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Rasmus Kragh