Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Christine Feldthaus

Ram plet med Christine Feldthaus' fantastiske foredrag

Christine Feldthaus

Christine Feldthaus

Livsstilsekspert og kommunikationsrådgiver, bl.a. kendt fra DR programmerne 'Kender du typen' og 'So F***ing Special'.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Det var helt fantastisk - selv om vi fik ondt i kæberne af at grine, var der alvor og eftertanke i foredraget."

Vibeke Hansen - Danmarks Lærerforening Se alle referencer

Et foredrag med Christine Feldthaus giver dig:

  • Christine Feldthaus er foruden at være kendt fra TV en af de mest efterspurgte foredragsholdere
  • Hendes foredrag er både sjove og fulde af inspiration
  • Når der inviteres til foredrag med Christine er der ofte fulde huse i hele landet
Uforpligtende forespørgsel på Christine Feldthaus

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christine

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Christine Feldthaus er som foredragsholder et naturtalent. Hun sætter en ære i at bruge sig selv, taler ærligt om tabuerne og dyrker den nærværende formidling, hvilket resulterer i flotte tilbagemeldinger fra deltagerne.

Et foredrag med Christine Feldthaus giver dig:

  • Christine Feldthaus er foruden at være kendt fra TV en af de mest efterspurgte foredragsholdere
  • Hendes foredrag er både sjove og fulde af inspiration
  • Når der inviteres til foredrag med Christine er der ofte fulde huse i hele landet

“Ingen ved bedre end Christine Feldthaus hvor skabet skal stå. Eller rettere, hvem der har sat skabet, hvor det står. En lang karriere i reklamebranchen har givet hende en indsigt i livsmønstre og mennesketyper, som har gjort hende til en tilbagevendende ekspert i programmer som ’Kender du typen’ og ’So F***ing Special’ på DR.

Hun er opvokset i Sønderjylland og uddannede sig oprindeligt som lægesekretær, men blev efter en række år med centrale stillinger på københavnske reklamebureauer selvstændig i 2004. Med sit firma ’Feldthaus’ er hun aktiv som både kommunikationsrådgiver, foredragsholder og skribent. Som ivrig fortaler for grøn omstilling sidder hun i bestyrelsen for Energifonden. Hun har desuden skrevet bogen ’Feldthaus skruer ned – en miljødagbog’ og medvirket i en lang række andre bøger.

Christine Feldthaus foredrag bliver især anvendt hos kommuner, virksomheder, foreninger og oplysningsforbund der har kommunikation, arbejdsglæde og begejstring i livet på dagsordenen.

Se foredrag med Christine Feldthaus
Christine Feldthaus foredrag

En curlingmors bekendelser

Christine Feldthaus har gennem 20 år gjort sig sine egne erfaringer som mor. Dem bruger hun, når hun bramfrit, humoristisk og kærligt udfordrer andre curlingforældre.

Kender du typen, der sidder med på sidelinjen til teenagerens jobsamtale? Eller som ene mand tager ansvaret for lektier og skoleintra-opdateringer? Eller kører taxakørsel til og fra fritidsaktiviteter flere gange om ugen? Nutidens børn bliver overvåget som aldrig før, men er tiden måske moden til at ruste børn og unge til at gå ud i verden med større selvtillid og uden krykkestokke? Synes du, det er tid til at reflektere og udfordre moderne forældres trang til at curle, vælge og udstikke livsbane for deres børn?

Så er du klar til at møde Christine Feldthaus til en snak om at sænke serviceniveauet, give mere slip og lade børnene gøre deres egne erfaringer.

Christine Feldthaus foredrag

Spyt ud – og træng igennem!

Her får du et lavpraktisk foredrag om kommunikation. Kan du spytte ud og slå igennem med dine budskaber? Og trænger de budskaber ind? Eller bruger du for meget tid på at small talke, chit chatte og “bullshitte”? Med digitaliseringen og brugen af sociale medier er kommunikation blevet vigtigere end nogensinde. Du bliver i foredraget præsenteret for nogle humoristiske fif, du kan bruge i praksis til at blive mere tydelig overfor din omverden.

