Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Christian Grau Foredrag

Danmarks sjoveste bil- og livsstilsekspert

Christian Grau Foredrag

Christian Grau

Livsstilsekspert, bilekspert, forfatter og podcastvært. Kendt fra bl.a. Kender du typen og Go'morgen Danmark.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Vanvittige og sjove. Publikum var flade af grin. De (Anders Breinholt og Christian Grau) var helt nede på jorden og meget professionelle. Alle pengene værd!"

Suzanne Madsen - Peugeot Se alle referencer

Et foredrag med Christian Grau giver dig

  • En sjov og inspirerende indsigt i de tendenser der optager os danskere lige nu
  • Kærlige, humoristiske og skarpe pointer om biler, stil og identitet.
  • Et portræt af generationerne, der nægter at blive gamle og insisterer på at nyde livet – hele livet
Uforpligtende forespørgsel på Christian Grau

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Interviews icon

Artikler

Forespørg nemt på pris og dato

Knivskarp, uhøjtidelig og humoristisk, sådan er Christian Grau både som ekspert og foredragsholder. Om det er livsstil og trends eller biler og typer, så er der både gode grin, fakta og inspiration at hente. De fleste kender Christian fra DR1s Kender du typen? og Go’morgen Danmark på TV2. Her præsenterer han biler med samme finurlighed, som han afkoder typer og tendenser – fordi man har noget på hjerte, behøver det ikke være kedeligt.

Med sin baggrund i reklamebranchen har Christian Grau særlig fokus på de identitetsmarkører, der sladrer om os som typer. Fra boligindretningen til bogreolen. Og fra vores foretrukne ferieformer til Christians helt store passion – bilvalget. Alt sammen siger det noget om os som mennesker. Og kigger man på det i større sammenhæng, kan man aflæse tidsånden og afkode de værdier og tendenser, der er i samfundet netop nu. Det er præcis Christians metier.

Et foredrag med Christian Grau giver dig

  • En sjov og inspirerende indsigt i de tendenser der optager os danskere lige nu
  • Kærlige, humoristiske og skarpe pointer om biler, stil og identitet.
  • Et portræt af generationerne, der nægter at blive gamle og insisterer på at nyde livet – hele livet

I kraft af passionen for biler er Christian Grau fast bilanmelder i Euroman og hos Go’ morgen Danmark. Desuden er han vært på den populære podcast Bilklubben, sammen med blandt andre vennen Anders Breinholt, som han også holder foredrag med. Endelig er Christian Grau forfatter til bestsellerne Mænd & Biler og Alfreds Autoalfabet.

Skal du både have grin og inspiration, så book Christian Grau. Alle foredrag kan tilpasses specifikke temaer, brancher og målgrupper.

Se foredrag med Christian Grau
Christian Grau foredrag

Fang tidsånden

Spændende og underholdende foredrag om, hvilke tendenser der optager os danskere lige nu. 

Trends er ikke kun for de trendy – de påvirker os alle sammen. Så hvad er det for nogle tendenser og værdier, der optager danskerne i dag? Hvad er det, der driver mennesker og forbrugere – og hvor driver det os hen? Ved at slå ned på konkrete tendenser i tiden tegner Christian Grau et billede af Danmark og danskerne her og nu. En spidende, aktuelt og omskifteligt foredrag, der kan tilpasses til målgrupper og temaer. Brug det som inspiration, som perspektiv eller som motivation til at kaste et nyt blik på dit liv, dine kolleger, kunder eller forretning.

Foredraget findes også i en særlig Corona Special-version med ekstra fokus på pandemiens påvirkning af Danmark og danskerne.

Christian Grau foredrag

Det man kører er man selv

Det sjoveste foredrag om mennesker og biler – henvendt til alle.

Hvor meget kan man sige om en person alene ved at kigge på vedkommendes bil? Ikke så lidt hvis man som Christian Grau både er bil- og livsstilsekspert. Så er bilen ikke bare et transportmiddel men også en identitetsmarkør, der præcis som din bolig og dit tøjvalg siger noget om, hvem du er som type. Det er denne kobling mellem bil og identitet, der er udgangspunktet, når Grau sætter ord på dig og dine medtrafikanter. Tag med på en forrygende tur gennem det danske vejnet med alle dets paradokser og fænomener. Her kan ingen føle sig sikker – men alle vil føle sig godt underholdt.

Christian Grau foredrag

Elbil eller ej?

Oplysende og underholdende foredrag fra manden, der har kørt alle elbiler og hybrider.

