Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Opnå større arbejdsglæde ved at udnytte din ubevidste intelligens

Michael Rohde Foredrag

Michael Rohde

Ekspert i ubevidst intelligens, cand. merc. samt bachelor i psykologi.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Michael Rohde

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Michael

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Michael Rohde har deltagerne tryllebundet fra start til slut i sine foredrag om ubevidst intelligens. For de fleste er det en stor øjenåbner, at vi alle indeholder verdens største problemknuser, idégenerator – og ikke mindst kilde til STOR selvindsigt - nemlig vores ubevidste intelligens. En intelligens de fleste af os slet ikke udnytter, men som vi ret let, kan lære at bruge.

Et foredrag med Michael Rohde giver dig:

 • Større arbejdsglæde og et bedre arbejdsmiljø i kraft af stærkt øget og dyb indsigt i egne styrker og udviklingsområder – du bliver ganske enkelt gladere for at være dig, når du benytter din ubevidste intelligens!
 • MANGE flere kreative ideer og løsninger på udfordringer i Jeres organisation – da alle efter foredraget kan tappe ind i egen ubevidste intelligens.
 • Et humoristisk men samtidig alvorligt foredrag med stof til (dyb) eftertanke, der rækker langt ud i fremtiden (og ikke er forduftet når du vågner dagen efter, tværtimod).

Det er offentlig kendt, at tidl. præsident Barack Obama aktivt udnytter sin ubevidste intelligens – bl.a. til at øge sin selvindsigt betragteligt og herigennem blive en meget bedre leder, forretningsmand, far – ja i det hele taget et mere autentisk menneske. Vidste du, at søgemaskinen Google er et resultat af en natlig drøm som stifter Larry Page havde? Endnu et bevis for, at det kan være yderst værdifuldt at bruge sin ubevidste intelligens aktivt. Et foredrag med Michael Rohde lærer dig, hvordan du kan gøre det samme.

Michael har modtaget Berlingske Nyhedsmagasin talentpris for sine evner som formidler og leverer et stærkt engagerende, øjenåbnende og samtidig underholdende foredrag. Foredragene kan altid tilpasses og kan afholdes på dansk og engelsk.

Michael Rohdes foredrag tager udgangspunkt i sin egen (og andres) forskning i ubevidst intelligens og drømme. Han er oprindeligt uddannet bachelor i psykologi og cand.merc., og han havde igennem 8 år en god karriere inden for salg og marketing i medicinalindustrien (amerikanske Eli Lilly). Dette indtil hans ubevidste intelligens – i form af en natlig drøm – gjorde det tydeligt, at han var det for ham helt forkerte sted, og at han slet ikke udnyttede sine talenter, hvilket forklarede hans tristhed i medicinalkarrieren. I dag ernærer han sig ved undervisning, bogskrivning og foredrag i ubevidst intelligens. Michael opdagede nemlig den ekstremt store værdi af det – og har gjort det til sin mission, at også du (og andre) skal kunne bruge din ubevidste intelligens på samme måde – og blive meget gladere for at være dig!

Michael har skrevet bogen “Sådan forstår du dine drømme” (2015), hvor du kan få et indblik i hans viden og forskning i ubevidst intelligens – du kan se frem til at blive inspireret af hans imponerede viden live i hans populære foredrag.

Se foredrag med Michael Rohde

  Michael Rohde foredrag

  Brug din ubevidste intelligens – og stå stærkere, bliv gladere, og vær meget mere kreativ på jobbet!