Christine tager i sit foredrag afsæt i sine 20 års erfaring med kommunikation og formidling i reklamebranchen samt sine 10 års erfaring med TV og foredrag. Det er den ærlige og nærværende samtale, der er i fokus, når Christine deler sine erfaringer.

Foredraget har en varighed på 60 minutter.

Christine Feldthaus foredrag

Arbejdsglæde og begejstring

Det er dejligt at omgås mennesker, der udviser begejstring i livet, og som kan dele ud af deres overskud. Men overskud og begejstring kræver, at man gør en indsats.

Trænger I til et indspark om, hvordan man i stedet for at køre per refleks, skaber plads til refleksion? Kan jeres arbejdsglæde bruge et serviceeftersyn? Problemer tages op uden høflig skelen til politisk korrekthed og skiftende ledelsesmantraer, som ser godt ud på papiret, men som ikke virker i praksis. Prøv noget nyt. Forsøg med lidt galskab.

Christine har meget at byde på med sine mere end 25 års erfaring i en travl kommunikationsbranche. Og så kan Christines overskud smitte af på selv den største brokkerøv på kontoret.

Christine Feldthaus foredrag

Hvad har danskerne egentlig gang i?

Kom med om bord i et skarpt og humoristisk portræt af danskernes livsstil, adfærd og interesser.

Mød en veloplagt Christine Feldthaus, når hun kærligt og med blink i øjet giver lattervækkende og af og til tåkrummende eksempler på vores livsstil.

Hun sejler igennem både shitstorme og ankrer op ved tidens hotteste emner som f.eks. krænkelsesparathed og fromhedsfremvisning. Christine stiller skarpt på, hvordan vi bruger vores tid og vores penge – og forvent, at du i den grad får bølgegang i barmen – af latter.

Christine Feldthaus foredrag

Senior - Aldrig i livet! - Et livgivende foredrag om, hvad der sker hos de voksne danskere

Christine Feldthaus giver sine bud på, hvordan primært baby boomers og generation X ser sig selv i den tredje alder. Hvad skal der egentlig ske? Og hvad skal der være tid og råd til, når man er trappet ud af arbejdslivet eller på vej til det?

Med udgangspunkt i sin viden om danskerne – giver Christine sine bud på, hvad der også venter lige om hjørnet – også for hende selv. Du vil måske nikke genkendende til en del. Forvent humor og uhøjtidelige toner.

Varighed: 60 minutter + dialog/spørgsmål.

Christine Feldthaus foredrag

Død over den perfekte kvinde!

Hvorfor sluger vi kvinder selvhjælps-bøger på stribe? Hvornår lærer vi at prioritere, følge vores hjerte og ryste den dårlige samvittighed af os? Og hvorfor tager vi straks ansvaret, når børnene sendes hjem fra skole med håret fyldt med lus? Hvorfor tænker vi mere på indkøbslister og  aftensmad end på sex, når vækkeuret ringer om morgenen? Hvad skete der med kvindernes kampdag – er det en afbrænder? Er der ikke mere at kæmpe for?

I foredraget sætter Christine Feldthaus det moderne ”kvindeliv” på spidsen. Hun kommer omkring VL-grupper, G-punkter, 6 stykker frugt om dagen, Pilates ad libitum og meget mere.

Og hvad kræver det af det modsatte køn? Hvad skal mændene gøre for, at kvinder bliver mere og mere ”selvkørende” og fravælger de mere traditionelle familiemønstre?

Christine Feldthaus foredrag

Er moderne fællesskaber andet end ”SoMe" (sociale medier)?

Skal man tro medierne, så er vi truende tæt på at være en samling mobiltelefonafhængige, facebook-hungrende ego’er, der sidder med blikket stift rettet mod det næste ”like” på sociale medier! Vi skal på mindfulness-kurser for at lære at være nærværende og til stede i den virkelige verden – og en stor del af vores sociale aktivitet foregår i cyberspace. Men er det nu også sandt?

