Henter Indhold ...

Chris MacDonald

Top-motivator, inspirator og foredragsholder

Oplev Danmarks foredragsholder nr. 1! Chris MacDonald scorer gang på gang topkarakter for sine foredrag, fordi han formår at møde, gribe og inspirere sine tilhørere med humor og sin autentiske personlighed. Chris Macdonald indfrier som altid de tårnhøje forventninger fra sine tusindvis af tilhørere – og mere til. En aften i selskab med Chris er gode grin med plads til selvrefleksion, og så er det en oplevelse i sent vil glemme.
Photocredit: Just Human

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Chris MacDonald er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere – og med god grund. Han har vundet prisen for årets motivator i både 2008 og 2009 samt vundet prisen for årets underviser og Danmarks bedste foredragsholder inden for sundhed og humor i 2010. Gør dig selv og din organisation en tjeneste – book et foredrag med top-motivatoren over dem alle, og gå fra foredraget fyldt med begejstring og nye sunde initiativer, der kan bruges privat såvel som professionelt. 

Når det gælder den sunde og aktive livsstil er Chris MacDonald foregangsmand, og han besidder unikke evner til at inspirere sine tilhørerne, og give dem et kærligt spark bagi – uden løftede pegefingre. Det er blandt andet derfor, han er blevet verdenskendt i Norden for at slå et slag for den sunde livsstil.

Chris MacDonald er også især kendt for tv-programmerne “Chris på chokoladefabrikken,” “By på skrump,” “Chris på vægten” og “Chris på skolebænken.” Derudover er han en fast benyttet klummeskribent hos blandt andet Berlingske og BT.

Og han ved, hvad han taler om. Chris Macdonald er uddannet cand.scient. i Human Fysiologi ved Københavns Universitet. Desuden er han skaber  af konceptet “Strong Body – Strong Mind” og “Sundhed i Balance.” Chris MacDonald er født og opvokset i USA, men har boet i Danmark siden 1999. Han har en baggrund som eliteatlet, og blev i 2005 nummer to i Race Across America, der er et 5000 km langt cykelløb tværs over USA. Her cykler deltagerne i 22 timer hvert døgn.

  Toppræstation og trivsel – the science of human wellbeing and performance

  • Vi mennesker er skabt med en naturlig energi og drivkraft og en fantastisk evne til at tænke nyt og skabe store resultater. Men hvordan kan vi fremelske dette potentiale i en kompleks og hurtig verden, hvor vores indre vægtstang nemt tipper fra engagement til stress; fra høj energi til ”jeg-orker-simpelthen-ikke-mere nu”? Er det muligt at trives og samtidig præstere på topniveau?
  • Det spørgsmål har Chris MacDonald søgt at besvare gennem de sidste tyve år, først som topatlet og senere som fysiolog og forsker i menneskeligt velvære. I dette motiverende foredrag præsenterer han os for svaret – og for sin inspirerende formel for, hvordan vi kan præstere på højt niveau og samtidig have det godt med os selv og hinanden. Formlen er bygget på en kombination af den nyeste forskning fra fysiologi, biologi, psykologi og sociologi.
  • Chris MacDonald foreslår, at vi foretager en række intelligente investeringer i vores livsstil og daglige rutiner. Investeringer, der kommer mange gange igen i form af øget velvære, præstation og energi.
  • Foredragets kerneområder: Energihåndtering – Vi ved i dag, at den rigtige restitution, kost og bevægelse er en forudsætning for at kunne præstere med overskud. Mental indstilling – Hør hvordan vores mindset påvirker vores resultater. Sociale relationer og kultur – Nøglen til præstation med trivsel er viden om de menneskelige behov i homo sapiens, der skaber ægte drivkraft, når de er opfyldt.
  • Med sin inspirerende kombination af humor og videnskab sender Chris sine tilhørerne hjem med den nyeste viden om, hvordan man præsterer optimalt og samtidig bevarer sin glæde og energi i hverdagen.

  Sund energi og mentalt overskud

  • Sundhed handler om meget mere end broccoli og løbeture. Vi ved i dag, at vi homo sapiens har en række dybe og helt specifikke, naturlige behov, vi skal have opfyldt, hvis vi vil have ægte energi og overskud i hverdagen.
  • I dette medrivende foredrag fortæller Chris MacDonald, præcis hvad der skal til for, at vi har det allerbedst – og for at vi oplever sund energi og mentalt overskud. Med afsæt i den nyeste forskning indenfor fysiologi og psykologi præsenterer han os for den liste, han arbejder ud fra i hele sit virke med mennesker: Naturens-ikke- til-forhandling- liste. Og motivationen? Den behøver vi ikke vente på.
  • Chris punkterer myten om, at det altid skal være ”lysten, der driver værket. ” I stedet deler han med humor og skøn selvironi sin motiverende strategi for, hvordan vi træner viljestyrken og
   skaber rutiner, der gør det hele lidt nemmere.
  • Et foredrag, som uundgåeligt vil generere mange gode grin – også i dagene efter. Chris taler åbent og med humor om de udfordringer, som han selv, og vi alle, har med sundhed – så  tilhørerne går fra salen med et smil på læben og mod på et lidt sundere og mere energisk liv.

