Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Oplev den charmerende iværksætter og TV-vært fortælle om sit liv

Emil Thorup Foredrag

Emil Thorup

TV-vært, konferencier og foredrag om unge og iværksætteri, der især retter sig mod uddannelsesinstitutioner

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Emil Thorup får så mange roser og positive tilkendegivelser her fra os. Det vrimler med tak og hurra. Sjov, uhøjtidelig gav tilmed dem der ville et knus. Ham kan vi li’. Og Jes, som havde ham under sine vinger siger: Det er den nemmeste og mest sympatiske foredragsholder vi endnu har haft i huset. Så – thumbs up for Emil fra os."

Jeanette Kjær Christiansen - Fredericia Bibliotek Se alle referencer

Et foredrag med Emil Thorup giver dig:

  • Inspiration til at turde gå efter dine drømme
  • Motivation og et større selvværd og troen på fremtiden
  • Udfordrende og veleksekverede foredrag, som tryllebinder modtagerne
Uforpligtende forespørgsel på Emil Thorup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Emil

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Vi kender Emil Thorup fra den røde løber, som den altid velklædte og mystiske personage, og som den grænsesøgende vært ved Dansk Melodi Grandprix. I dag er Emil entreprenør og står bag firmaet HANDVÄRK, der laver kvalitetsmøbler. Med afsæt i de mange år i tv-branchen og nu som succesfuld iværksætter henvender Emils foredrag om unge og iværksætteri sig primært til uddannelsesinstitutioner, ligesom han er en skarp konferencier til alle typer arrangementer. 

DR’s farverige stjerneskud, Emil Thorup, repræsenterer præcis det, som tidens unge vil have. Han er ”the new black”, som de unge siger. Emil Thorup havde stor andel i  DR MAMA’s succes. Her har han været vært på det kontroversielle og banebrydende talkshow Sexministeriet og successerien Emils damer.

Et foredrag med Emil Thorup giver dig:

  • Inspiration til at turde gå efter dine drømme
  • Motivation og et større selvværd og troen på fremtiden
  • Udfordrende og veleksekverede foredrag, som tryllebinder modtagerne

I 2015 lancerede Emil Thorup sit eget møbelbrand, HANDVÄRK, som er møbler i stål, marmor, messing og læder produceret i Danmark. Den seneste tid har Emil Thorup stiftet en masse firmaer og er nu egentlig primært entreprenør og ikke så aktiv i tv-branchen. Ligeledes er foredraget “TV-værtens iværksætterdrøm” også gået hen og blevet et af de mest populære.

Emil er en glimrende konferencier og foredragsholder. Emil Thorup foredrag er tankevækkende og personlige, og de inspirerer til ambition og sætter tanker og overvejelser om fremtiden i gang hos unge i alderen 14-30 år. Emil taler i øjenhøjde til de unge uden at pakke tingene ind i teorier og bedrevidende løftede pegefingre. Emil Thorups foredrag er en motivation til de unge, der kan være i tvivl om, hvad de vil med deres liv, og hvordan de opnår det, de måske gerne vil.

Se foredrag med Emil Thorup
Emil Thorup foredrag

Sådan skaber I jer selv! - en underholdende og afklarende peptalk til unge

Jeres studerende vil elske jer for at booke dette foredrag

Med udgangspunkt i at styrke deltagernes selvværd og tro på fremtiden sætter Emil Thorup i dette personlige foredrag fokus på vigtigheden i, at unge selv er ansvarlige for at skabe sig det liv, de drømmer om.

DR’s stjerneskud giver de unge troen på og lysten til at ville noget, når de står op om morgenen. Når de nu har valgt at studere, kan de lige så godt få det maksimale ud af dette. Det er nu de skal udfordre livet og tage nogle vigtige valg.

Emil Thorup tager de unge med på sin egen rejse fra genert dreng på Fyn til i dag at være en af tidens synlige trendsættere. Han fortæller om sin skolegang i Odense, tiden på landevejen som sanger efter Popstars, tiden som assistent for Lars von Trier og Peter Aalbæk hos Zentropa, rejserne rundt i verden som international PR-ansvarlig for Trust Films, tiden som Casper Christensens assistent og senere medvært. Om året i Los Angeles og rejsen fra radiovært på en lille ungdomskanal til nu at være vært på en af de største tv-begivenheder i Danmark.

Emil Thorup deler sin egen tvivl med deltagerne, og med stor interaktivitet udfordrer han dem på deres egen aktuelle tvivl, udfordringer og drømme. Det handler ikke om, hvorvidt vi befinder os i Hollywood, Holstebro eller Helsingør. Det handler om, at vi hver især har nogle drømme og forhåbninger, som vi bør forfølge. Emil viser de unge vejen!

Emil Thorup foredrag

TV-værtens iværksætterdrøm

Oplev Emil Thorups inspirerende og tankevækkende foredrag om hans udvikling fra TV-vært til stifter af succes-virksomheden HANDVÄRK, der i dag sælger Emil Thorups møbeldesign i 15 lande.

I et hæsblæsende tempo har Emil Thorup på blot 6 måneder skabt en virksomhed med 7 fuldtidsansatte og en omsætning i millionklassen – men vejen har været hård og fyldt med komplikationer.

