Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Eva Jørgensen Foredrag

Et nærværende og personligt foredrag om sygdom, sorg, karriere og dét at være pårørende

Eva Jørgensen Foredrag

Eva Jørgensen

Studievært, journalist, forfatter og foredragsholder, kendt som bl.a. vært på tv-programmet "Deadline" hos DR2.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Fantastisk at opleve en foredragsholder, der kan sit stof til fingerspidserne, og alligevel fremstår som om hun hele tiden lige overvejer, hvad hun nu skal sige. Det giver et vældigt nærvær - professionel i allerbedste betydning."

Karin Skovbjerg - Øde Førslev Kirke Se alle referencer

Et foredrag med Eva Jørgensen giver jer:

  • Eva beretter om dét at overleve en sygdom
  • En kærlig hånd til sorg og dét at være pårørende
  • Få indblik i medier, trivsel og stress, og hør Eva fortælle om karriere og kvinder
Uforpligtende forespørgsel på Eva Jørgensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Eva

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Eva Jørgensen holder nærværende, personlige og gribende foredrag om sorg, kvinder og karriere, trivsel og travlhed. Hør et uforglemmeligt foredrag – som oftest med udgangspunkt i Evas utrolig anmelderroste bøger om sorg og dét at miste. 

Et foredrag med Eva Jørgensen giver jer:

  • Eva beretter om dét at overleve en sygdom
  • En kærlig hånd til sorg og dét at være pårørende
  • Få indblik i medier, trivsel og stress, og hør Eva fortælle om karriere og kvinder

Sorg, karriere, trivsel og dét at være pårørende

Tidligere har Eva været studievært på “Deadline” DR2, men ernærer sig i dag som forfatter, journalist, foredragsholder, konferencier, kommunikationsrådgiver m.m. Med 20 års erfaring som journalist i ind- og udland har hun fingeren på pulsen, når hun optræder som foredragsholder eller ordstyrer. Hun kender tv-mediet ud og ind, efter at have bestridt en lang række funktioner for DR1, DR2 og TV2, heriblandt redaktør, studievært på TV-avisen, og desuden vært på royale transmissioner. Erhvervslivet kender hun indefra via jobbet som koncernkommunikationschef hos ISS A/S i 2000, og som brevkasseredaktør i “FamilieJournalen”.

Eva har udgivet en række meget anmelderroste bøger, senest “Bevar mig vel – en beretning om at overleve sygdom” (2020), og herudover “Vi ses i morgen – om rollen som pårørende til et døende menneske” (2011). Bogen blev til som følge af hendes mands meget tidlige død. Derudover bøgerne “Sorrig og glæde” (2012), der handler om månederne efter mandens død, og hvordan Eva fandt vej igennem smerten, og endelig bogen “Kære pårørende – kom vel igennem en svær tid” (2013), som er en kærlig, hjælpende hånd til alle, der er tæt på et sygt eller døende menneske.

Eva er en engageret og rutineret formidler, som evner at sætte ord på de svære ting i livet. Book Eva Jørgensen til jeres næste event, og få indsigt i en bred vifte af aktuelle emner, som sorg, trivsel og karriere.

Se foredrag med Eva Jørgensen
Eva Jørgensen foredrag

Bevar mig vel - en beretning om at overleve sygdom

Hvad sker der, når et almindeligt, moderne menneske pludselig angribes af alvorlig sygdom? Når helbred og identitet skrider til fordel for angst og afmagt? Hvordan føles mødet med hospitals- og sundhedsvæsnet – og hvordan genfinder man sin fysiske og psykiske ligevægt?

På baggrund af sin bog “Bevar mig vel – en beretning om at overleve sygdom” (januar 2020) fortæller Eva levende og engageret om pludselig at være patient og klient – og om kampen for igen at blive en normalt velfungerende borger. Stilfærdigt og ikke uden humor hjælper hun andre til at bevare modet trods barske vilkår – og til at klare de udfordringer, de er oppe imod.

Eva Jørgensen foredrag

Rollen som pårørende - "Sorrig og glæde"

Foredraget tager afsæt i Evas populære bøger “Sorrig og glæde” og “Vi ses i morgen”, som omhandler det at være pårørende til et menneske med en dødelig sygdom. Derudover forklarer Eva også, hvordan hun ser på døden, og finder en måde at forholde sig til smerten på.

Det er en personlig fortælling om sorg og glæde, skyldfølelse over ikke at slå til, og de konflikter som opstår deraf. Det er et foredrag om tabuer og kampe, for selv at overleve psykisk. Det er et rørende foredrag om følelserne omkring dét at miste, og hvordan arbejde er en vigtig faktor i menneskets forsøg på at overvinde smerte og genvinde troen på livet.

Eva Jørgensen foredrag

Kvinder og karriere

Hvordan forener man karrieremæssige ambitioner med familieliv og alt det andet, man gerne vil? Hvad kræver det overhovedet at gøre karriere i dag – og hvad er omkostningerne?! Eva har fulgt udviklingen på området siden 1986, og fortæller ud fra professionel viden kombineret med personlige erfaringer om de valg, kvinder anno 2011 har på arbejdsmarkedet.