  Motivation, attitude & drivkraft

  • Motivation og attitude er vigtige nøgler til at opnå de afgørende mål, vi har i livet. Om det er at tabe 10 kilo, løbe de første 5 kilometer eller gennemføre en Ironman. I dette foredrag får du en stærkt motiverende kombination af Chris MacDonalds personlige erfaringer og dybe videnskabelige viden om motivation, viljestyrke og mindset. Du får en forståelse for, hvilke redskaber du skal tage i brug, når motivationen bølger op og ned. Og du vil blive rustet til at arbejde bevidst med dine vaner.
  • Chris MacDonald fortæller om dette gennem et hudløst ærligt indblik i hans egne oplevelser i verdens hårdeste sportsbegivenhed, Race Across America. Både før og under det 5000 kilometer lange cykelløb, som bl.a gik gennem Death Valley og over, hvad der svarer til otte Mount Everests, lærte Chris MacDonald sit livs hårdeste lektier om, hvordan vi bedst kan bruge vores mindset, når rejsen er svær. I årene op til løbet satte han adskillige verdensrekorder indenfor ultra-cykling, og han kom i mål fra løbet med en dybere forståelse for sin egen natur og for, hvad der driver os som mennesker.
  • Oplev et yderst inspirerende og humoristisk foredrag, og tag hjem med et helt nyt syn på, hvordan motivation fungerer.

  Sund Præstation – et halv-dags seminar med fokus på at performe optimalt og trives mens man gør det

  • Vi, der i dag skal trives og performe på arbejdsmarkedet, har oplevet en verden, der på kort tid har forandret sig radikalt. Vi har fart på og oplever dagligt masser af forandringer. Det er utroligt spændende, og den nye verden giver så meget godt. Mange af os kender også presset, den giver. Og vil vi fungere bedst i det, er det en stor hjælp med god energi, konstruktive sociale relationer og en sund robusthed. Men kan vi få de ting? Og hvordan?
  • Chris MacDonald bliver i stigende grad benyttet til at hjælpe arbejdspladser med at kombinere performance og trivsel, så arbejdsopgaverne bliver løst effektivt – i et miljø og med et mindset, der fremmer sundheden og styrken hos den enkelte.
  • Over de sidste femten år har Chris MacDonald, i sin forskning og i sit liv som topatlet og coach, forsøgt at besvare, hvordan vi kan præstere bedst og have det godt, samtidigt. På dette tankevækkende og medrivende seminar deler han sine unikke perspektiver.
  • Med videnskabeligt overblik og et stort formidlingstalent går han i dybden med, hvordan den enkelte kan iføre sig et godt sikkerhedsudstyr mod stress og manglende energi. Og hvordan virksomheden kan skabe en kultur, hvor alle kan trives mens de præsterer optimalt. Tilhørerne går motiverede fra dagen med helt konkrete redskaber, som er enkle at tage i brug.

  U-Turn: Sund i en usund verden

  • Hør Chris MacDonald fortælle passioneret om hvordan vi kan leve sundere, fysisk og mentalt, og styre uden om faldgruberne i en verden som på mange måder modarbejder det som vi har mest brug for.
  • Kultur i forandring: På kort tid har vi radikalt ændret vores levevis: Hastigheden, mængden og måden vi kommunikerer med hinanden på udvikler sig hurtigt. Også vores mad-, søvn- og motionsvaner har forandret sig. Mange rammes af negativ stress, og hverdagen består ofte af et konstant flow af stimuli – ikke mindst fra ny teknologi og sociale medier. På ganske få år har vi mennesker skabt et samfund som er i misforhold (mismatch) med den livsstil vores krop og hjerne forventer og som vi trives optimalt med. Det har konsekvenser for vores sundhed, sygdom og psykiske samt sociale trivsel.
  • Forskning og TV om potentialet i livsstil: 7 ud af 10 af os vil dø af en mismatch-sygdom, og paradoksalt nok kan 7 ud af 10 af disse sygdomme forebygges.”U-Turn”er et 1-årigt forsøg som undersøger potentialet i livsstil. Det vises på TV i januar-marts 2017 og er også et stort forskningsprojekt som Chris MacDonald står bag i samarbejde med Rigshospitalet. Med udgangspunkt i U–Turn fortæller Chris MacDonald i dette foredrag hvilke livsstilselementer der ikke er til forhandling, hvis du vil give dig selv de bedste betingelser for at trives og præstere optimalt i dit liv.
  • Viden og redskaber til dit eget U-Turn: Chris MacDonald krydrer foredraget med anekdoter fra skabelsen af U-Turn, og med konkrete råd til hvordan du kan skabe dit eget U-Turn hen imod en sundere livsstil. Den gode nyhed er nemlig, at nogle få basale forandringer i dit personlige og sociale liv kan gøre dig stærkere, så du præsterer og har det bedre, og samtidig mindske din risiko for at udvikle mismatch-sygdomme. En sundere livsstil handler ikke om at være fanatisk eller ej, men om at visse faktorer ikke er til forhandling fra naturens/vores geners side, hvis vi vil fungere og trives optimalt. Efter dette foredrag med Chris MacDonald vil du være iført det rette ”sikkerhedsudstyr” til at navigere i en verden fuld af mismatches.

  Chris skræddersyr altid sine foredrag

  • I dette foredrag tager Chris fuldt ud udgangspunkt i jeres ønsker til indholdet og drejning indenfor nedenstående kategorier: Motivation, Attitude, Trivsel, Robusthed og Resiliens, Energy Management and Enhancement, Videnskaben om søvn, Sundhed og Motion og livsstil som forebyggelse. I samarbejde med kunden tilrettelægger Chris foredraget, så det passer til jeres ønsker og de redskaber, I gerne vil have med hjem fra foredraget. Som udgangspunkt har foredraget en varighed på 2 x 45 min. + 15. min. pause. Foredraget kan evt. Aafkortes og tilpasses et program for dagen.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Chris MacDonald

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Chris MacDonald

Foredragsemner med Chris MacDonald