Kom og hør Christine Feldthaus fortælle om, hvordan det går med de moderne fællesskaber, hvad vi samles om, og hvordan det går med kollektive idéer i Danmark. På basis af tv-serien So F***ing Special dykker hun ned i fællesskaberne og giver smagsprøver på, hvordan danskerne mødes og dyrker sig selv om samværet med andre.

Varighed 2 x 40 min.

Christine Feldthaus foredrag

Der er et (s)yndigt land…

Danskerne har selv kåret de 10 mest danske værdier! Hør Christine Feldthaus give spiddende eksempler på forskellene på, hvad vi synes er særligt dansk – og hvordan vi så opfører os i virkelighedens verden.

I det stærkt humoristiske foredrag kommer vi igennem vores forhold til tro, sprog, foreningsliv, frihed, frisind, hygge, ligestilling, tillid og velfærdssamfundet. Lær helt nye ord og få rørt lattermusklerne over danskernes ulydighed…

Varighed: 60 minutter eller 2 x 40 minutter

Christine Feldthaus foredrag

Kend dine kunder – et foredrag til detailbranchen målrettet jeres virksomhed

Christine Feldthaus har mere end 25 års erfaring inden for forbrugeradfærd og fortæller i dette skræddersyede og inspirerende foredrag, hvad der egentlig optager danskernes forbrug lige nu. Foredraget er især relevant for dig, der arbejder med FMCG, eller i en branche, hvor dine kunder er danske privatpersoner.

Hvorfor betaler vi ekstra for produkter, der er fortalt med storytelling? Hvordan shopper vi? Og hvori ligger de største forskelle på fødevareforbrugerne? Hvorfor vælger vi det ene mærke frem for det andet? Har du selv evnen til at spotte fremtidens forbrugers behov? Og kan dit brand markere sig og så de andre i fremtiden?

I foredraget tager Feldthaus de aktuelle internationale eksempler på succesrige produkter og sætter dem i forbindelse med de danske trends herhjemme.

Foredraget kræver, at kunden kan skaffe Christine adgang til branchedata.

Varighed: 60 minutter.

Christine Feldthaus foredrag

Konferencier og moderator

Hvis I for alvor vil hæve niveauet til en konference, et møde, oplæg eller andet arrangement, der kræver en ordstyrer, moderator eller konferencier, så skal I have fat i Christine Feldthaus.

Med flere hundrede foredrag bag sig er hun en af de mest kompetente og underholdende ordstyrere, landet kan byde på. Christine Feldthaus bringer sin karakteristiske og humoristiske personlighed ind i enhver opgave, hun påtager sig, skræddersyer sin rolle til netop jeres arrangement, holder styr på alle detaljerne og binder dagens program sammen.

Referencer

Christine Feldthaus leverede et sjovt og morsomt foredrag, som helt klart levede op til vores forventninger. Hun havde publikum med sig, og der blev grinet meget.

Louise Petersen

IDA Mødecenter

Et indholdmæssigt tilpasset foredrag som gav udbytte til både virksomhedsledere såvel som deres ledsagere.

Jens Thiel

TEKNIQ

Det var helt fantastisk - selv om vi fik ondt i kæberne af at grine, var der alvor og eftertanke i foredraget.

Vibeke Hansen

Danmarks Lærerforening

Foredraget ramte plet. Det var en god afslutning på et heldags-seminar og vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores seminardeltagere.

Martin Stokholm

Rationel Vinduer A/S

Godt foredrag. Foredragsholderen virkede veloplagt og havde sporet foredraget i den retning som arrangørerne havde givet og som tilhørerne havde forventet.

Erik Würtz

Fødevareklubben

Fantastisk spændende og meget inspirerende.

Linda Hansen

Odense Blomsterfestival, Kreds 4

Levede mere end til fulde op til vores forventninger.

