Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Katerina Pitzner

Professionel diamanthandler

Katerina Pitzner er professionel diamanthandler. Som direktør for Copenhagen Diamond Exchange handler hun på vegne af private forbrugere og investorer direkte på verdensmarkedets diamantbørser. Den karismatiske danske erhvervskvinde inviterer levende tilhørerne med ind i diamanternes hemmelige verden. I rollen som den erfarne foredragsholder, giver hun et nuanceret indblik i en lukket branche, som det kun er få forundt at møde. Katerina Pitzner fortæller om de uskrevne regler og adfærdskodeks og om at være ene kvinde i en mandsdomineret verden.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Da Katerina Pitzner er 17 år, viser hendes far, Axel Pitzner, hende familiediamanten. “Den skal være min livsforsikring. Hvis alt andet går galt, har vi den,” siger familiens patriarkalske overhoved til sin datter. Katerina vrister sig over en årrække fri af sin fars dominans og finder sin helt egen vej som professionel diamanthandler.

Hele hendes usædvanlige historie rulles ud – uden omsvøb. Fra barndommen til i dag, hvor hun er en moderne karrierekvinde og mor til fire børn. Den danske diamantdronning må gå mod strømmen og konstant bevise sit værd i en verden, hvor man kun overlever, hvis man besidder en stålsikker viden om diamanter og har skarpe forhandlingsevner. Hendes fortællling tager en overraskende drejning, når hun fortæller om sin spirituelle indgangsvinkel til ALT i livet. Om karma, energi og intuition.

Hun er flittigt anvendt som ekspert medierne. Hun er forfatter til bogen ”Diamantjægeren –en rå verden i glimt”. Kendt fra Tv2’s Størst, Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark, TV3 Købmænd på Første Klasse og er populær businessblogger hos Børsen.

  Katerina Pitzner foredrag

  Diamantjægeren – en rå verden i glimt

  • Under dette foredrag kommer man ind bag facaden i den ellers lukkede diamantbranche. Fortællinger fra den internationale diamantscene med imponerende fakta og utrolige historier.Det handler om forbanede diamanter, beretninger fra Vatikanet og Regnbue-kollektionen. Katerina Pitzners historier fra diamantbranchen er utrolige og til tider ubegribelige men særdeles autentiske.
  • Katerina fortæller om de uskrevne regler og adfærdskodeks, der hersker i diamantbranchen. Og om hvordan det er at være kvinde i en lukket mandsdomineret verden, som desuden
   er funderet i en kultur, hvor selv et håndtryk er forbudt.
  • Uden at blive alt for fagspecifik fortæller Katerina om, hvordan man kunstigt forbedrer diamanter og andre ædelsten, og hvad man skal være opmærksom på for ikke at købe katten
   i sækken.

  Katerina Pitzner foredrag

  Den spirituelle diamanthandler

  • Kontakten til det spirituelle er for Katerina den vigtigste rettesnor i hendes tilværelse, privat såvel som karrieremæssigt.
  • Tag med på en dragende rejse hvor Katerina bl.a. fortæller om det overraskende øjeblik, der ændrede hendes liv og forvandlede både hendes tanker og overbevisninger for altid. Med saft og kraft fortæller hun om hendes tilgang over for livskriser og bump på vejen.
  • Om hendes tillid til energier, karma og intuition. Om den magi der opstår, når man lærer at åbne sit hjerte. Og ikke mindst om hendes inspirerende indstilling til alle livets facetter: Meningen med livet er udvikling, og enhver form for modstand er i virkeligheden en dyrebar gave.

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Katerina Pitzner

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Katerina Pitzner

Foredragsemner med Katerina Pitzner