Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-06

Mød sundhedsplejersken bag brevkassen som giver gode råd til småbørnsforældre

Helen Lyng Hansen foredrag

Helen Lyng Hansen

Sundhedsplejerske, forfatter, brevkasseredaktør og foredragsholder - Foredrag om børn, opdragelse, sygdomme, kost, etc.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Helen Lyng Hansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Helen Lyng Hansen er uddannet sundhedsplejerske og har i en længere årrække arbejdet med børn i sundhedsvæsenet. I dag driver hun sin egen online brevkasse, hvor hun giver gode råd til småbørnsforældre om alt fra børns søvn til opdragelse, sygdomme, kost m.m, når hun ikke rejser rundt i landet med sine populære foredrag for forældre.

Hvad gør du, hvis putningen driller, eller dit barn vågner hver time i løbet af natten? Skal små børn altid smage på maden, og hvordan forebygger du kræsenhed? Hvordan lærer du dit barn at høre, hvad du siger, og hvordan styrker du dit barns selvværd? Det er bare nogle af de spørgsmål sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen tager op i sine bøger, brevkassesvar og populære foredrag om børn, søvn, mad og opdragelse. 

Helen er forfatter til et hav af bøger, herunder bogserien ”Helens bog om…”, der henvendt til forældre, og som behandler en bred vifte af emner omkring børn og de problematikker, der typisk møder småbørnsforældre såsom søvn, sygdom, kost og ernæring, renlighed, opdragelse m.m. Det er også med udgangspunkt i sine populære bøger, at Helen holder foredrag.

Helen Lyng Hansen foredrag er for forældre med børn i alderen 0-6 år, eller forældre sammen med dagplejere/pædagoger, der arbejder med børn i aldersgruppen.

Se foredrag med Helen Lyng Hansen

  Helen Lyng Hansen foredrag

  Børn og opdragelse (børn fra 0-6 år)

  • Bliv klogere på både dig selv og dit barn og lær at møde dit barn, så det tør stå ved sig selv og får et sundt selvværd. Foredragets udgangspunkt er, at børn skal opdrages, og at tydelige voksne giver trygge børn.
  • Varighed: 1,5 time, inkl. 10 minutters pause

  Helen Lyng Hansen foredrag

  Børn og søvn (børn fra 0-6 år, men med hovedvægt på børn i 0-3 års alderen)

  • Helen fortæller om, hvordan du “afkoder” dit barns søvnproblemer og kommer med råd til, hvordan du løser dem. Publikum får et udbytterigt foredrag, der krydres med videocases fra virkelige småbørnfamilier, som tilhørerne kan spejle sig i. 
  • Varighed: 1,5-2 timer, uden pause. 

  Helen Lyng Hansen foredrag

  Børn og mad (børn fra 0-6 år)

  • Få masser af brugbare råd til, hvordan du hjælper dit barn til at få et godt forhold til mad. Det handler ikke nødvendigvis om at børn skal spise alle former for grøntsager, men om at de skal få en god oplevelse med at spise. Helen giver også gode råd til børn, der ikke vil spise, eller børn der spiser for meget.
  • Varighed: 1,5 time, inkl. 10 minutters pause

  Helen Lyng Hansen foredrag

  Netsundhedsplejersken Live (børn fra 0-6 år)

  • Mød Helen til et hyggeligt og udbytterigt café-arrangement, hvor du kan opleve brevkassen “live” og få svar på alle dine spørgsmål om søvn, mad, amning og andre emner, der vedrører dit barns trivsel. Deltagerne skriver deres spørgsmål på et stykke papir, angiver barnets alder og lægger spørgsmålene i en kurv. Helen trækker spørgsmål fra kurven og svarer ”live”.
   For maksimalt udbytte kan der max være 40 deltagere.
  • Varighed 1.5-2 timer

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Helen Lyng Hansen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Helen Lyng Hansen