Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Christine Feldthaus

Livsstilsekspert, kommunikationsrådgiver og foredragsholder

Christine Feldthaus er som foredragsholder et naturtalent. Hun sætter en ære i at bruge sig selv, taler ærligt om tabuerne og dyrker den nærværende formidling, hvilket resulterer i flotte tilbagemeldinger fra deltagerne.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

“Ingen ved bedre end Christine Feldthaus hvor skabet skal stå. Eller rettere, hvem der har sat skabet, hvor det står. En lang karriere i reklamebranchen har givet hende en indsigt i livsmønstre og mennesketyper, som har gjort hende til en tilbagevendende ekspert i programmer som ’Kender du typen’ og ’So F***ing Special’ på DR.

Hun er opvokset i Sønderjylland og uddannede sig oprindeligt som lægesekretær, men blev efter en række år med centrale stillinger på københavnske reklamebureauer selvstændig i 2004. Med sit firma ’Feldthaus’ er hun aktiv som både kommunikationsrådgiver, foredragsholder og skribent. Som ivrig fortaler for grøn omstilling sidder hun i bestyrelsen for Energifonden. Hun har desuden skrevet bogen ’Feldthaus skruer ned – en miljødagbog’ og medvirket i en lang række andre bøger.

Christine Feldthaus foredrag bliver især anvendt hos kommuner, virksomheder, foreninger og oplysningsforbund der har kommunikation, arbejdsglæde og begejstring i livet på dagsordenen.

  Christine Feldthaus foredrag

  En curlingmors bekendelser

  • Christine Feldthaus har gennem 20 år gjort sig sine egne erfaringer som mor. Dem bruger hun, når hun bramfrit, humoristisk og kærligt udfordrer andre curlingforældre.
  • Kender du typen, der sidder med på sidelinjen til teenagerens jobsamtale? Eller som ene mand tager ansvaret for lektier og skoleintra-opdateringer? Eller kører taxakørsel til og fra fritidsaktiviteter flere gange om ugen? Nutidens børn bliver overvåget som aldrig før, men er tiden måske moden til at ruste børn og unge til at gå ud i verden med større selvtillid og uden krykkestokke? Synes du, det er tid til at reflektere og udfordre moderne forældres trang til at curle, vælge og udstikke livsbane for deres børn?
  • Så er du klar til at møde Christine Feldthaus til en snak om at sænke serviceniveauet, give mere slip og lade børnene gøre deres egne erfaringer.

  Christine Feldthaus foredrag

  På eventyr med So F***ing Special

  • Vil du med Feldthaus jorden rundt? Hør hendes ærlige beretninger om de mange oplevelser, hun har haft, og få inspiration til din næste rejse. Feldthaus’ TV-rejser er bl.a. gået til Afrika, Canada, Nepal, Hawaii, USA, Japan og Ecuador.
  • Christine tager udgangspunkt i sine egne private fotos og leverer et tankevækkende, inspirerende og humoristisk foredrag, hvor du får indblik i behind-the-scenes-historier, som du ikke har set på tv.

  Christine Feldthaus foredrag

  Spyt ud – og træng igennem!

  • Her får du et lavpraktisk foredrag om kommunikation. Kan du spytte ud og slå igennem med dine budskaber? Og trænger de budskaber ind? Eller bruger du for meget tid på at small talke, chit chatte og “bullshitte”? Med digitaliseringen og brugen af sociale medier er kommunikation blevet vigtigere end nogensinde. Du bliver i foredraget præsenteret for nogle humoristiske fif, du kan bruge i praksis til at blive mere tydelig overfor din omverden.
  • Christine tager i sit foredrag afsæt i sine 20 års erfaring med kommunikation og formidling i reklamebranchen samt sine 10 års erfaring med TV og foredrag. Det er den ærlige og nærværende samtale, der er i fokus, når Christine deler sine erfaringer.
  • Foredraget har en varighed på 60 minutter.