Det hele startede med et besøg på verdens største design-messe i Milano. Om natten tegnede Emil Thorup skitser på en serviet på hotellets restaurant  – skitser til et system i metal, der efterfølgende blev kernen af HANDVÄRK’s design og DNA’et i hans virksomhed. Allerede 3 måneder senere stod Emil Thorups design udstillet i vinduet i Danmarks mest prestigefyldte designbutik – Illums Bolighus på Amagertorv.

Han høstede massiv presseomtale og oplevede et eksplosivt salg – men bag kulissen ulmede problemerne. Marmor der smuldrede, borde der vred sig skæve, alt for lange leveringstider og kunder og partnere, der blev trætte af at vente. Hør historien, der aldrig blev fortalt, om hvordan Emil Thorup omstrukturerede en virksomhed og en produktion på rekordtid – og skabte et eksklusivt, verdensomspændende brand ud af et par skitser på en serviet.

Med foredraget “TV-værtens iværksætterdrøm” får I indblik i en iværksætters inderste tanker og drømme, og får inspiration til at få din egen idé ført ud i livet. For er der, noget Emil Thorup kan, så er det at få noget eksekveret.

Emil Thorup foredrag

Emil Thorup som konferencier

Emil er en eminent konferencier. Med erfaringer fra live-tv med over en million seere, hvor der ikke er plads til selv den mindste fejl, kan han styre dit show med benhård professionalisme, altid med et glimt i øjet.

Som vært på både større og mindre shows leverer Emil altid et underholdende show, der kan samle og fastholde publikum.

 

Emil Thorup foredrag

Ordstyrer

Som ordstyrer guider Emil både panel og publikum igennem på en underholdende og stadig fast facon. Især politiske debatter og unge-debatter er Emils spidskompetence, og han kan få en god tone og god stemning blandt alle, samtidig med at spørgsmålene bliver fastholdt og besvaret. Emil Thorup kan være ordstyrer på både dansk og engelsk.

Referencer

Vi havde givet både vores medlemmer og Emil Thorup en kæmpe udfordring. For hvad har en Københavner og en flok bonderøve til fælles? Meget mere end vi havde troet. Emil var meget lyttende og engageret op til foredraget, og på selve dagen gav han den fuld gas. Jeg tror alle, både vores medlemmer og Emil selv, var overraskede over hvor meget vi i virkeligheden havde til fælles.

Mathias Hansen

LandboUngdom

Spændende og livligt foredrag.

Else Holme Behnk

Rosborg Gymnasium & HF

Det gav ekstra meget, at der var så lang spørgetid. Det hele blev mere personligt og intimt, og min oplevelse var, at det gav rigtig meget til deltagerne

Nina Hallgren

Teknisk Landsforbund

Han var godt til at nå ud til publikum. Foredraget var humoristisk men med substans. En god oplevelse!

Katrine B. Laursen

Viborg Ungdomsskole

Emil indtog scenen som forventet og gav de studerende en god oplevelse. Vi har fået flere positive tilbagemeldinger på arrangementet.

Peter Hesselberg

Herning Bibliotekerne

Emil var en engageret og veloplagt konferencier til konferencen om mental sundhed blandt unge. Emil var god til at få de unge i tale på en motiverende og inspirerende måde. Samtidig gav han konferencen et underholdende islæt uden at det virkede useriøst.

Tine Schinnerup Petersen

Roskilde Kommune

Fra mine kollegaer hører jeg også KUN rosende ord. De lægger især vægt på Emils åbenhed, nede på jorden facon og hans tålmodighed og lyst til at indgå i dialog med de besøgende, som henvendte sig til ham efter foredraget var færdigt.

Gitte With

Erhvervsskolerne Regionhovedstaden

Gode tilbagemeldinger fra gæster til foredraget, som fandt dette "overraskende godt". Som arrangører var vi meget tilfredse med Emils fleksibilitet og seriøse tilgang til opgaven og målgruppen.

Allan Hedegård

Holstebro Iværksætterforening

Vi kan kun syntes godt om Emils foredrag

Kirsten Nielsen

Bogense Kirke

Super godt foredrag med en masse energi som fangede hele publikum.

Jonas Andersen

IBC Handelsgymnasium

Dejligt med et foredrag, der inddrog så mange personlige oplevelser - det gjorde det meget nærværende.

Tina

Erhvervsskolen Nordsjælland

Det var gang nummer 2 vi brugte Emil, han er sjov og dygtig i sit fremførende. Forteller godt om sit besøg på vores fabrik i Sverige.

Patrik Adolfsson

Hästens Senge

Emil var fremragende. Han er virkelig god til at ramme de unge mennesker med sin livshistorie, og han fik flere af dem til at reflektere over, om den klassiske vej altid er den bedste. Hans energi er meget smittende, og det er dejligt, at han er så hudløs ærlig.

Morten Vilhelm Grubert

Baltorp Gymnasium
Uforpligtende forespørgsel på Emil Thorup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Emil Thorup
Emil Thorup

5 ud af 5 stjerner

"Emil Thorup får så mange roser og positive tilkendegivelser her fra os. Det vrimler med tak og hurra. Sjov, uhøjtidelig gav tilmed dem der ville et knus. Ham kan vi li’. Og Jes, som havde ham under sine vinger siger: Det er den nemmeste og mest sympatiske foredragsholder vi endnu har haft i huset. Så – thumbs up for Emil fra os."

Jeanette Kjær Christiansen - Fredericia Bibliotek Se alle referencer

Foredragsemner med Emil Thorup