Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Tag med til de mest intense øjeblikke i Tour de France

Nils Mejlvang

Nils Mejlvang

Prisvindende fotograf og aktuel med bogen Le Tour - 20 års Tour de France fortalt i billeder.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Nils Mejlvang

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nils

Lecture icon

Foredrag

Books icon

Bøger

Forespørg nemt på pris og dato

Nils Mejlvang har dækket Tour de France mere indgående end nogen anden dansk fotograf. 20 tours og 350 etaper har Nils Mejlvang i bagagen og hans imponerende tour-billeder har været bragt i alle større danske medier og over hele verden.

Et foredrag med Nils Mejlvang giver dig

  • En rejse til Tour de France mest intense øjeblikke – legendariske bjerge, nervepirrende opløb, stærke følelser i rytterbusserne og meget mere
  • Imponerende billeder, der får dig til at føle tourens sved, tårer, eufori, glæde og frustrationen på egen krop
  • Unikke anekdoter og personlige kommentarer fra tourens allerstørste stjerner 

Nils Mejlvang er uddannet pressefotograf og har vundet adskillige priser ved Årets Pressefoto inkl. titlen som Årets Pressefotograf og flere gange Årets Sportsfotograf.

Tidligere har Nils Mejlvang været ansat hos BT, Berlingske Tidende og Ritzau/Scanpix. I dag er han selvstændig med kunder indenfor dagblade, magasiner, billedbureauer, virksomheder og organisationer.

Nils Mejlvang er aktuel med bogen Le Tour – 20 års Tour de France fortalt i billeder (Gyldendal 2022). I forordet til bogen skriver cykellegenden Jørgen Leth:

”I hele mit professionelle liv har jeg omgivet mig med fotografer. Filmfotografer og stillfotografer. Jeg ser med deres øjne. De indfanger de rigtige øjeblikke. Som ætses ind i hukommelsen. Sådan en fotograf er Nils Mejlvang”

Se foredrag med Nils Mejlvang
Nils Mejlvang foredrag

Le Tour - 20 års Tour de France fortalt i billeder og anekdoter

Nils Mejlvang tager os med på en rejse til de mest intense øjeblikke i Tour de France – over legendariske bjerge som Mont Ventoux, Col du Tourmalet, Galibier og Alpe d´Huez. Vi kommer med i omklædningsrummet, i rytterbussen og helt tæt på de opløb og øjeblikke, hvor etaperne afgøres.

Nils Mejlvangs ikoniske billeder suppleres af danske og internationale rytteres egne kommentarer til de intense situationer, som Nils har foreviget med sit kamera. Hør bl.a., hvad Tadej Pogacar, Jens Voigt, Rolf Sørensen, Michael Rasmussen, Mark Cavendish, Richard Virenque, Bjarne Riis, brødrene Schleck, Brian Holm og Jonas Vingegaard havde af følelser og tanker i de øjeblikke, billederne er taget.

Foredraget indeholder også Nils Mejlvangs egne dyrekøbte erfaringer og private anekdoter fra sine 20 tours og 350 etaper – lige fra Bjarne Riis klædt i Dannebrog på Champs Élysées til Jonas Vingegaard på toppen af Col de Portet. 

Referencer

Le Tour - 20 års Tour de France fortalt i billeder

Nils Mejlvang har dækket Tour de France mere indgående end nogen anden dansk fotograf, og i bogen Le Tour – Tour de France gennem tyve år fortalt i billeder kommer man med over legendariske bjerge som Mont Ventoux, Col du Tourmalet og Alpe d’Huez. Bjergtoppe, som Nils Mejlvang har besøgt oftere end de fleste cykelryttere. Man kommer også med i rytterbussen, i omklædningsrummet og helt tæt på de opløb, hvor en etape afgøres.

En stor del af bogens billeder bliver kommenteret af både danske og internationale stjerneryttere, som fortæller historien bag de billeder, de selv optræder på – blandt andre Tadej Pogacar, Mark Cavendish, Bjarne Riis, Jonas Vingegaard, Rolf Sørensen, Andy Schleck, Brian Holm, Tony Martin, Chris Anker Sørensen, Tyler Hamilton, David Zabriskie og Michael RasmussenBogen består af et stort udvalg af den prisvindende fotografs ikoniske billeder – her foreviges nogle af de allerstørste øjeblikke i moderne tourhistorie. En del af materialet offentliggøres her for første gang. Bogen er fyldt med internationale ryttere, men vi får også historierne om vores egne tourstjerner – fra Bjarne Riis klædt i Dannebrog på Champs-Élysées til Jonas Vingegaard på toppen af Col du Portet.

Bogen har forord af Jørgen Leth og efterord af Bjarne Riis.

Hele mit professionelle liv har jeg været sammen med dygtige fotografer. Filmfotografer og stillfotografer. Jeg ser med deres øjne. De indfanger de rigtige øjeblikke. Som ætses ind i hukommelsen. Sådan en fotograf er Nils Mejlvang.” Fra Jørgen Leths forord

Uforpligtende forespørgsel på Nils Mejlvang

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Nils Mejlvang