  Christine Feldthaus foredrag

  Arbejdsglæde og begejstring

  • Det er dejligt at omgås mennesker, der udviser begejstring i livet, og som kan dele ud af deres overskud. Men overskud og begejstring kræver, at man gør en indsats.
  • Trænger I til et indspark om, hvordan man i stedet for at køre per refleks, skaber plads til refleksion? Kan jeres arbejdsglæde bruge et serviceeftersyn? Problemer tages op uden høflig skelen til politisk korrekthed og skiftende ledelsesmantraer, som ser godt ud på papiret, men som ikke virker i praksis. Prøv noget nyt. Forsøg med lidt galskab.
  • Christine har meget at byde på med sine mere end 25 års erfaring i en travl kommunikationsbranche. Og så kan Christines overskud smitte af på selv den største brokkerøv på kontoret.

  Christine Feldthaus foredrag

  Hvad har danskerne egentlig gang i?

  • Christine Feldthaus tegner i dette humoristiske foredrag et lidt ironisk portræt af danskerne, deres holdninger, livsstil, adfærd og forbrug.
  • Hvorfor bekymrer mænd sig pludselig om uønsket hårvækst? Hvorfor er kvinder storforbrugere af selvhjælpsbøger, aromaterapi og ferrero rocher? Hvorfor udvikler børn og unge sig til “curling-børn”, der lever i cyberspace? Hvorfor ser de deres forældre som “tjenere på 5-stjernede luksushoteller”? Og hvem har egentlig fundet på samtalekøkkenet?
  • Foredraget giver et dagsaktuelt nedslag i danskernes livsstil, samt hvad der optager os lige nu og her. Du får forklaringen på, hvorfor vi både kan spise “kirsebær” og købe Kählervaser, hvorfor det er vigtigt at være sponsoseksuel og have kælegrise, bybier og en hønsefræser!
  • Foredraget tager udgangspunkt i, hvordan vi i den danske middelklasse bruger vores tid og penge. Feldthaus kommer i foredraget vidt omkring, og der er garanti for, at du kan genkende dig selv eller din nabo, når hun flyver hen over moderne livsførelse med stenalderkost, glutenallergi og mindfulnesskurser.

  Christine Feldthaus foredrag

  Et livgivende foredrag om, hvad der sker hos de voksne danskere

  • Hver 3. husstand i Danmark bebos af mennesker, som er fyldt 60 år, og der bliver flere og flere – og vi lever længere og længere.
  • Mange yngre markedsførere kan have tendens til at se gruppen som for gamle til anden kommunikation end den for proteserens, urininkontinens og varmetæpper på den tyske motorvej?En skærende kontrast til virkeligheden hvor mange bliver yngre med alderen – og ikke ønsker at tilhøre en truet dyreart med tilnavnet ”det grå guld”… Indlægget vil have relevans for både markedsførere af produkter, personale i pleje og sundhedssektoren eller blot helt almindelige borgere, som gerne vil have et grin samtidigt med, at de kommer på forkant med en ny generation af ”voksne”.
  • Varighed: 60 minutter + dialog/spørgsmål.

  Christine Feldthaus foredrag

  Død over den perfekte kvinde!

  • Hvorfor sluger vi kvinder selvhjælps-bøger på stribe? Hvornår lærer vi at prioritere, følge vores hjerte og ryste den dårlige samvittighed af os? Og hvorfor tager vi straks ansvaret, når børnene sendes hjem fra skole med håret fyldt med lus? Hvorfor tænker vi mere på indkøbslister og  aftensmad end på sex, når vækkeuret ringer om morgenen? Hvad skete der med kvindernes kampdag – er det en afbrænder? Er der ikke mere at kæmpe for?
  • I foredraget sætter Christine Feldthaus det moderne ”kvindeliv” på spidsen. Hun kommer omkring VL-grupper, G-punkter, 6 stykker frugt om dagen, Pilates ad libitum og meget mere.
  • Og hvad kræver det af det modsatte køn? Hvad skal mændene gøre for, at kvinder bliver mere og mere ”selvkørende” og fravælger de mere traditionelle familiemønstre?

  Christine Feldthaus foredrag

  Følger du livets røde tråd eller hænger du i den?

