Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Udnyt din ubevidste intelligens og få det liv du drømmer om!

Michael Rohde Foredrag

Michael Rohde

Forsker, forfatter og prisbelønnet formidler - ubevidst intelligens og natlige drømme.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Michael Rohde

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Michael

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Michael Rohde har deltagerne tryllebundet fra start til slut i sine forskningsbaserede foredrag om ubevidst intelligens / natlige drømme. For de fleste er det en stor øjenåbner, at vi alle indeholder verdens største problemknuser, idégenerator – og ikke mindst kilde til STOR selvindsigt – nemlig vores ubevidste intelligens – udtrykt ved indholdet af vores natlige drømme. En intelligens de fleste af os slet ikke udnytter, men som vi ret let, kan lære at bruge.

Det er offentlig kendt, at tidl. præsident Barack Obama aktivt bruger forståelsen af hans egne natlige drømme til bl.a. at øge sin selvindsigt betragteligt – og herigennem blive en mere autentisk og stærk leder. Derudover – vidste du, at søgemaskinen Google er et resultat af en natlig drøm som stifter Larry Page havde (en drøm han kunne huske)? Endnu et bevis for, at det kan være yderst værdifuldt at bruge sin ubevidste intelligens aktivt. Et foredrag med Michael Rohde lærer dig, hvordan du kan gøre det samme.

Et foredrag med Michael Rohde giver dig:

  • MANGE flere kreative ideer og løsninger på udfordringer i organisationen – da alle efter foredraget kan tappe ind i egen ubevidste intelligens.
  • Større arbejdsglæde og et bedre arbejdsmiljø i kraft af stærkt øget og dyb indsigt i egne styrker og udviklingsområder
  • Et humoristisk, autentisk og levende foredrag med stof til (dyb) eftertanke, der rækker langt ud i fremtiden (og ikke er forduftet når du vågner dagen efter, tværtimod er det lige præcis der du allerede mærker effekten af foredraget, da du pludselig kan huske en drøm!).

Michael har modtaget Berlingske Nyhedsmagasin talentpris for sine evner som formidler og leverer et stærkt engagerende, øjenåbnende og samtidig underholdende foredrag. Foredragene kan altid tilpasses og kan afholdes på dansk og engelsk.

Michael Rohdes foredrag tager udgangspunkt i hans egen (og andres) forskning i ubevidst intelligens og drømme. Han er oprindeligt uddannet bachelor i psykologi og cand.merc., og han havde igennem 8 år en god karriere inden for salg, marketing og ledelse i medicinalindustrien (amerikanske Eli Lilly). Dette indtil hans ubevidste intelligens – i form af en natlig drøm – gjorde det tydeligt, at han var det for ham helt forkerte sted, og at han slet ikke udnyttede sine talenter, hvilket forklarede hans tristhed de sidste år i medicinalkarrieren. I dag ernærer han sig ved bogskrivning, radioproduktion (vært på Drømmespejlet Radio4) og foredrag i ubevidst intelligens. Michael opdagede nemlig den ekstremt store værdi af det – og har gjort det til sin mission, at også du (og andre) skal kunne bruge din ubevidste intelligens på samme måde – og blive meget gladere for at være dig!

Michael har skrevet bøgerne “Sådan forstår du dine drømme” (2015), og ”Når gravide drømmer” (2020), hvor du kan få et indblik i hans viden og forskning i ubevidst intelligens.
Du kan se frem til at blive inspireret af hans imponerede viden live i hans populære foredrag.

 

 

Se foredrag med Michael Rohde
Michael Rohde foredrag

Brug din ubevidste intelligens – og stå stærkere, bliv gladere, og vær meget mere kreativ på jobbet!

Vidste du, at søgemaskinen Google er resultatet af en natlig drøm stifter Larry Page havde (vel og mærke en drøm, han kunne huske og straks skrev ned?). At brandnavnet Nike også er resultatet af en natlig drøm? Lær at udnytte din egen ubevidste intelligens – og få fat i det HAV af ideer og løsninger du faktisk går rundt med, og udtænker hele tiden (fordi dit ubevidste altid arbejder videre med dine udfordringer) – men som du lige nu ikke har adgang til.

Det største udbytte af aktivt at bruge din ubevidste intelligens (og dine drømme) er dog ikke ift. at finde kreative løsninger på tekniske udfordringer. Det er på det personlige plan. Betragteligt større selvindsigt, højere selvtillid, og bedre relationer til andre (herunder dine kolleger) er, hvad forskningen har fundet, er det direkte udbytte af aktivt at bruge din ubevidste intelligens i form af forståelsen af indholdet af dine natlige drømme. Præcis på samme måde, som Barack Obama gør det.

