Henter Indhold ...

Pia Callesen

Psykolog, klinikchef og foredragsholder

I sit højst aktuelle og tankevækkende foredrag fortæller psykolog og certificeret og autoriseret specialist i psykoterapi, Pia Callesen, hvordan man selv kan opnå mere mentalt overskud. Pia Callesen er en dygtig formidler, der, med afsæt i egen og andres nyeste forskning, forklarer effekten af metakognitiv terapi og giver gode råd til alment interesserede såvel som fagprofessionelle. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Pia Callesen er uddannet psykolog fra University of Wales, Bangor (2000) og Københavns Universitet (2003) med videreuddannelse i kognitiv og metakognitiv terapi. Hun har som den eneste psykolog bosiddende i Danmark gennemført den 2-årige MCT-Institute metakognitive certificeringsuddannelse og derudover den 1-årige Advanced Level II-overbygningsuddannelse ved metodens grundlæggere Professor Adrian Wells ved Manchester University (UK) og Professor Hans Nordahl ved Trondheim Universitet (NO).

Derudover er Pia Callesen doktor ved Manchester University, og færdiggjorde i efteråret 2016 sin PhD-afhandling med forskning i effekten af meta-kognitiv depressionsbehandling i forhold til traditionel kognitiv adfærdsterapeutisk behandling. Pia Callesen er også klinikchef og indehaver af CEKTOS – Center for Kognitiv og Metakognitiv Terapi i København, Næstved og Hellerup. Pia Callesen er autoriseret og specialist i Psykoterapi inden for kognitiv terapi og opdaterer sig løbende inden for de nyeste evidensbaserede tilgange inden for alle psykiske lidelser. Deraf indgår den nyeste viden og forskning også altid i Pia Callesen foredrag om psykologi.

I maj 2017 udkommer Pia Callesens første bog “Lev mere tænk mindre – Drop grublerierne og slip fri af nedtrykthed og depression med metakognitiv terapi” (Politikens Forlag). Bogen, såvel som Pias foredrag, introducerer en række mennesker, som alle har overvundet depressionen ved hjælp af metakognitiv terapi ved at lære at identificere de tanker, der trigger vores bekymringer, og via konkrete øvelser blive bedre til at håndtere og begrænse vores negative tanker, så vi ikke kun overvinder men også afvikler depressionen.

  Pia Callesen foredrag

   Lev mere Tænk mindre
  Til personer der selv har stress, angst, depression inde på livet og deres pårørende

  • I dette aktuelle og tankevækkende foredrag giver psykolog Pia Callesen dig en ny forståelse af, hvordan du undgår stress, nedtrykthed og nervøsitet. Du vil blive introduceret til et helt nyt paradigme inden for psykologien ved navn Metakognitiv terapi, som vinder frem på verdensplan med fantastiske resultater mod psykisk mistrivsel.
  • Ca. 70-80% får mere ro, overskud og selvværd med metoden på rekordtid, og undersøgelser viser, at vi selv i høj grad har mulighed for at influere vores tanker, når vi har kontrollen over dem.
  • Foredraget tager afsæt i nogle af Pias personlige oplevelser samt publikums fortællinger. Tilhørerne vil få sig en stor aha-oplevelse, når de får forklaret, hvordan sindet egentlig virker, når man anskuer det ud fra metakognitiv teori. Derudover giver foredraget dig en helt konkret viden og redskaber til, hvordan du selv at styre dine bekymringer og grublerier – og derved får mere overskud, glæde og livskvalitet i hverdagen. Du bliver præsenteret for case-personer, som selv har fået metakognitiv behandling hos Pia Callesen og oplevet stor effekt.
  • Målgruppen for foredraget er alment interesserede, foreninger og virksomheder, men tilbydes også i en version til fagprofessionelle psykologer, psykiatere, forskere o.lign., som du kan læse mere om nedenunder, hvor der foruden ovenstående emner vil være fyldt med hardcore forskning, resultater og videnskabelig evidens for de metakognitive resultater.

  Pia Callesen foredrag

  Effekten af metakognitiv terapi
  Til fagfolk såsom psykologer, psykiatere, læger, HR-medarbejdere, socialarbejdere o.lign.

  • I dette foredrag vil du få teoretisk og praktisk viden om et helt nyt paradigme indenfor psykologien. Dr. Pia Callesen har udgivet flere bøger og artikler og har færdiggjort sin PhD i effekten af metakognitiv terapi fra Manchester Universitet i 2016, hvor hun bla. testede metakognitiv terapi mod depression og i blandede diagnostiske grupper.
  • Derudover vil du foruden en introduktion til metoden endvidere blive introduceret for konkrete forskningsresultater, hvor 70-80% helbredes på mellem 8-10 sessioner med denne nye mertode.
  • BEMÆRK: Foredraget kan være fagligt provokerende og vil udfordre din forståelse af, hvordan sindet fungerer.
Foredragsholdere der minder om Pia Callesen

Foredragsemner med Pia Callesen