Henter Indhold ...

Eva Jørgensen

Studievært, journalist, forfatter og foredragsholder

Eva Jørgensen holder nærværende, personlige og gribende foredrag om sorg, kvinder og karriere, trivsel og travlhed. Hendes foredrag er efterspurgt over hele landet, og der er altid fulde huse, når Eva Jørgensen er på besøg. Hør et uforglemmeligt Eva Jørgensen foredrag – som oftest med udgangspunkt i Evas utrolig anmelderroste bøger om sorg og det at miste. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Eva Jørgensen kan sit stof til fingerspidserne, men fremstår alligevel i sine foredrag med et enormt nærvær, som kan mærkes helt ude på stolesæderne. Hun er en engageret og rutineret formidler, som evner at sætte ord på de svære ting i livet. 

Tidligere har Eva Jørgensen været studievært på Deadline17, DR2, men ernærer sig i dag som forfatter, journalist, foredragsholder, konferencier, kommunikationsrådgiver m.m. Med 20 års erfaring som journalist i ind- og udland har hun fingeren på pulsen, når hun optræder som foredragsholder eller ordstyrer. Hun kender TV-mediet ud og ind efter at have bestridt en lang række funktioner for DR1, DR2 og TV2, heriblandt redaktør, studievært på TV-Avisen og desuden vært på royale transmissioner, m.m. Erhvervslivet kender hun indefra via jobbet som koncernkommunikationschef hos ISS A/S i 2000, og den skrevne presse er hun også fortrolig med som tidligere flittig og fornøjelig brevkasseredaktør i FamilieJournalen.

Eva Jørgensen har udgivet den meget roste bog “Vi ses i morgen” om rollen som pårørende til et døende menneske. Bogen blev til som følge af hendes mands meget tidlige død. Siden kom bogen “Sorrig og glæde”, der handler om månederne efter mandenss død, og hvordan Eva Jørgensen fandt vej igennem smerten. I oktober 2013 kom endelig bogen ‘Kære pårørende – kom vel igennem en svær tid”, som er en kærlig, hjælpende hånd til alle, der er tæt på et sygt eller døende menneske.

  Eva Jørgensen foredrag

  Rollen som pårørende – “Sorrig og glæde”

  • Foredraget tager afsæt i Eva Jørgensens populære bøger  “Sorrig og glæde” og “Vi ses i morgen”, som omhandler det at være pårørende til et menneske med en dødelig sygdom. Derudover forklarer Eva også, hvordan hun ser på døden, og finder en måde at forholde sig til smerten på.
  • Det er en personlig fortælling om sorg og glæde, skyldfølelse over ikke at slå til, og de konflikter som opstår deraf. Det er et foredrag om tabuer og kampe for selv at overleve psykisk. Det er et rørenede foredrag om følelserne omkring det at miste, og hvordan arbejde er en vigtig faktor i menneskets forsøg på at overvinde smerte og genvinde troen på livet.

  Eva Jørgensen foredrag

  Kvinder og karriere

  • Hvordan forener man karrieremæssige ambitioner med familieliv og alt det andet, man gerne vil? Hvad kræver det overhovedet at gøre karriere i dag – og hvad er omkostningerne?! Eva Jørgensen har fulgt udviklingen på området siden 1986 og fortæller ud fra professionel viden kombineret med personlige erfaringer om de valg, kvinder anno 2011 har på arbejdsmarkedet.

  Eva Jørgensen foredrag

  Midt i en medietid

  • Bliv bedre rustet som medieforbruger! Hvordan er samspillet nu lige mellem medier, borgere og samfund? Hvad gør medierne ved os? Hvordan bliver nyheder til – og hvorfor er de altid dårlige?! Med 25 års erfaring på bagen fortæller Eva Jørgensen om bl.a. populær-tv, seertal, konkurrence, moral og kynisme i den danske – og internationale – medieverden.

  Eva Jørgensen foredrag

  Lev vel – trivsel og travlhed

  • Hvordan trives man bedst med en stresset og krævende hverdag? Hvordan vender man underskud til overskud? Og hvordan undgår man, at alle andre end én selv styrer ens liv?! Ud fra professionel viden og ikke mindst personlige erfaringer fortæller Eva Jørgensen om tilvalg og fravalg, psykologi, gamle vaner, økonomi og alternative løsninger på traditionelle problemstillinger.

  Eva Jørgensen foredrag

  Kære pårørende – kom vel igennem en svær tid

  • Foredraget baserer sig på Eva Jørgensens bog af samme navn. Når vores nærmeste bliver ramt af en alvorlig sygdom, ændrer vores liv som pårørende sig radikalt. Vores følelser bliver kaotiske, og det kan være svært at tage stilling til praktiske, juridiske og økonomiske aspekter.
  • “Kære pårørende” er en medfølende håndsrækning til dig, som står i denne situation. Bogen støtter dig som pårørende, så du finder dine styrker, og samtidig evner at fastholde din egen livskvalitet, midt i denne svære situation.
  • Bogen tager udgangspunkt i Eva Jørgensens personlige erfaringer samt på interviews med eksperter og pårørende. I bogen får du blandt andet svar på: Hvad du skal stille op med din egen afmagt, hjælp til overblik over journaler, korrespondancer og dokumenter, hvorvidt du som pårørende kan få gratis psykologassistance, om du kan søge et plejeorlov, hvad du kan bruge en patientforening til, og hvad der skal ske med børnene.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Eva Jørgensen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Eva Jørgensen

Foredragsemner med Eva Jørgensen