  • Vidste du, at søgemaskinen Google er resultatet af en natlig drøm stifter Larry Page havde (vel og mærke en drøm, han kunne huske og straks skrev ned?). At brandnavnet Nike også er resultatet af en natlig drøm? Lær at udnytte din egen ubevidste intelligens – og få fat i det HAV af ideer og løsninger du faktisk går rundt med, og udtænker hele tiden (fordi dit ubevidste altid arbejder videre med dine udfordringer) – men som du lige nu ikke har adgang til.
  • Det største udbytte af aktivt at bruge din ubevidste intelligens (og dine drømme) er dog ikke ift. at finde kreative løsninger på tekniske udfordringer. Det er på det personlige plan. Betragteligt større selvindsigt, højere selvtillid, og bedre relationer til andre (herunder dine kolleger) er, hvad forskningen har fundet, er det direkte udbytte af aktivt at bruge din ubevidste intelligens i form af forståelsen af indholdet af dine natlige drømme. Præcis på samme måde, som Barack Obama gør det.
  • Lær, hvordan du ved at tilgå din ubevidste intelligens kan lære dig selv meget bedre at kende og samtidig finde modet til at være så GOD, som du faktisk er – herunder gøre de ting, du længe har drømt om at gøre, men endnu ikke har turdet gøre.

  Michael Rohde foredrag

  Brug din ubevidste intelligens til at navigere – og stå fast – i en foranderlig verden

  • Forandringer er et vilkår i langt de fleste organisationer. Det, som kan være det svære, er, hvordan vi som ledere og medarbejdere står fast – og ikke bliver blæst omkuld – af dem. Din ubevidste intelligens er den bedste guide du kan tænke dig, når forandringens vinde blæser. På dit arbejde og i livet i det hele taget.
  • Din ubevidste intelligens VED, hvad du er i stand til og kan blive til, hvor god (og stærk!) du faktisk er. Modsat en udbredt tendens hos mange til at tænke det modsatte om dem selv under større (organisationsmæssige) forandringer.
  • Din ubevidste intelligens – og dine drømme – er en evig stærk indre støtte, som sikrer, at du i langt højere grad er kaptajn i dit eget liv, til stadighed tror på dig selv – og derfor kan stå langt stærkere, i de forandringer du udsættes for. Hvis du altså gør brug af den.
  • Din ubevidste intelligens (i form af dine natlige drømme), er også den første til at fortælle dig at du er (for) stresset, ja måske at du er tæt på at bukke under.
  • Det hele kræver, at du kan huske dine drømme (dine natlige drømme er der, hvor din ubevidste intelligens kommunikerer). Noget der er ret simpelt igen at blive god til. Som børn er vi nemlig rigtig gode til at huske vores drømme i stor detalje, så hvorfor er det, at mange af os voksne har mistet denne evne?

  Michael Rohde foredrag

  Gør som Obama – brug din ubevidste intelligens – og bliv en meget bedre leder!

  • I rollen som leder er selvindsigt afgørende for at kunne fremstå som en nærværende og autentisk leder. Yderligere er du i rollen som leder ofte nødt til at træffe beslutninger på basis af mavefornemmelse og intuition – og det kan være svært.
  • Din ubevidste intelligens – herunder forståelsen af indholdet af dine natlige drømme – giver dig selvindsigt på meget dybt plan. Alt det, du lige nu ikke ved om dig selv, men som er afgørende for at du kan være en stærk og autentisk leder – og ikke en ubevidst robot der kører på autopilot. Det er sådan tidligere præsident Barack Obama bruger sin ubevidste intelligens (i form af at arbejde med at forstå indholdet af hans natlige drømme).
  • Vores ubevidste intelligens tænker meget mere kreativt og kan se mange flere løsningsmuligheder, end vi typisk kan i vågentilstanden. Derfor er den ubevidste intelligens et vanvittigt effektivt værktøj til at løse de udfordringer, du møder som leder.
  • Din ubevidste intelligens er også den bedste partner, du kan tænke dig, når du skal tage vigtige ledelsesmæssige beslutninger. Dine drømmes indhold er ”mavefornemmelse og intuition” oversat til meget tydelige billeder. Og med dine drømme får du derfor meget lettere ved at mærke – ja faktisk reelt se – din mavefornemmelse og intuition.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Michael Rohde

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Michael Rohde