Skal din næste bil være en elbil? Eller en plug-in hybrid? Hvad skal du i givet fald være opmærksom på, og hvilken elbil passer til dig og dine behov? Den nye elektrificerede bilverden er fascinerende men også frustrerende. Nye fænomener som kWh, rækkeviddeangst og ladekurver gør det svært at finde hoved og hale i markedet. Tør man overhovedet købe en elbil med den fart, udviklingen har netop nu? Det er den slags spørgsmål bilekspert Christian Grau banker på plads i dette foredrag til alle som overvejer at skifte den gamle brændstofbil ud.

Christian Grau foredrag:

Hvem er hver anden?

Medrivende foredrag og quiz om Danmark og danskerne i tal og tendenser.

Hvor godt kender du danskerne? Du kender dem helt sikkert bedre efter at have oplevet denne underholdende blanding af quiz og foredrag om danskerne og deres livsstil. Hør om de seneste trends, de skøreste tendenser og gæt med, når Grau sætter tal på Danmark og ord på fænomener som rulleski, strikning og navngivning. Foredraget kan tilpasses brancher, temaer og målgrupper, men står også bredt appellerende og underholdende i sig selv.

Christian Grau foredrag

Mænd & biler

Populært og underholdende meget foredrag om manden og hans bedste ven.

Mænd har altid været fascinerede af biler. Der er ofte et særligt bånd mellem en mand og hans bil. Det er et frirum – og et konkurrenceparameter mellem mænd. Måske interesserer du dig ikke for biler, men du bliver stadig bedømt på dit bilvalg. Så hvad siger din bil om dig som type – og hvad er det mænd forsøger at sige med deres valg af bil. Det er alle disse sjove, sociale og nogen gange lidt flove dimensioner af forholdet mellem mand og bil, som foredraget handler om.

Der er lagt op til underholdning og store grin i herreværelset, når Grau ruller sig ud, men man behøver bestemt ikke være hverken bilnørd eller mand, for at få en god aften. Det handler om biler og om typer. Om design og signaler, og så står det på skuldrene af Danmarks mest solgte bilbog Mænd & Biler, som findes i knap 20.000 danske hjem. Hør om din egen, naboens, kollegerene og vennernes biler.

Det bliver med garanti ikke kedeligt.

Christian Grau foredrag

Gråt hår og smilerynker

Livet begynder ved 50 år – eller også er det bare deromkring, at vi for alvor indser, at vi skal til at leve det. Kald det panik eller midtlivskrise, Christian Grau kalder det nu-skal-det-være-alderen og hylder både tvivl og desperation, hvis det kan få folk til at leve lidt mere.

Som opmuntring har vi den nye generation, der er fyldt 60 år. Undersøgelser viser, at det er de gladeste danskere overhovedet. De rejser, de dater, de handler på nettet, og de lapper alle former for kultur i sig. Glæd dig til et liv med gråt hår og smilerynker, når Christian Grau tegner et portræt af generationerne, der nægter at blive gamle. Fra panikalderen til nu-skal det-være-alderen.

Christian Grau foredrag

Al (af)magt til forbrugerne

Et foredrag henvendt til detailhandlere, servicefag og andre organisationer, der dagligt har med de danske forbrugere at gøre. Hvordan kan det være, at verdens lykkeligste folk ofte er sure, når man møder dem i hverdagen? Og hvor går kunderne hen, når de ikke går i butikker?

Christian Grau tager pulsen på den danske forbruger i dag og kommer med sit personlige bud på, hvordan du kan gøre dine kunder glade igen. Endelig giver Christian Grau sit bud på, hvilke værdier fremtidens handel og service skal bygges på.

Foredraget kan tilpasses specifikke brancher og kundegrupper.

Christian Grau foredrag

Moderator og konferencier

Christian Grau har stor erfaring med at interviewe og er derfor den perfekte ordstyrer/moderator til jeres arrangement. Han er kompetent og evner at holde sammen på jeres dagsorden, skabe overblik og perspektivere til tidens trends.

Referencer

Christian Grau var lydhør for med kort varsel også at inddrage andre elementer end aftalt.

Jens Thiel

TEKNIQ

Det er meget underholdende og samtidigt kloge ord, der kommer fra Christian Grau. Der var en konstant latter fra salen og deltagerne var meget positive og syntes de var blevet klogere og havde fået noget med hjem. Christians selvironi er et ekstra plus, som giver hans indlæg en sund humor

Mette Østergaard

Næstved Erhverv A/S

Grau er meget underholdende og god til at inddrage sit publikum i foredraget. Han rammer bredt, så uanset om man kan lide biler eller ej tager man sig selv i at grine genkendende.