Lær, hvordan du ved at tilgå din ubevidste intelligens kan lære dig selv meget bedre at kende og samtidig finde modet til at være så GOD, som du faktisk er – herunder gøre de ting, du længe har drømt om at gøre, men endnu ikke har turdet gøre.

Michael Rohde foredrag

Brug din ubevidste intelligens til at navigere – og stå fast – i en foranderlig verden

Forandringer er et vilkår i langt de fleste organisationer. Det, som kan være det svære, er, hvordan vi som ledere og medarbejdere står fast – og ikke bliver blæst omkuld – af dem. Din ubevidste intelligens er den bedste guide du kan tænke dig, når forandringens vinde blæser. På dit arbejde og i livet i det hele taget.

Din ubevidste intelligens VED, hvad du er i stand til og kan blive til, hvor god (og stærk!) du faktisk er. Modsat en udbredt tendens hos mange til at tænke det modsatte om dem selv under større (organisationsmæssige) forandringer.

Din ubevidste intelligens – og dine drømme – er en evig stærk indre støtte, som sikrer, at du i langt højere grad er kaptajn i dit eget liv, til stadighed tror på dig selv – og derfor kan stå langt stærkere, i de forandringer du udsættes for. Hvis du altså gør brug af den.

Din ubevidste intelligens (i form af dine natlige drømme), er også den første til at fortælle dig at du er (for) stresset, ja måske at du er tæt på at bukke under.

Det hele kræver, at du kan huske dine drømme (dine natlige drømme er der, hvor din ubevidste intelligens kommunikerer). Noget der er ret simpelt igen at blive god til. Som børn er vi nemlig rigtig gode til at huske vores drømme i stor detalje, så hvorfor er det, at mange af os voksne har mistet denne evne?

Michael Rohde foredrag

Gør som Obama – brug din ubevidste intelligens – og bliv en meget bedre leder!

I rollen som leder er selvindsigt afgørende for at kunne fremstå som en nærværende og autentisk leder. Yderligere er du i rollen som leder ofte nødt til at træffe beslutninger på basis af mavefornemmelse og intuition – og det kan være svært.

Din ubevidste intelligens – herunder forståelsen af indholdet af dine natlige drømme – giver dig selvindsigt på meget dybt plan. Alt det, du lige nu ikke ved om dig selv, men som er afgørende for at du kan være en stærk og autentisk leder – og ikke en ubevidst robot der kører på autopilot. Det er sådan tidligere præsident Barack Obama bruger sin ubevidste intelligens (i form af at arbejde med at forstå indholdet af hans natlige drømme).

Vores ubevidste intelligens tænker meget mere kreativt og kan se mange flere løsningsmuligheder, end vi typisk kan i vågentilstanden. Derfor er den ubevidste intelligens et vanvittigt effektivt værktøj til at løse de udfordringer, du møder som leder.

Din ubevidste intelligens er også den bedste partner, du kan tænke dig, når du skal tage vigtige ledelsesmæssige beslutninger. Dine drømmes indhold er ”mavefornemmelse og intuition” oversat til meget tydelige billeder. Og med dine drømme får du derfor meget lettere ved at mærke – ja faktisk reelt se – din mavefornemmelse og intuition.

Referencer

Tak for et intensivt og nærværende foredrag, Michael. Super inspirerende i både professionel og privat sammenhæng. Din egen ubevidste intelligens kan hjælpe dig med at tænke ud af boksen, og den kan guide dig til at træffe de rigtige valg for dig, så du følger DIN vej og ikke alle de andres. Super relevant for alle, der tør lytte til deres ubevidste intelligens - ofte fortalt i billedsprog gennem dine drømme. Tak!

Anja Enggreen, HR

Novo Nordisk

Michael er en levende og super god formidler, der virkelig brænder for sit emne. Det er fedt, at opleve! Emnet er relevant for os alle og Michael vækker interessen for at arbejde med drømmene.

Peter Nørgaard

Jyske Bank

Et enormt øjenåbnende foredrag – læreridt og med stof til eftertanke. Vores ubevidste intelligens er et uendeligt stærkt værktøj! Vi inviterede Michael ind som hovedtaler til vores månedlige ’Lounge ’N Learn’ og vores medarbejdere var enormt glade for foredraget som fik stimuleret til masser af eftertanke og efterfølgende dialog på kontoret. Michael er meget autentisk og nærværende og får fem stjerner herfra!

Trine Frausing, CEO,

Ilse Jacobsen

Efter super inspirerende foredrag og workshop med Michael, har vi haft et fantastisk år, med opnåelse (og mere end det!) af vores resultater. Uden tvivl bl.a. takket være de redskaber vi har fået med fra Michael. Jeg kan kun anbefale Michaels foredrag!

Jakob Kronik, Direktør

Verdens skove
Uforpligtende forespørgsel på Michael Rohde

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Michael Rohde