Henter Indhold ...

Emil Thorup

DR-vært, konferencier og foredragsholder

Vi kender Emil Thorup fra den røde løber, som den altid velklædte og mystiske personage, og som grænsesøgende vært ved Dansk Melodi Grandprix. I dag er Emil entreprenør og står bag firmaet HANDVÄRK, der laver kvalitetsmøbler. Med afsæt i de mange år i tv-branchen og nu som succesfuld iværksætter henvender Emils foredrag om unge og iværksætteri sig primært til uddannelsesinstitutioner, ligesom han er en skarp konferencier til alle typer arrangementer. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

DRs farverige stjerneskud, Emil Thorup, repræsenterer præcis det som tidens unge vil have. Han er ”the new black”, som de unge siger. Emil Thorup har stor andel i DRs platform til unge, DR MAMAs succes. Her har han været vært på det kontroversielle og banebrydende talkshow, “Sexministeriet” og successerien, “Emils damer”.

I 2015 lancerede Emil Thorup sit eget møbelbrand, HANDVÄRK, som er møbler i stål, marmor, messing og læder produceret i Danmark. Den seneste tid har Emil Thorup stiftet en masse firmaer og er nu egentlig primært entreprenør og ikke så aktiv i tv-branchen. Ligeledes er foredraget “TV-værtens iværksætterdrøm” også gået hen og blevet et af de mest populære.

Emil er en glimrende konferencier og foredragsholder. Emil Thorup foredrag er tankevækkende og personlige, og de inspirerer til ambition og sætter tanker og overvejelser om fremtiden i gang hos unge i alderen 14-30 år. Emil taler i øjenhøjde til de unge, uden at pakke tingene ind i teorier og bedrevidende løftede pegefingre. Emil Thorups foredrag er en motivation til de unge, der kan være i tvivl om hvad de vil med deres liv og hvordan de opnår det, de måske gerne vil.

  Emil Thorup foredrag

  Sådan skaber I jer selv! – en underholdende og afklarende peptalk til unge

  • Jeres studerende vil elske jer for at booke dette foredrag
  • Med udgangspunkt i at styrke deltagernes selvværd og tro på fremtiden, sætter Emil Thorup i dette personlige foredrag fokus på vigtigheden i, at unge selv er ansvarlige for at skabe sig det liv, de drømmer om.
  • DRs stjerneskud giver de unge troen på og lysten til at ville noget, når de står op om morgenen. Når de nu har valgt at studere, kan de lige så godt få det maksimale ud af dette. Det er nu de skal udfordre livet og tage nogle vigtige valg.
  • Emil Thorup tager de unge med på sin egen rejse fra genert dreng på Fyn til i dag at være en af tidens synlige trendsættere, både på skærmen og på den røde løber. Han fortæller om sin skolegang i Odense, tiden på landevejen som sanger efter Popstars, tiden som assistent for Lars von Trier og Peter Aalbæk hos Zentropa, rejserne rundt i verden som international PR-ansvarlig for Trust Films, tiden som Casper Christensens assistent og senere medvært. Om året i Los Angeles og rejsen fra radiovært på en lille ungdomskanal til nu at være vært på en af de største tv-begivenheder i Danmark.
  • Emil Thorup deler sin egen tvivl med deltagerne, og med stor interaktivitet udfordrer han dem på deres egen aktuelle tvivl, udfordringer og drømme. Det handler ikke om, hvorvidt vi befinder os i Hollywood, Holstebro eller Helsingør. Det handler om, at vi hver især har nogle drømme og forhåbninger, som vi bør forfølge. Emil viser de unge vejen!

  Emil Thorup foredrag

  TV-værtens iværksætterdrøm

  • Oplev Emil Thorups inspirerende og tankevækkende foredrag om hans udvikling fra TV-vært til stifter af succes-virksomheden HANDVÄRK, der i dag sælger Emil Thorups møbeldesign i 15 lande.
  • I et hæsblæsende tempo har Emil Thorup på blot 6 måneder skabt en virksomhed med 7 fuldtidsansatte og en omsætning i millionklassen – men vejen har været hård og fyldt med komplikationer.
  • Det hele startede med et besøg på verdens største design-messe i Milano. Om natten tegnede Emil Thorup skitser på en serviet på hotellets restaurant – skitser til et system i metal, der efterfølgende blev kernen af HANDVÄRK’s design og DNA’et i hans virksomhed. Allerede 3 måneder senere stod Emil Thorups design udstillet i vinduet i Danmarks mest prestigefyldte designbutik – Illums Bolighus på Amagertorv.
  • Han høstede massiv presseomtale og oplevede et eksplosivt salg – men bag kulissen ulmede problemerne. Marmor der smuldrede, borde der vred sig skæve, alt for lange leveringstider og kunder og partnere der blev trætte af at vente. Hør historien der aldrig blev fortalt, om hvordan Emil Thorup omstrukturerede en virksomhed og en produktion på rekordtid – og skabte et eksklusivt, verdensomspændende brand ud af et par skitser på en serviet.
  • Med foredraget “TV-værtens iværksætterdrøm” får I indblik i en iværksætters inderste tanker og drømme, og får inspiration til at få din egen idé ført ud i livet. For er der noget Emil Thorup kan, så er det at få noget eksekveret.

  Emil Thorup vært

  Emil Thorup som konferencier

  • Emil er en eminent konferencier. Med erfaringer fra live-tv med over en million seere, hvor der ikke er plads til selv den mindste fejl, kan han styre dit show med benhård professionalisme, altid med et glimt i øjet.
  • Som vært på både større og mindre shows leverer Emil altid et underholdende show, der kan samle og fastholde publikum.

   

  Referencer // Konferencier
  Odense Kommune – Gade til By
  Modeblogprisen 2014
  AOK – Byens Bedste
  Vanebryderdagen 2013
  REKOM-awards
  Vega – Golden Days show
  PRIX radio award show

  Ordstyrer

  • Som ordstyrer guider Emil både panel og publikum igennem på en underholdende og stadig fast facon. Især politiske debatter og unge-debatter er Emils spidskompetence, og han kan få en god tone og god stemning blandt alle, samtidig med at spørgsmålene bliver fastholdt og besvaret. Emil Thorup kan være ordstyrer på både dansk og engelsk.

   

  Referencer // Ordstyrer
  Folkemødet 2014: LO debat om ligestilling
  CBS: Kommunalvalgsdebat på engelsk
  Folkemødet 2013: Det Kriminalpræventive Råd
  Greve Kommune: Unge og politik, debat med 300 unge og 8 politikere
  Syddjurs Kommune: Demo Dag, politisk debat, 12 politikere og 200 unge
  Folkemødet 2012: DR-debat om unge og licens

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Emil Thorup

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Emil Thorup

Foredragsemner med Emil Thorup