Henter Indhold ...

Emilia van Hauen

Kultursociolog, foredragsholder, trendrådgiver og forfatter

Emilia van Hauen er ubetinget en af landets mest efterspurgte foredragsholdere og citerede kultursociologer, hvad angår tidens trends og sociale tendenser i samfundet. Emilia formidler professionelt og humoristisk sine særdeles aktuelle foredrag på en entusiastisk og befriende måde, samtidig med hun involverer sine deltagere i dialogen og den efterfølgende debat. Det er uhøjtideligt, troværdigt og tankevækkende.  

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Emilia van Hauen er en nærværende og rutineret formidler, der underholdende og professionelt leverer sin store viden om tendenser, præsenteret på en spændende måde gennem dialog, der inddrager publikum og begejstrer. Involveringen af publikum og Emilias charmerende personlighed skaber en fantastisk dynamik i de fyldte sale, og deraf ønsker både arrangører og deltager ofte længere tid i selskab med Emilia.

I sine foredrag præsenterer Emilia van Hauen en sjov og anderledes måde at se vores (arbejds)liv på. Oplev en foredragsholder, der med et mix af selvironi og respekt giver meget af sig selv, uanset om det er på kvindekønnets vegne eller generelt. Emnerne er let fordøjelige og involverende, og  får deltagerne til at reflektere over deres vante rammer. Det er informerende, inspirerende og provokerende.

Emilia van Hauen er kultursociolog (cand.scient.soc) og HD(A). Emilia van Hauen skriver fast for flere landsdækkende medier og bliver ofte brugt som kommentator både herhjemme og i udlandet. Hun er foruden bestyrelsesmedlem i Messecenter Herning og Danbolig Niels Hald.

Hendes femte bog “Ladycool – dit køn er en styrke, brug det!” udkom i marts 2014 på Politikens Forlag og røg direkte på bestsellerlisten. Den fjerde bog er bestselleren “Farvel Egofest. Og goddag til formål og fællesskaber”, der handler om hvordan vi i dag skal dyrke fællesskabet, og hvilke fire livsformer vi skal bruge for at nå vores mål. Den er baggrunden for hendes bestsellerforedrag af samme navn.

Alt lige fra oplysningsforbund til foreninger, biblioteker, virksomheder, skoler, kommuner, kirker og banker har fundet Emilias foredrag om samfundets tendenser relevant. Her er altså en foredragsholder, der kan tilpasse sine foredrag til alle former for arrangører, og gøre det til stående applaus – uanset hvor hun er på besøg.

  FARVEL SUCCESTYRANNI – Og goddag til bidrag og relationer

  • Et foredrag for alle i organisationen.
   – 42% af befolkningen lider af stress*
   – 20% lider af depressioner*
   – Op til 30% lider af angst*
  • Og lige om lidt bider væksten sig fast, og vi får mere travlt end nogensinde før! Hvordan kan vi sikre os, at det vi øger er resultaterne, arbejdsglæden, livskvaliteten – og fællesskabet? Ved at sige farvel til succestyranniet.
  • Emilia van Hauen’s nye underholdende og skarpe foredrag sætter ord og historier på tidens største udfordring – nemlig hvordan vi sammen bliver en succes, der gør os stærkere (fremfor svagere)!
  • Få et opløftende og inspirerende foredrag og hør mere om:  Bidrag og relationer er det eneste, der for alvor gør os lykkelige. De 13+1 livsområder, hvor vi planlægger os til fiasko. Selvom vi jagter successen. Succes og fiasko er kun data. Aldrig en identitet! De nye fællesskaber handler om lyst, interesse og tillid. Og de øger arbejdsglæden!
  • Emilia van Hauen formidler morsomme og gribende historier, og gennem interessante eksempler og små øvelser vil I opdage, hvordan I hver især kan sige farvel til succestyranniet og i stedet have fokus på at styrke jeres fællesskab!
   *Ifølge NFA, Psykiatrifonden & Statens Institut for Folkesundhed

   