Thomas Jensen

Center For Undervisningsmidler Sjælland

Hun var bare præcis så brandgod som vi havde forventet, så super.

Grace Nørgaard

DAKOFA

Christine Feldthaus har gjort et flot stykke arbejde i sin medvirken til at planlægge debatten om flexboliger på Folkemødet. Der har således ikke været tale om et foredrag, men om en debatfacilitering, og her har Christine Feldthaus givet gode input til, hvordan arrangementet har kunne komme til at fungere mest optimalt

Claus Lyngby Petersen

Vordingborg Kommune

Præcist og godt performet.

Knud Hvistendahl

Nordea Invest

Meget sjovt og underholdende. Alle kunne høre, at det var meget overdrevet, men at der selvfølgelig var alvor bag ordene :-)

Marianne Sørensen

Vesthimmerlands Kommune

Godt underholdende foredrag

Lone Kjøller

Vesthimmerlands kommunale dagpleje

Fantastisk og inspirende foredrag - fuld af humor. Gav en god stemning blandt vores kunder som indledning til en god middag.

Kirsten Stochflet Jensen

DNB Bank ASA, Filial Danmak

CF var veloplagt, skarp og ramte plet. Hun levede op til vores forventninger.

Jonas Pedersen

Favrskov Forsyning

Supergode slides og engageret indlæg

Hanne Marklund

Jobcenter Aarhus

Christine spurgte om hun måtte fortælle om sit nye foredrag "Nytårskur", hvilket var meget underholdende og krydret med mange statistiske facts om os danskere.

Pia Sørensen

CP Kelco

Publikum havde en god dag og der kom mange kommentarer på at det havde været et rigtigt godt foredrag.

Henrik Bøtkjær

Julemærkefonden

Det var humoristisk men også med budskaber.

Jesper Nielsen

Horsens Kommune

Det har fungeret godt og der har været stor velvilje, til at tilpasse aftalen efter vores behov.

Lene Rasmussen

HK Klubben i Viborg Kommune

Christine Feldthaus var fantastisk. Foredraget var både humoristisk, underfundigt og tankevækkende. Hun havde 250 kvinder i sin hule hånd og vi har kun fået rosende feedback. Hun får 5 af mig!!!

Suzanne Madsen

Peugeot

HKs Faglige klub, V/Coop Logistik, Aalborg, vil helt klart anbefale Christine Feldthaus, Humoristisk, sjov, et lille los i r...., og ikke mindst noget at tænke over,

Helle Bengtsson

HKs faglige klub

Foredraget var fantastisk underholdende med et stænk af alvor til nærmere overvejelse og selvransagelse. Det blev besøgt af 650 mennesker, der havde en uforglemmelig aften.

Jens Christian Larsen

Støttekredsen for Nordjyllands Idrætshøjskole

Glimrende - veloplagt og behagelig. God til at aflæse målgruppen.

Cathrine

Ungdomsskoleforeningen

Mega godt foredrag.

Jesper Nielsen

Kulturbiografen Frysehuset

Foredraget var planlagt for en meget bredt repræsenteret skare, både alders- og interessemæssigt. Kun få af deltagerne havde haft indflydelse på dagens arrangement og Christine formåede at fange og underholde selv de mest skeptiske med sit relevante og skarpe foredrag. Hun "forstyrrer" tilpas med humor og STOR personlighed.

Lene Brinkgaard Olsen

Sjællandske Slagtermestre

Christine Feldthaus leverede et fremragende show, som gav både stof til eftertanke og brede smil på læben. Vi kan klart anbefale Christine.

Anders Clausen

KMD

Fantastisk! Underholdende, skarpt og sagligt.

Henrik Bjørn Jacobsen

Odense Centralbibliotek

Super, relevant og imødekommende i forhold til den sammenhæng vi ønskede at sætte det ind i.

Jens Christian Sandbjerg

Århus Kommune

100 % match til målgruppen, dejligt at Christine kontaktede mig for koordinering heraf.

