Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Opnå mere mentalt overskud i et lærerigt og spændende foredrag

Pia Callesen Foredrag

Pia Callesen

Psykolog, klinikchef og foredragsholder - Foredrag om blandt andet mentalt overskud og metakognitiv terapi.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Der var stor efterspørgsel, en del kom på venteliste, pga. pladsproblemer, så vi har booket Pia igen!"

Lis Mortensen - Dansk Sygeplejeråd Kreds Sjælland Se alle referencer

Et foredrag med Pia Callesen giver dig:

  • Stor viden om metakognitiv terapi, som kan afhjælpe bekymringer, angst og lavt selvværd
  • Konkrete øvelser blive bedre til at håndtere og begrænse vores negative tanker
  • Mulighed for et målrettet foredrag som tilpasses jeres behov
Uforpligtende forespørgsel på Pia Callesen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Pia

Lecture icon

Foredrag

Video icon

Video

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

I sit højaktuelle og tankevækkende foredrag fortæller psykolog og certificeret og autoriseret specialist i psykoterapi, Pia Callesen, hvordan man selv kan opnå mere mentalt overskud. Pia Callesen er en dygtig formidler, der, med afsæt i egen og andres nyeste forskning, forklarer effekten af metakognitiv terapi og giver gode råd til alment interesserede såvel som fagprofessionelle. 

Pia Callesen er uddannet psykolog fra University of Wales, Bangor og Københavns Universitet med videreuddannelse i kognitiv og metakognitiv terapi. Hun har som en af de første danske psykologer gennemført den 2-årige MCT-Institute metakognitive certificeringsuddannelse og derudover den 1-årige Advanced Level II-overbygningsuddannelse ved metodens grundlæggere Professor Adrian Wells ved Manchester University (UK) og Professor Hans Nordahl ved Trondheim Universitet (NO).

Et foredrag med Pia Callesen giver dig:

  • Stor viden om metakognitiv terapi, som kan afhjælpe bekymringer, angst og lavt selvværd
  • Konkrete øvelser blive bedre til at håndtere og begrænse vores negative tanker
  • Mulighed for et målrettet foredrag som tilpasses jeres behov

Derudover er Pia Callesen doktor ved Manchester University, og færdiggjorde i efteråret 2016 sin PhD-afhandling med forskning i effekten af meta-kognitiv depressionsbehandling i forhold til traditionel kognitiv adfærdsterapeutisk behandling. Pia Callesen er også klinikchef og indehaver af CEKTOS – Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi i København, Næstved og Hellerup. Pia Callesen er autoriseret og specialist i Psykoterapi inden for kognitiv terapi og opdaterer sig løbende inden for de nyeste evidensbaserede tilgange inden for alle psykiske lidelser. Deraf indgår den nyeste viden og forskning også altid i Pia Callesen foredrag om psykologi.

I maj 2017 udkom Pia Callesens første bog Lev mere tænk mindre – Drop grublerierne og slip fri af nedtrykthed og depression med metakognitiv terapi. Senere kom Grib livet – slip angsten, som sætter fokus på, hvordan metakognitiv terapi kan hjælpe angstramte. Bogen og Pia Callesens tilgang til selvhjælp for angstramte har fået utrolig positive anmeldelser fra blandt andet Medicinsk Tidsskrift.

Bøgerne, såvel som Pia Callesens foredrag, introducerer en række mennesker, som alle har overvundet depressionen og angst ved hjælp af metakognitiv terapi ved at lære at identificere de tanker, der trigger vores bekymringer, og via konkrete øvelser blive bedre til at håndtere og begrænse vores negative tanker, så vi ikke kun overvinder men også afvikler de psykiske sygdomme.

Se foredrag med Pia Callesen
Pia Callesen foredrag

Mod på livet: Hjælp din teenager til at mestre livet - også i modgang

Med afsæt i sin bog Mod på livet giver psykolog og bestsellerforfatter Pia Callesen i dette foredrag inspiration, råd og vejledning til, hvordan forældre kan støtte deres teenagere.

I dag kæmper mange unge med negative tanker, bekymringer, angst og lavt selvværd. Det er smerteligt for forældrene, når deres børn mistrives, og det kan give mange bekymringer og få forældrene til at føle sig magtesløse. Men i forsøget på at hjælpe kan forældrene fastholde deres teenagers fokus på egne bekymringer, hvilket kan føre teenageren ind i en tung spiral af modløshed.

Når forældre efter de bedste intentioner vil hjælpe deres teenagere ud af tristhed og skærme dem mod smerte, kan det således have den modsatte effekt.

Med udgangspunkt i Pia Callesens erfaringer med at behandle unge med metakognitiv terapi forklarer Pia, hvordan forældre kan hjælpe de unge til at undgå timelange spekulationer om eget værd ved at lade bekymringerne være og i stedet flytte fokus ud i verden og væk fra sig selv. På den måde kan de lære at mestre livet – også når det er svært.

Foredraget henvender sig til forældre til teenagere, men kan også vinkles til lærere eller andre fagpersoner, der har med teenagere at gøre.