  (FORMÅLS)GENERATIONERNE Y & Z

  • Hvem er de? Hvad driver dem? Hvordan lever og arbejder du sammen med dem?
  • I 2025 vil 75% af arbejdsstyrken udgøres af Generation Y (født 1980-2000). De er drevet af formål, frihed og at forbedre verden, har et tolerant forhold til køn, lever som digitale nomader – og det vigtigste for dem er at have en livs-karriere.
  • Generation Z (født 2000-2010) findes om blot 12 år i alle jobfunktioner – og 50% af deres jobs er ikke engang opfundet endnu! Z’erne er også drevet af formål, frihed og fællesskaber og er allerede selv i gang med at skabe deres egne platforme socialt, økonomisk og jobmæssigt. Kreativiteten er i højsædet og de føler sig ikke bundet af noget som helst. Andet end måske angsten for fremtiden!
  • Vil du blive klogere på disse to generationer, der er i gang med at indtage verden – og måske skal ansætte DIG næste gang du skal have nyt job (!) – så hør hvorfor Emilia van Hauen kalder dem for FLOP-generationerne (ikke godt) og hvorfor de hellere skal blive til FNOP-generationer! Hør mere om bla.

  – De unges livsvilkår (bla. synlighed, udvikling, professionalisme)
  – Deres typer af fællesskaber: Neo-tribale
  – Deres konflikter og længsler
  – Deres bidrag og betingelser

  • Foredraget er informativt, overraskende og underholdende og gennem mange historier og eksempler vil du forstå, hvad der driver dem, hvordan du skal motivere og arbejde sammen med generationerne YZ og dermed skabe det bedste arbejdsmiljø for både dem – og de tidligere generationer.

   

  LADYCOOL/Dit køn er en styrke – brug det!

  • Emilia er aktuel med sin nyeste bog ”Ladycool” der røg direkte på bestsellerlisten, da den udkom i marts 2014. Foredraget er baseret på bogen og er meget populært i netværk, foreninger, virksomheder med mange kvindelige ansatte og hos kvindelige ledere.
  • Når en pige bliver kaldt for ”en rigtig drengepige” smiler hendes forældre som regel altid lidt. Når en dreng bliver kaldt for ”en rigtig tøsedreng” synker forældrene ofte spyttet. Det er nemlig ikke specielt cool, når en dreng – eller mand – bliver knyttet til noget feminint, mens piger – og kvinder – for det meste øger deres status, når de får tillagt nogle maskuline egenskaber.
  • På en både skarp og humoristisk måde tager dette foredrag fat i mange af de begrænsende fordomme i historien og kulturen, som kvinder stadig bliver mødt med. Og så vender Emilia Van Hauen dem om og ser, hvordan vi kan bruge dem til vores egen fordel og glæde. For i virkeligheden er det en fest at være kvinde! Vi har nemlig mange flere muligheder end mænd for at udfolde alle sider af os selv. Vi skal bare selv tro på værdien af dem.
  • Tiden hjælper os på vej. Verden står nemlig overfor en social revolution, hvor det feminine faktisk er ved at få samme høje status, som det maskuline. Fordi vi selv – og samfundet – har brug for det! Men i en nutidig udgave, der spiller sammen med alle de roller, opgaver, relationer og værdier, som moderne kvinder har i dag. Og sådan at vi bidrager bedst muligt til resten af fællesskabet, bare på vores egne præmisser!
  • Vi trænger som kvinder til at (gen)opdage, hvor sjove, vigtige og værdifulde vores feminine egenskaber også er, og til at blive ladycool, så vi af hjertet kan sige: “Jeg er elsket. Jer er fri. Jeg er smuk. Jeg er vigtig.”
  • Oplev et spændende, udfordrende og underholdende foredrag, der vil lære dig at elske din kvindelige side. Og vise dig, hvordan du kan bruge den meget mere og bedre i din hverdag – både hjemme og på arbejdet! Du bliver aktivt inddraget undervejs og får mange spændende og sjove historier – og til sidst vil du gå opløftet derfra med lyst til at bidrage med dit særlige kvindelige talent til alle os andre.
  • Her kan I teste jeres egen ladycoolness.

