Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Blog

Bliv en bedre lærer

Tilbage til blog

28. juli 2020

Næsten hver tredje nye studerende (31%) på en videregående uddannelse føler sig meget stresset efter blot et halvt års uddannelsesforløb ifølge en undersøgelse fra Danmarks Evalueringsinstitut. Til sammenligning er det kun omkring hver sjette (17%), der føler sig meget stresset måneden inden studiestart.

På godt eller ondt, så har det seneste årti budt på en række omfattende reformer og lovændringer på uddannelsesområdet i jagten på at skabe bedre vilkår for studerende på alle niveauer. Vores foredragsholdere kan hjælpe jer på rette spor, hvis I selv er en del af jagten – hvad end det skal handle om at blive en bedre underviser eller en bedre uddannelsesinstitution.

Merete Riisager
Tidligere undervisningsminister Merete Riisager har været med på absolut højeste niveau, når det gælder uddannelse i Danmark. Med en blanding af erfaringer fra privat- og erhvervsliv, inviterer Merete Riisager publikum ind til en samtale om vor tids udfordringer på uddannelsesområdet.

De ulykkelige unge
I dette foredrag undersøger Merete, hvorfor så mange unge rammes af angst og depression, selvom de vokser op under gunstige vilkår i et land med rige muligheder. Hun henvender sig til forældre og deler sit syn på, hvordan vi kommer problemet til livs og hjælper de unge mennnesker, der er ved at tage en uddannelse i dagens Danmark.

Verdens Bedste Danske Skole
Verdens Bedste Danske Skole består af 3 skolekonsulenter, der tror på skolerne og har en mission om at gøre dem bedre. De kender skolernes hverdag ud og ind, har selv en baggrund som skolelærere sammen og har også en stor pose holdninger, som de aktivt deler i skoledebatten.

Verdens bedste danske skole
Foredraget bygger på stærke internationale resultater blandet med fakta og egne erfaringer. Der er fokus på vigtigheden af positive relationer mellem lærere og elever samt hvordan lærerne blive bedre til at danne disse relationer, lede klasserne og lave både fagligt udfordrende samt varierende undervisning.

Få en forsmag på, hvad de kan byde på med deres foredrag fra et TEDx-arrangement: https://youtu.be/EJ3a_qdnCCY

Svend Erik Schmidt
Som tidligere lærer og leder har Svend Erik Schmidt praktisk erfaring med skolers dagligdag og medarbejdernes virke. Når det kommer til læringsstile, kommunikation i skolen og skoleliv, har Svend både teori og konkrete værktøjer at dele ud af. Han tror på, at det er i det konkrete arbejde med børn, at teorierne skal stå deres prøve og videreudvikles.

Den karismatiske lærer
I dette foredrag fortæller Svend, at alle kan blive en af den slags lærere, der kan gøre kedelige fag sjove og har gode relationer til deres egne elever; læreren, der kan give plads til børnene, men ikke efterlader nogen tvivl om, hvem der bestemmer. I løbet af foredraget byder han på konkrete værktøjer og indlagte øvelser, for ifølge ham kan alle lære at blive en karismatisk underviser – specielt, hvis de hører hans foredrag først.

Hans Henrik Knoop
Universitetslektor, forfatter og forsker Hans Henrik Knoop beskæftiger sig med flow, positiv psykologi, leg og læringsstile. Han har deltaget i en lang række forskningsprojekter og et par TV-programmer om skole og undervisning.

Inklusion i skolen
Hans tror på, at børn – inden de kommer i skole – gerne vil lære dét, de skal lære i skolen. I dette foredrag fortæller han, hvordan indsigt i positiv psykologi kan bruges pædagogisk og ledelsesmæssigt, så eleverne i højere grad kan opleve glæden ved at dygtiggøre sig og føle sig socialt inkluderede i skolen.

Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte foredragsholder til dit arrangement?

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter og gør dit arrangement til en succes.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.