Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Tag nysgerrigheden med i byen, når I bliver indviet i, hvordan man bliver en ægte trend-sniffer

Olga Bastian Foredrag

Olga Bastian

Livstilsekspert og kreativ direktør - Foredrag om blandt andet det skabende fællesskab og om trends og tendenser.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Olga Bastian

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Olga Bastian er en af landets mest respekterede kreative inden for reklamebranchen. Hun har vundet adskillige priser for sit ofte grænsesøgende æstetiske arbejde, og blevet brugt internationalt som dommer i juryer. Hun leverer et indsigtsfuldt foredrag, hvor hun med sin skarpe observationsevne og dybe viden finder den korteste vej til overraskende indsigter og tankevækkende spørgsmål.

Olga Bastian er trods sin forholdsvis unge alder en gammel dame i branchen. Allerede som 15 årig var hun kaldet til sit virke som æstetisk kommunikatør. Da opsøgte hun nogle af verdens dygtigste fagfolk inden for sit felt, som hun i en årrække arbejdede stort set gratis for, for at få den mesterlæreruddannelse, som hun søgte. Allerede som 24 årig blev hun af designmagasinet Creative Review udnævt som ”Creative future” inden for Corporate identity design.

Et foredrag med Olga Bastian giver dig:

  • Viden om hvordan du kan træne din trend-sensitivitet og blive en ægte trend-sniffer
  • Inspirerende, indsigtsfulde og lærerige svar på, hvordan I bliver mere kreative sammen
  • Skarpe pointer om trends, kreativitet og nytænkning, der giver stof til eftertanke.

I dag sidder Olga Bastian som kreativ direktør på LiquidMinds, et bureau der har klaret sig godt i en årrække, hvor bureauer jævnt set har været nedadgående. LiquidMinds er med Olga Bastian i spidsen for den kreative afdeling kendt for at bevæge sig i grænselandet mellem reklame, kommunikation og design. Hendes livslange interesse for vores kulturelle særpræg, og lidenskab for udvikling af kultur og bevidsthed igennem kommunikation gør hende til en af landet mest interessante kommunikatører.

Selv siger Olga, at hun lever af at konvertere virksomhedernes ambitioner og værdier til fortællinger, der skaber samhørighed til mennesker, og til vores samtid. Hun har sin tænksomme nysgerrighed med hjemmefra, hvor det var de store spørgsmål, der prægede samtalen over spisebordet med sin filosofielskende far Peter Bastian.

Hun har endvidere deltaget i TV 2 programmerne ”HJEMME I DANMARK” i rollen som livsstilsekspert.

 

Se foredrag med Olga Bastian
Olga Bastian foredrag

Det skabende fællesskab

Hvordan kan det være, at samarbejdet nogle gange er sprudlende, og ideerne næsten skriver sig selv, og andre gange er det dødens pølse, og kollektiv intelligens bliver til kollektiv bevidstløshed? Hvad er formlen for kreativitet? Og hvordan bliver vi allermest kreative sammen?

De spørgsmål har optaget Olga Bastian igennem hendes lange karriere som prisvindende kreatør og kreativ direktør.

Vi har planer, budgetter, analyser, målsætninger og processer etc. Alt sammen værktøjer, der skal hjælpe os til at sikre et rettidigt og relevant output. Men hvad har vi, der sikrer den størst mulige kreativitet? Er der en formular eller et hemmeligt våben, vi kan bruge?

I dette oplæg vil Olga Bastian give os tre indsigter, som hun har erfaret, kan hjælpe det kreative samarbejde nye steder hen.

Det bliver et oplæg med både dybde og ballade.

Olga Bastian

NOGET NYT? Om at finde trenden før trenden finder dig

Et foredrag om trends, kreativitet  og nytænkning. Blomstrende af indsigtsfulde eksempler og stof til eftertanke.

Inden for de seneste ti år, er der opstået nye arter på planeten – TRENDSPOTTEREN, LIVSTILSEKSPERTEN og FREMTIDSFORSKEREN.  At “følge med tiden” er blevet et fag, og enhver virksomhed med respekt for sig selv og et øje på bundlinjen køber ind i denne nye ekspertise.

Men er trends ikke bare for tøsedrenge, og handler det ikke bare om at finde ud af hvem man selv er som menneske eller som virksomhed og så bare tordne derudaf med det?

Ikke for mennesker og virksomheder, der vil være med til at skabe det nye, og være en del af den puls, der bevæger verden nye steder hen. For dem er det at kunne fornemme og genkende hvad der rør sig som tendenser et livsvilkår.

“En trend er, når mange mennesker er enige om at ville det samme.  At være trend-nysgerrig er at være nysgerrig på samhørighed og fællesskaber. Hvad samles folk om for tiden, hvad vil VI, hvor er VI på vej hen? Og hvad betyder det for MIG og OS?”

Tag din nysgerrighed med i byen, når Olga Bastian indvier os i hvordan man bliver en ægte trend-sniffer.

Det får du ud af foredraget: En ny optik at forstå dig selv, de andre, og din samtid igennem, værktøjer til at træffe beslutninger i forhold til hvilken retning noget skal gå – hvis det skal være nyt og viden om hvordan du kan træne din trend-sensitivitet.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Olga Bastian

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Olga Bastian