   

  FARVEL EGOFEST/ SAMSKABELSE & CO-CREATION

  • Fremtiden tilhører de organisationer, der kan få mennesker til at arbejde og skabe sammen på tværs af…alt! Fra hierarkier, fag og køn til erfaringer, uddannelse og alder. Og som tør have et klart formål, der rækker udover bundlinje og hverdag. Neo-tribale fællesskaber er den måde, som de fremtidssikrede organisationer arbejder sammen på, og kreativitet hos den enkelte og i gruppen er det bærende element, hvis vi skal klare os godt i en kompleks tidsalder, der er præget af hård konkurrence.
  • Med andre ord handler det om SAMSKABELSE (eller co-creation, som det oprindeligt hedder).
  • Allerede i 2009 beskrev Emilia van Hauen hvad co-creation/samskabelse er i bestselleren, Farvel egofest, og hun sætter det i samspil med andre nye betydende vilkår, så I får et overblik over de vigtigste tendenser – og sådan at I med fordel kan bruge dem. Find også ud af, hvorfor vi danskere har et stort forspring i det spil!
  • Foredraget fortæller på en underholdende og overskuelig måde, hvilke værdier og mål, der er på spil i dagens organisationer, og hvordan man kan bruge dem bedst muligt. Det vil også præsentere dig for de 4 livsformer (egofester, guruist, voksencool og co-creator) der er mest udbredt, og hvordan jeres organisation fordeler sig på dem, kan I teste gratis.
  • Foredraget er baseret på Emilia van Hauens bestseller, Farvel egoefest, der foreløbig er kommet i 3. oplag. Det er fyldt med konkrete eksempler og vedkommende historier og inddrager altid deltagerne.

   

  Tendenser i tiden

  • Hvad du skal vide om den tid du lever i – og det der er på vej?
  • Hvilke megatrends dominerer verden i dag? Hvordan påvirker de mig? Og os som fællesskab? Hvordan kan jeg bruge dem positivt? Og hvad skal jeg være bekymret for?!
  • Du får et særligt tilrettet foredrag med fokus på din virkelighed.
  • Emnerne spænder fra identitet, teknologi, forbrug, købsadfærd, fællesskaber, økonomi, arbejdsliv, generationerne og meget mere. Kontakt os, og vi sammensætter det helt rigtige foredrag til dig og din organisation!

   

  Bliv rig, magtfuld og elsket med erotisk kapital ….Lidt ligesom Kurt Thorsen og Angelina Jolie!

  • Hvis du kan svare “Ja” til følgende…

  – Vil du have mere gennemslagskraft?
  – Vil du anses for at være mere ærlig og kompetent?
  – Vil du have lettere ved at finde venner, få job og blive gift (hvis du ikke allerede er det, forstås!)?
  – Vil du tjene 15 procent mere end gennemsnittet?

  • …så bør du dyrke din erotiske kapital!
  • Denne opløftende peptalk til såvel mænd som kvinder viser på humoristisk og interessant vis, hvordan vi kan gøre dagligdagen sjovere, mere spændende og især mere social ved at dele endnu mere og bedre ud af os selv. Det handler om, at vi skal lære at smide tabuerne og i stedet dyrke de 6 elementer, der udgør dette nye interessante begreb, som går sin sejrsgang over hele verden.
  • Og få svaret på, hvad Kurt Thorsen laver i selskab med Angelina Jolie! For nej, erotisk kapital er langt fra (altid) medfødt…
  • Foredraget er målrettet begge køn og til en bred målgruppe. Det kan bruges til alt fra (større) seriøse konferencer, lederfora, interne og eksterne arrangementer – gerne på tværs af afdelinger – og som optakt til mere festlige lejligheder.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Emilia van Hauen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Emilia van Hauen

Foredragsemner med Emilia van Hauen