Eva Jørgensen foredrag

Midt i en medietid

Bliv bedre rustet som medieforbruger! Hvordan er samspillet nu lige mellem medier, borgere og samfund? Hvad gør medierne ved os? Hvordan bliver nyheder til – og hvorfor er de altid dårlige?! Med 25 års erfaring fortæller Eva om bl.a. populær-tv, seertal, konkurrence, moral og kynisme i den danske – og internationale – medieverden.

Eva Jørgensen foredrag

Lev vel – trivsel og travlhed

Hvordan trives man bedst med en stresset og krævende hverdag? Hvordan vender man underskud til overskud? Og hvordan undgår man, at alle andre end én selv styrer ens liv?! Ud fra professionel viden og ikke mindst personlige erfaringer fortæller Eva om tilvalg og fravalg, psykologi, gamle vaner, økonomi og alternative løsninger på traditionelle problemstillinger.

Eva Jørgensen foredrag

Kære pårørende - kom vel igennem en svær tid

Foredraget baserer sig på Evas bog af samme navn. Når vores nærmeste bliver ramt af en alvorlig sygdom, ændrer vores liv som pårørende sig radikalt. Vores følelser bliver kaotiske, og det kan være svært at tage stilling til praktiske, juridiske og økonomiske aspekter.

“Kære pårørende” er en medfølende håndsrækning til jer, som står i denne situation. Bogen støtter jer som pårørende, så I finder jeres styrker, og samtidig evner at fastholde jeres egen livskvalitet, midt i denne svære situation.

Bogen tager udgangspunkt i Evas personlige erfaringer samt på interviews med eksperter og pårørende. I bogen får I blandt andet svar på: Hvad I skal stille op med afmagt, hjælp til overblik over journaler, korrespondancer og dokumenter, hvorvidt I som pårørende kan få gratis psykolog assistance, om I kan søge et plejeorlov, hvad I kan bruge en patientforening til, og hvad der skal ske med børnene.

Referencer

Det bedste foredrag, vi har haft i lange tider. Hudløst, bevægende og alligevel med en munter undertone. På Sjælland ville man sikkert sige "formidabelt", men her på stedet var det i hvert fald "ikke så ringe". En stor oplevelse.

Hans Nielsen

Skagens Bibliotek

Jeg havde forestillet mig, at Eva Jørgensen ville have talt om den direkte metode til at overkomme sorgen og de specifikke metoder hun havde brugt. Metoderne kom indflettet i historien og forløbet i det Eva Jørgensen har oplevet, så foredraget blev en "historiefortælling" om forløbet. Det fungerede vældig godt.

Lene H. Larsen

Social- og sundhedsassistenternes fagklub

Meget flot foredrag. Professionelt, gribende, ærligt og fængslende!

Claus Rosenblad

Hvidovre Bibliotekerne

De frivillige på Anker Fjord Hospice var meget begejstrede for Evas indlæg - det ramte helt rigtigt i forhold til deres indsats på hospice.

Annie Pihlmann

Anker Fjord Hospice, Hvide Sande

På en skala fra 0 til 10 får Eva Jørgensen 15.

Kim Jacobsen

Gl. Holte Kirke

Engageret og god formidler, som på en god måde kom udover det private til det alle mennesker på et eller andet tidspunkt oplever omkring "at miste". Mange tilkendegivelser fra tilhørerne om at det havde været en rigtig god oplevelse en søndag eftermiddag i november på Brønderslev Bibliotek.

Bente Kristoffersen

Brønderslev Bibliotek

Fantastisk at opleve en foredragsholder, der kan sit stof til fingerspidserne, og alligevel fremstår som om hun hele tiden lige overvejer, hvad hun nu skal sige. Det giver et vældigt nærvær - professionel i allerbedste betydning.

Karin Skovbjerg

Øde Førslev Kirke

En meget personlig beretning, fint formidlet uden at overskride grænserne.

Hanne M. Blom

AOF Nordsjælland

Meget tæt på den virkelighed vi alle kender, men sjældent taler om uden at forfalde til føleri.

Bo Gregersen

Rotary Kalundborg

Vi var meget tilfredse med Evas formidling af sit foredrag. Mange var meget berørte. Der var udmærket spørgeaktivitet og Eva havde ikke travlt, så alt fungerede fint.

Elisabeth Ravn

Lyng Kirke
Uforpligtende forespørgsel på Eva Jørgensen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Eva Jørgensen
Eva Jørgensen

5 ud af 5 stjerner

"Fantastisk at opleve en foredragsholder, der kan sit stof til fingerspidserne, og alligevel fremstår som om hun hele tiden lige overvejer, hvad hun nu skal sige. Det giver et vældigt nærvær - professionel i allerbedste betydning."

Karin Skovbjerg - Øde Førslev Kirke Se alle referencer

Foredragsemner med Eva Jørgensen