Marianne Agger

Nykredit, Ballerup afdeling

Et par stormfulde timer med en "so fucking speciel" Christine, der forstår at fange gæsterne med sine skæve indgangsvinkler, som rammer de fleste af os i forhold til den dagligdag vi alle oplever.

Michael Andersen

Bygma A/S

Hun gjorde det ualmindelig godt og professionelt. Favnede en stor sal og gav meget af sig selv. Uhøjtidelig. Sjov.

Jeanette Kjær Christiansen

Fredericia Debatforum

Christine er meget autentisk og var på lige fra start til slut, med en god skæv formidling af danskerne. Super godt.

Michael H. Lauridsen

Johannes Fog A/S
12. februar 2016

Interview med Christine Feldthaus

Christine Feldthaus’ foredrag om samfund og livsstil er ikke uden grund nogle af de mest efterspurgte. De er autentiske, morsomme, fylder salene og får folk op af stolene. Christine er en fantastisk foredragsholder, der både er inspirerende og giver meget af sig selv.

1) Hvad er dit håb, at folk tager med sig fra dine foredrag?

Jeg tror grundlæggende ikke på, at et enkelt foredrag ændrer verden, men det er mit håb, at jeg kan være med til at skubbe til tabuer og gerne også udfordre den perfektheds- og krænkelseskultur som vinder indpas overalt. Mange der lever på konkurrencestatens arbejdsmarked trænger til at man tør udfordre centralisering og bureaukrati i Danmark – gerne så vi storskraldrer af latter af det hele og af os selv.

2) Hvad er din bedste oplevelse som foredragsholder?

Nu har jeg holdt over 1000 foredrag i mine år som foredragsholder, så det er svært at fremhæve en enkelt oplevelse. Men jeg bliver generelt meget glad når jeg efterfølgende får post fra publikummer og deltagere som meddeler mig, at de har haft udbytte af vores møde – og at de har grinet som de ikke har gjort det i mange år. Den oplevelse er altid benzin på mit bål.

3) Hvordan forbereder du dig, når du skal ud at holde foredrag?

Det er meget forskelligt hvordan jeg forbereder mig – men vigtigt er det at mine foredrag altid er aktuelle og afspejler den virkelighed vi lever i nærmest fra dag til dag. Og det kræver naturligvis altid en grundig forberedelse at sørge for, at man fra oplæg til oplæg spidder tidsånden og tidens aktuelle temaer. Det gør jeg ved at læse aviser og holde mig ajour i diverse kilder som kan være alt fra Socialforskningsinstituttet til en artikel i et dagblad.

4) Hvad oplever du af nye trends inden for arbejdsmarked og arbejdsglæde?

Jeg glæder mig over, at vi trods alt har fået lidt mere fokus på, at vi må tage alvorligt, at rigtigt mange mennesker går ned med stress eller får en psykisk diagnose pga. ubalance i livet- og arbejdslivet. Det er ikke alt, hvad der der rimer på effektivitet, LEAN, New Public Management, der virker lykkebringende – så vi er nok nået til en tidsalder, hvor man er ved at være moden til at retænke nogle af ledelsesmetoderne og se på det enkelte menneskes trivsel. Også selvom det ikke kan fabriksfremstilles ved et skrivebord i en forvaltning.

5) Har du 3 gode råd om at livsglæde?

Ja jeg har 1 – kom og hør et af mine foredrag, så tager vi alle de gode råd ét ad gangen – for der er 10.

Se foredrag med Christine Feldthaus
Uforpligtende forespørgsel på Christine Feldthaus

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Christine Feldthaus
Christine Feldthaus

4.75 ud af 5 stjerner

"Det var helt fantastisk - selv om vi fik ondt i kæberne af at grine, var der alvor og eftertanke i foredraget."

Vibeke Hansen - Danmarks Lærerforening Se alle referencer

Foredragsemner med Christine Feldthaus