Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Feedback

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Feedback. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Feedback

  • Feedback kan betyde mange ting, indenfor musikkens verden er det f eks. højfrekvente hyl. Men i denne sammenhæng handler feedback om tilbagemeldinger, konstruktiv kritik, etc.
  • Feedback kan være en vigtig proces i f. eks. mange former for samarbejde. Det kunne være i en uddannelsessituation, men også i en virksomhed.
  • Hvad fungerede godt i et givet forløb, og hvad fungerede knap så godt? Hvad kan man tage videre med sig en anden god gang, og hvordan leverer man ordentlig og konstruktiv feedback?
  • Foredrag om feedback ser nærmere på spørgsmål og diskussioner om disse.