Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Få konkrete råd til hvordan denne enorme omvæltning på arbejdspladsen skal håndteres

Anne-Mette Ravn Foredrag

Anne-Mette Ravn

Adm. direktør i Hartmanns. Holder foredrag om en bedre forståelse for de udfordringer, man kan møde i fremtidens ledelse og arbejdspladser.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Anne-Mette Ravn

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Anne-Mette

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

De nye tider byder på medarbejdere fra Generation Z, og arbejdsstyrken er mere globaliseret, divers og uddannet end nogensinde før. Hvordan skal denne enorme omvæltning på arbejdspladsen håndteres? Det giver Anne-Mette dig nogle konkrete bud på.

Anne-Mette Ravn er uddannet civiløkonom på Syddansk Universitet. Siden år 2000 har hun kunne notere adm. direktør i Hartmanns på CV’et efter at have været ansat som chefkonsulent i et år og i en alder af blot 31 år. Virksomheden er gået fra 12 til 140 medarbejdere og er ikke længere blot en lokal dansk spiller, men er nu en kendt konsulentvirksomhed i hele Norden.

Et foredrag med Anne-Mette Ravn giver dig:

  • Redskaber til at blive den bedst mulige leder i en virksomhed, der skal tage højde for en verden i rivende udvikling
  • Indsigt i, hvordan du kan håndtere stress og trivsel i blandt medarbejderne
  • En foredragsholder, der møder sit publikum i øjenhøjde og med nærvær

Anne-Mettes arbejde i Hartmanns har givet imponerende resultater. Hendes arbejde har resulteret i en levende HR-afdeling, halvering af sygefravær, en bedre bundlinje og handlekraftige medarbejdere. Det har alt sammen bevirket, at Hartmanns har ligget i top ti over Danmarks bedste arbejdspladser ti år i træk.

På baggrund af Anne-Mettes erfaring på arbejdsmarkedet giver hun i sine foredrag give sine bedste bud på, hvordan du kan blive en kompetent leder. Måske har du i forvejen brugt mange år i den stilling, men tiderne er under forandring. Har du hørt om den såkaldte Generation Z, der er vokset op med en iPhone i hånden? De er født i midten af 90’erne, og snart er de klar til at assistere dig i din virksomhed – men hvordan håndterer du deres virtuelle kompetencer, og hvad har de brug for på en arbejdsplads? I et Anne-Mette Ravn foredrag får du en indsigt i deres kunnen og behov.

Medarbejderne i Vesten er stressede som aldrig før. Det skyldes ikke altid, at der er for mange opgaver at tage fat på, men derimod er der måske for få. Anne-Mette bliver ofte brugt i medierne som ekspert i stress og trivsel og er medlem af regeringens stresspanel. I sit foredrag er hun klar til at give dig værktøjer, der kan forebygge stress i blandt medarbejderne.

Se foredrag med Anne-Mette Ravn
Anne-Mette Ravn

Future of work – når robotterne truer

Vi er midt i et paradigmeskifte. Vi kigger ikke kun ind i forandringer, men snarere en revolution. Hvad betyder det for fremtidens arbejdsmarked?

Fakta er, at arbejdsstyrken har aldrig været mere divers, globaliseret og uddannet. Dette stiller store krav til den måde, vi sammensætter vores organisationer på og skaber størst værdi. Al erfaring peger på, at en mangfoldig arbejdsplads genererer i gennemsnit 5,7% mere end deres konkurrenter og kigger vi på mangfoldighed i ledelse er tallet 12,6%. Mange siger, at flere hoveder tænker bedre end et, men det gælder altså også, hvis hovederne har forskellige baggrunde. Det giver indsigter fra mange forskellige sider, som øger kvaliteten og innovationskraften.

Men når vi sættes fri af tid og sted, og vi aldrig har trykket vores chef i hånden, men kun talt med hende/ham via Skype, hvad sker der så? Hvad sker der med vores værdier, kultur, relationer og DNA? På fremtidens arbejdsplads er der brug for at tage stilling til disse ting, så vi ikke mister os selv i organisationerne. Det kræver en stærk og nærværende ledelse og strukturer, der kan understøtte dette for at sikre, at værdier, kultur, relationer og DNA stadig definerer os trods den nye måde, vi kommer til at arbejde på.

Få et kig ind i fremtidens arbejdsmarked, når Anne-Mette Ravn vil føre jer gennem krystalkuglens indre, med key trends, konkrete og direkte implementerbare ledelsesgreb samt perspektiver på, hvordan vi bedst muligt møder fremtiden og er klar til bruge teknologien smartest.

Anne-Mette Ravn foredrag

Undskyld, er der en GenZ til stede? Når nye generationer skal ind på arbejdsmarkedet

Alle taler om det, men hvem er ”de”? GenerationZ er på alles læber, for de er godt på vej ind på vores kontorer. De er født fra midt halvfemserne og frem til 2010. De har været ”connected” fra barnsben. Derfor kunne man hurtigt fristes til at tro, at de foretrækker virtuel kommunikation på arbejdspladsen. Dog viser flere undersøgelser, at deres foretrukne kommunikationsform er den personlige. Ganske ligesom de tidligere generationer . Overrasket? Nej, egentlig ikke, de er jo stadig ”bare” mennesker.

Det, der er vigtigt for GenZ’ere, er, at der er et klart ”why” på deres arbejdsplads samt et fælles mål. Umiddelbart heller ikke noget ukendt for tidligere generation. Men hvordan skal de ledes? Og hvordan leder du en divers medarbejdsgruppe, hvor aldersspændet aldrig har været større? Det stiller store og nye krav til dig som leder.

Få adgang til cases, konkrete råd og værktøjer til ledelse af GenZ og den mangfoldige arbejdsplads samtidig med dybe indsigter og trends på det aktuelle jobmarked. Keytrends på det moderne jobmarked er eksempelvis kortere ansættelsesforhold, fleksibilitet, diversistet og kompleksitet – få hele paletten bredt ud til dette særlige foredrag.

Oplev den erfarne og efterspurgte, Anne-Mette Ravn, udfolde dybe indsigter i ledelse af GenZ og bliv klar til fremtiden.

Anne-Mette Ravn

Når arbejdsglæde og relationer knuser stress og mistrivsel

Stress er nærmest brudt ud som en epidemi i den vestlige verden. Vi har aldrig været rigere og haft så mange muligheder og valg, som vi har i dag. Prisen er dog også høj for nogle, da urhjernen ikke altid kan kapere den moderne livsstil.

Vi ved, at stress ikke nødvendigvis kommer af at arbejde for mange timer, tværtimod kan få timer også give stress. De forkerte arbejdsopgaver, ensomhed og udfordringer på hjemmefronten. Ja, årsagerne kan være mange. Men hvordan skaber vi en arbejdsplads, som forebygger stress frem for helbreder på bagkant?

Mange studier og analyser peger på, at gode relationer er decideret stressforebyggende. Men hvad er nøglen til at skabe gode relationer? Vejen der til er forskellig fra arbejdsplads til arbejdsplads. Vores arbejdspladser har aldrig været mere forskellige – reorganiseringer og agilitet er hverdag i de fleste organisationer samtidig med, at mange er sat fri af tid og sted. Det betyder, at One size fits all er død.

Opnå viden og få fyldt værktøjskassen op til dette gribende foredrag om Hartmanns’ vej fra en 69. plads over Danmarks bedste arbejdspladser og til en lang årrække i top 10 med stort fokus og dedikation på arbejdsglæde og relationer. En knækket stresskurve og et program, der aktivt forebygger og helbreder stress.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Anne-Mette Ravn

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Anne-Mette Ravn