Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-05

Foredragsholdere om Servicekultur

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Servicekultur. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Or call us at

Phone:
Non-binding request

Send a simple request. You’ll get a quick reply with fees and availability

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle foredragsholdere om servicekultur (1)

Help me choose

Om emnet: Servicekultur

  • Servicekultur handler om de måder hvorpå kunder, klienter, patienter, borgere behandles, f. eks. når der købes nye sko i skoforretningen eller når der bestilles nyt pas.
  • Servicekultur handler selvsagt om god service – i hvert fald ideelt set. Men det kan være så som så men den gode service, hvis der ikke eksisterer en god servicekultur. Så kan det ende med det stik modsatte.
  • Hvad er god servicekultur og hvordan skaber man en sådan? Er der forskel på servicekultur mellem privat-drevne virksomheder og offentlige institutioner? Hvem har ansvaret for servicekulturen?
  • Foredrag om servicekultur tager fat om roden på den slags spørgsmål og forsøger at kaste lys over sagen.
Request Speaker Fees & Availability