Mariam Haye, Personal Assistant to Senior Vice President

Foss

Christian Grau kom, så og sejrede. Super godt og vældig morsomt foredrag af en skøn personlighed, som forstår at tilpasse sig til sit publikum. Befriende politisk ukorrekt.

Birgit Nørregaard

Accenture

Alle tilbagemeldinger fra deltagerne er meget positive. De syntes Christian var spændende, sjov og levende at høre på.

Anne Fægteborg

Egmont

Vanvittige og sjove. Publikum var flade af grin. De (Anders Breinholt og Christian Grau) var helt nede på jorden og meget professionelle. Alle pengene værd!

Suzanne Madsen

Peugeot

Christian Grau gør det simpelthen så godt. Der er glimt i øjet og masser af gode grin undervejs.

Janni

UCL

Vi var super tilfredse med Christian Graus foredrag til vores arrangement, det gav et godt flow på dagen, at vi fik en udefra til og have et indlæg. Vi har brugt Christian Grau flere gange i huset, og hans gode humor og store viden om biler og livstil, var ingen undtagelse denne gang.

Denise

K.W. Bruun - Peugeot Danmark

Christian var en kæmpe succes og samtidig var han utrolig venlig i hele processen hvor han også var utrolig hurtig til at svare tilbage på alle mine henvendelser... Alt i alt men meget positiv oplevelse.

Flemming Jensen

Vækst jammerbugt
30. marts 2016

Interview med Christian Grau

Christian Grau er tv-vært samt bil- og livsstilsekspert. Du husker ham fra DR1’s Kender du typen, hvor han i en årrække afkodede de kendtes værdier og livsstil før han skiftede til TV2, hvor han i dag er vært på bilprogrammet ‘Vi elsker biler’. Christians foredrag giver et underholdende indblik i danskernes livstil og forbrugsmønstre. Han kan tale om biler, så kvinderne lytter, og om livsstil så mændene nikker genkendende.

1) Hvad er dit håb, at folk tager med sig fra dine foredrag?
For det første håber jeg, at de er godt underholdt. Mit bilforedrag rummer elementer af comedy, men de bedste vitser er jo også dem, der rummer en flig af sandheden. Publikum griner, men de genkender også sig selv og andre typer i mine beskrivelser. Man bliver kort sagt lidt klogere, og det gælder også for livsstilsforedragene. Budskaberne serveres i øjenhøjde, men de giver dig et nyt perspektiv på den tid vi lever i og en idé om, hvor vi er på vej hen.

2) Hvad er din bedste oplevelse som foredragsholder?
Det bedste er den feedback og energi, der kommer fra salen. At kigge ud over publikum og se at alle er med, selvom folk ofte har haft en lang dag med møder og power points. Det er svært at forklare, men der kommer så meget tilbage, selvom det egentlig bare er dig selv, der står og taler det meste af tiden.

3) Hvordan forbereder du dig, når du skal ud at holde foredrag?
Jeg øver mit stof til det sidder på rygraden. Så får jeg ro på og overskud til at improvisere. Selv om jeg måske kun skal tale en time tilrettelægger jeg hele dagen, så jeg ved, at jeg er fuldstændig i vater, når jeg går på.

4) Hvad oplever du af nye trends inden for livsstil?
Vi er begyndt at give den gas igen efter en periode med ekstremt mådehold på alle fronter. Vi har kigget indad i lang tid, nu begynder vi at kigge ud og åbne os. Vi kan ikke komme længere med keramik, nordisk køkken og folkemusik.

5) Har du 3 gode råd om biler?
For det første: Hvis der er lidt bildrømme i dig, så lev dem ud – du bliver en gladere person af det. For det andet: Hvis du er ligeglad med biler, så pris dig lykkelig over alle de penge og bekymringer, du sparer dig selv for. For det tredje, uanset hvad, så bliver du bedømt på dit bilvalg, så vælg med omhu og vær tro mod dig selv.

Se foredrag med Christian Grau
Uforpligtende forespørgsel på Christian Grau

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Christian Grau
Christian Grau

5 ud af 5 stjerner

"Vanvittige og sjove. Publikum var flade af grin. De (Anders Breinholt og Christian Grau) var helt nede på jorden og meget professionelle. Alle pengene værd!"

Suzanne Madsen - Peugeot Se alle referencer

Foredragsemner med Christian Grau