  • Hvorfor bliver vi mere og mere stressede? Hvorfor siger vi ikke fra overfor den manglende livskvalitet, som kommer med stress og præstationsangst?
  • Du får i foredraget en personlig fortælling om, hvordan Christine Feldthaus selv har besluttet at sige farvel til “tung-stress”. Hun giver et portræt af danskernes moderne livsformer og vores hæsblæsende livsstil, der er skyld i stress for både voksne og børn.
  • Du går hjem med et stort smil og med 10 nemme anti-stress-leveregler for begyndere i rygsækken. Og de virker!

  Christine Feldthaus foredrag

  Er moderne fællesskaber andet end ”SoMe” (sociale medier)?

  • Skal man tro medierne, så er vi truende tæt på at være en samling mobiltelefonafhængige, facebook-hungrende ego’er, der sidder med blikket stift rettet mod det næste ”like” på sociale medier! Vi skal på mindfulness-kurser for at lære at være nærværende og til stede i den virkelige verden – og en stor del af vores sociale aktivitet foregår i cyberspace. Men er det nu også sandt?
  • Kom og hør Christine Feldthaus fortælle om, hvordan det går med de moderne fællesskaber, hvad vi samles om, og hvordan det går med kollektive idéer i Danmark. På basis af tv-serien So F***ing Special dykker hun ned i fællesskaberne og giver smagsprøver på, hvordan danskerne mødes og dyrker sig selv om samværet med andre.
  • Varighed 2 x 40 min.

  Christine Feldthaus foredrag

  Danskerne og kanonen?

  • Politikerne vil så gerne have, at vi forstår, hvad det vil sige at være dansker med danske kerneværdier som bl.a. frihed, frisind og fredagsslik. Med udgangspunkt i Bertel Haarders Danmarkskanon, tager Christine Feldthaus temperaturen på, hvor langt der er fra de 10 skud i kanonen til danskernes adfærd i praksis.
  • Kom og hør et forrygende humørfyldt foredrag, om forskellen på det man gerne vil have os til at gøre – og det vi rent faktisk gør. Lær helt nye ord og få rørt lattermusklerne over danskernes ulydighed.
  • Varighed: 60 minutter

  Christine Feldthaus foredrag

  Kend dine kunder – et foredrag til detailbranchen målrettet jeres virksomhed

  • Christine Feldthaus har mere end 25 års erfaring inden for forbrugeradfærd og fortæller i dette skræddersyede og inspirerende foredrag, hvad der egentlig optager danskernes forbrug lige nu. Foredraget er især relevant for dig, der arbejder med FMCG, eller i en branche, hvor dine kunder er danske privatpersoner.
  • Hvorfor betaler vi ekstra for produkter, der er fortalt med storytelling? Hvordan shopper vi? Og hvori ligger de største forskelle på fødevareforbrugerne? Hvorfor vælger vi det ene mærke frem for det andet? Har du selv evnen til at spotte fremtidens forbrugers behov? Og kan dit brand markere sig og så de andre i fremtiden?
  • I foredraget tager Feldthaus de aktuelle internationale eksempler på succesrige produkter og sætter dem i forbindelse med de danske trends herhjemme.
  • Foredraget kræver, at kunden kan skaffe Christine adgang til branchedata.
  • Varighed: 60 minutter.

  Christine Feldthaus ordstyrer

  Konferencier og moderator

  • Hvis I for alvor vil hæve niveauet til en konference, et møde, oplæg eller andet arrangement, der kræver en ordstyrer, moderator eller konferencier, så skal I have fat i Christine Feldthaus.
  • Med flere hundrede foredrag bag sig er hun en af de mest kompetente og underholdende ordstyrere, landet kan byde på. Christine Feldthaus bringer sin karakteristiske og humoristiske personlighed ind i enhver opgave, hun påtager sig, skræddersyer sin rolle til netop jeres arrangement, holder styr på alle detaljerne og binder dagens program sammen.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Christine Feldthaus

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Christine Feldthaus

Foredragsemner med Christine Feldthaus