Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Christian Grau

TV-vært, motorredaktør, livsstilsekspert, forfatter og foredragsholder

Christian Grau er tv-vært samt bil- og livsstilsekspert. Du husker ham fra DR1’s Kender du typen, hvor han i en årrække afkodede de kendtes værdier og livsstil før han skiftede til TV2, hvor han i dag er vært på bilprogrammet ‘Vi elsker biler’. Christians foredrag giver et underholdende indblik i danskernes livstil og forbrugsmønstre. Han kan tale om biler, så kvinderne lytter, og om livsstil så mændene nikker genkendende.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Christian Grau er født i 1966. Næsten lige så længe har han været betaget af biler. Som fast bilskribent på Euroman har han siden 2000 beskæftiget sig med sin store passion, og i sine underholdende foredrag forklarer Christian med kærlighed, humor og skarphed relationen mellem mand og bil, og hvilke trends og tendenser der optager samfundet lige nu. 

I kraft af passionen for biler har Christian Grau været fast bilanmelder hos Go’Morgen Danmark en årrække, og er i dag vært på tv-programmet Vi Elsker Biler på TV2. I 2009 udgav hanbogen “Mænd og biler”, som siden er udkommet i tre udgaver og solgt i over 12.000 eksemplarer. Sideløbende har han fungeret som freelancer i reklamebranchen, hvor han blandt andet har “givet alle ret til et fedt køkken”. Derudover ernærer Christian Grau sig i dag også som tv-vært, bil- og livsstilsekspert samt motorredaktør på Euroman.

Christian Grau foredrag byder på aktuelle livsstilsrelaterede emner, men kan samtidig tilpasses til tema, branche og målgruppe.

  Christian Grau foredrag

  Fang tidsånden

  • Spændende og underholdende foredrag om hvilke tendenser, der optager os danskere lige nu.
  • Trends er ikke kun for de trendy – de påvirker os alle sammen. Så hvorfor og hvordan er det, at vores værdier og livsstil ændrer sig med tiden? Hvad er det, der optager os i dag? Hvad er det, der driver os – og hvor driver det os hen? Ved at slå ned på konkrete tendenser i tiden tegner Christian Grau et billede af Danmark og danskerne her og nu. Brug det som inspiration, som perspektiv eller som motivation til at kaste et nyt blik på dit liv og din forretning.

  Christian Grau foredrag

  Mænd og biler

  • Mænd har altid været fascineret og optaget af biler. Der opstår en helt speciel symbiose mellem en mand og hans bil, og der er mange ting, som knytter dem sammen. I foredraget fortæller Christian om forholdet mellem mand og bil, og om hvad mænd egentlig bruger bilen til. Det handler ikke kun om, hvad mænd siger om biler, men i ligeså høj grad, hvad bilen siger om manden.
  • Som livsstilsekspert og bilanmelder giver Christian en fagkyndig og gennemført indføring i de mange facetter af bildesignets signaler til omverdenen. Foredraget handler derfor ikke kun om smag og behag, men bygger også psykologiske indsigter om sociale segmenter og typebestemte målgrupper.
  • Christian forklarer med kærlighed, humor og skarphed relationen mellem mand og bil, hvilket hænger sammen med begreberne frihed, ulighed og broderskab.
   Der reflekteres over hverdagsemner som god kørestil, børn i bilen og ”idioten i bilen foran”. Sidst men ikke mindst, får deltagerne mulighed for at dykke ned i deres eget – og naboens – bilmærke og få sandheden om, hvad fx en sølvgrå Peugeot 407 SW, i carporten, egentlig siger om manden i huset.
  • Deltagerne får rig mulighed for at nikke genkendende til betragtningerne og trække på smilebåndet. Et underholdende og skarpt foredrag – også for dem der plejer at køre i passagersædet.

  Christian Grau foredrag

  Biler – en hyldest til bilen, og ikke mindst de danske bilister

  • Christian Grau og Anders Breinholt tager dig på en underholdende tur gennem det danske vejnet og øser gavmildt ud af både deres kærlighed til og deres forbehold over for den nationale vognpark.
  • Hør om deres yndlingsbiler, deres hadebiler og se de forbudte fraklip.
  • Undervejs skal vi også have livsstilsanalyseret en bil eller to fra publikum i salen, når det går løs i Kender du Biltypen. Ingen kan vide sig sikker – men alle vil føle sig underholdt.
  • Efter foredraget er der mulighed for spørgsmål.
  • Varighed mellem 60 minutter-90 minutter inkl. Q&A.

  Christian Grau foredrag

  Gråt hår og smilerynker

  • Livet begynder ved 50 år – eller også er det bare deromkring, at vi for alvor indser, at vi skal til at leve det. Kald det panik eller midtlivskrise, Christian Grau kalder det nu-skal-det-være-alderen og hylder både tvivl og desperation, hvis det kan få folk til at leve lidt mere.
  • Som opmuntring har vi den nye generation, der er fyldt 60 år. Undersøgelser viser, at det er de gladeste danskere overhovedet. De rejser, de dater, de handler på nettet og de lapper alle former for kultur i sig. Glæd dig til et liv med gråt hår og smilerynker, når Grau tegner et portræt af generationerne, der nægter at blive gamle. Fra panikalderen til nu-skal det-være-alderen.

  Christian Grau foredrag

  Al (af)magt til forbrugerne

  • Et foredrag henvendt til detailhandlere, servicefag og andre organisationer, der dagligt har med de danske forbrugere at gøre. Hvordan kan det være, at verdens lykkeligste folk ofte er sure, når man møder dem i hverdagen? Og hvor går kunderne hen, når de ikke går i butikker?
  • Christian Grau tager pulsen på den danske forbruger i dag og kommer med sit personlige bud på, hvordan du kan gøre dine kunder glade igen. Endelig giver Grau sit bud på, hvilke værdier fremtidens handel og service skal bygges på. Foredraget kan tilpasses specifikke brancher og kundegrupper.

  Ordstyrer/moderator

  •  Christian Grau har stor erfaring med at interviewe og er derfor den perfekte ordstyrer/moderator til jeres arrangement. Han er kompetent og evner at holde sammen på jeres dagsorden, skabe overblik og perspektivere til tidens trends.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Christian Grau

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Christian Grau

Foredragsemner med Christian Grau