Pia Callesen foredrag

Lev mere Tænk mindre Til personer der selv har stress, angst, depression inde på livet og deres pårørende

I dette aktuelle og tankevækkende foredrag giver psykolog Pia Callesen dig en ny forståelse af, hvordan du undgår stress, nedtrykthed og nervøsitet. Du vil blive introduceret til et helt nyt paradigme inden for psykologien ved navn Metakognitiv terapi, som vinder frem på verdensplan med fantastiske resultater mod psykisk mistrivsel.

Ca. 70-80% får mere ro, overskud og selvværd med metoden på rekordtid, og undersøgelser viser, at vi selv i høj grad har mulighed for at influere vores tanker, når vi har kontrollen over dem.

Foredraget tager afsæt i nogle af Pias personlige oplevelser samt publikums fortællinger. Tilhørerne vil få sig en stor aha-oplevelse, når de får forklaret, hvordan sindet egentlig virker, når man anskuer det ud fra metakognitiv teori. Derudover giver foredraget dig en helt konkret viden og redskaber til, hvordan du selv at styre dine bekymringer og grublerier – og derved får mere overskud, glæde og livskvalitet i hverdagen. Du bliver præsenteret for case-personer, som selv har fået metakognitiv behandling hos Pia Callesen og oplevet stor effekt.

Målgruppen for foredraget er alment interesserede, foreninger og virksomheder, men tilbydes også i en version til fagprofessionelle psykologer, psykiatere, forskere o.lign., som du kan læse mere om nedenunder, hvor der foruden ovenstående emner vil være fyldt med hardcore forskning, resultater og videnskabelig evidens for de metakognitive resultater.

Pia Callesen foredrag

Grib livet - Slip bekymringerne

I foredraget, der tager udgangspunkt i Pia Callesens bog “Grib livet – Slip angsten” (2019), sætter Pia fokus på, hvordan metakognitiv behandling kan helbrede angstlidelser, OCD og PTSD, men også general al psykisk mistrivsel, hvorfor metoden er særlig egnet til forebyggelse og/eller håndtering af stress og arbejdspres.

Op mod 400.000 danskere kæmper dagligt med angstsymptomer som tankemylder, uro, søvnproblemer og galoperende hjertebanken. Det høje tal har fået psykologen Pia Callesen til at forske i metakognitiv behandling, hvor hun har fundet frem til en behandlingsmetode, der har helbredt op til 90 procent af hendes patienter.

Hidtidige normer for behandling af angst har opfordret patienterne til at se indad og omstrukturere tankerne. Ifølge Pia har denne metode en negativ effekt på personen, der er ramt af angst, og det skal derfor være slut med at selvanalysere i overdreven grad.

Hør i dette foredrag Pias bud på, hvordan angst kan helbredes med metakognitiv behandling. Teorien bygger på, at selv de stærkeste følelser som panik og angst er forbigående, og at det menneskelige sind regulerer sig selv, hvis blot det får tid og ro til det.

Foredraget er både til dig, der generes af angstlidelser, til pårørende eller til fagfolk, der er i kontakt med angst-, OCD- eller PTSD-ramte i deres job, og det kan vinkles efter den pågældende målgruppe.

Pia Callesen foredrag

Effekten af metakognitiv terapi Til fagfolk såsom psykologer, psykiatere, læger, HR-medarbejdere, socialarbejdere og lign.

I dette foredrag vil du få teoretisk og praktisk viden om et helt nyt paradigme indenfor psykologien. Dr. Pia Callesen har udgivet flere bøger og artikler og har færdiggjort sin PhD i effekten af metakognitiv terapi fra Manchester Universitet i 2016, hvor hun bla. testede metakognitiv terapi mod depression og i blandede diagnostiske grupper.

Derudover vil du foruden en introduktion til metoden endvidere blive introduceret for konkrete forskningsresultater, senest et dansk forsøg (publiceret i det videnskabelige tidsskrift Scientific Reports), som Pia Callesen og kollegaer har deltaget i sammen med 174 forsøgspersoner ramt af depression, som har påvist, at 74 % af deltagerne var symptomfri efter behandling med metakognitiv terapi, og 37 % af de deltagende blev kategoriseret som svært depressive ved forsøgets start.

BEMÆRK: Foredraget kan være fagligt provokerende og vil udfordre din forståelse af, hvordan sindet fungerer.

pia callesen video

Lev mere, tænk mindre

Få en forsmag på et foredrag med Pia Callesen i videoen, hvor hun fortæller om, at vi skal lære at leve mere og tænke mindre.

Se foredrag med Pia Callesen

Referencer

Der var stor efterspørgsel, en del kom på venteliste, pga. pladsproblemer, så vi har booket Pia igen!

Lis Mortensen

Dansk Sygeplejeråd Kreds Sjælland

Godt foredrag og lidt provokerende på nogle og det er jo det , der giver anledning til at snakke videre , når vi kommer hjem. Tak.

Conni Smith

DBIO
Uforpligtende forespørgsel på Pia Callesen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Pia Callesen
Pia Callesen

4.75 ud af 5 stjerner

"Der var stor efterspørgsel, en del kom på venteliste, pga. pladsproblemer, så vi har booket Pia igen!"

Lis Mortensen - Dansk Sygeplejeråd Kreds Sjælland Se alle referencer

Foredragsemner med Pia Callesen