Henter Indhold ...

Lisbeth G. Petersen

Stressekspert, forfatter og foredragsholder

Her er en foredragsholder, der virkelig smitter sit publikum med sin smilende personlighed og sunde tilgang til stress og trivsel. Lisbeth G. Petersen holder foredrag der begejstrer og ikke mindst kombinerer konkrete redskaber med den nødvendige motivation. Samtidig får hun altid forrygende evalueringer fra arrangører og tilhørere, der roser hende for sit engagement og smitsomme energi. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Lisbeth G. Petersen er en rutineret og populær foredragsholder, der afholder foredrag, temadage og seminarer om arbejdsglæde, stress og trivsel og ikke mindst om de faktorer, der gør at en arbejdsplads fungerer, så alle trives. Hun tilbyder desuden foredrag om, hvordan man får en hverdag til at fungere på både job og med familie.

Lisbeth G. Petersen er indehaver og direktør i lgp-consult, en konsulentvirksomhed der bl.a. arbejder med arbejdsglæde, stresshåndtering og trivsel. Hun er meget efterspurgt til virksomheder der har været eller skal igennem større forandringer og synes det er svært at bevare arbejdsglæden. Hvordan skaber vi en kultur, hvor alle arbejder efter gældende leveregler/værdier er også et emne i høj kurs, hvor Lisbeth både bliver brugt som inspirator og som procesleder gennem et forløb. Der behøver ikke være problemer for at hyre Lisbeth!  Hun er en sikker succes til at afslutte en tung dag, til at fyre op under deltagerne før en middag/fest, og hun har workshops til  underholdning under selve  middagen, som ingen glemmer. Lisbeth G. Petersen er kendt for at vende tingene på hovedet, så i stedet for at fokusere på sygefravær, ser hun på hvordan man skaber en så attraktiv arbejdsplads at medarbejderne møder op hver eneste dag, fordi de ellers vil føle, at de går glip af noget.

Tidligere har Lisbeth G. Petersen også være leder af et stort forebyggelsesprojekt ”Vejle amt- et hjerteamt”, hvor hun blev landskendt for at motivere virksomheder til, at bruge humor i arbejdet med sundhed og trivsel. En af hendes kampagner hed: ”10 bud på hvordan du kan tage livet af din mand”, der gik rent ind. Hun er også forfatter til bogen om Arbejdsglæde og stjernestunder, en meget glad og letlæselig bog fyldt med konkrete eksempler, lige til at gå til.

Lisbeth G. Petersen er en meget efterspurgt foredragsholder fordi hun gør komplekse ting enkle så alle kan forstå og være med i processen om at se på muligheder og få fører handlingerne ud i livet. Hun tilretter alt hun siger og gør til målgruppen og er eminent til at få alle med. Til større arrangementer er det en uforglemmelig oplevelse at bestille Lisbeth OG hendes to fantastiske musikere, der spiller og synger på scenen  og supplere Lisbeth utrolig godt. En glad aften med masser af enrgi og humor og stof til eftertanke.

 

  Lisbeth G. Petersen foredrag

  Arbejdsglæde og begejstring – hvor kommer den fra?

  • Et humoristisk foredrag af Lisbeth G. Petersen om stress og trivsel.
  • Foredraget handler i høj grad om ansvar for egen trivsel, om energi og overskud og ikke mindst om hvordan vi bliver mere bevidste om hvem og hvad, der tapper os for energi i hverdagen, og hvem og hvad, der giver os energi.
  • Foredraget motiverer til handling!

  – Hvordan kan vi styre stress og bevare overblikket?
  – Hvordan får vi skabt åndehuller i hverdagen?
  – Hvordan får vi set på muligheder i stedet for begrænsninger?
  – Hvordan er det egentlig lige vi snakker sammen og opfører os?
  – Hvordan får vi i det hele taget mere kolorit på hverdagen?

  • Vi får travlt…vi skal have ryddet op i alle de daglige irritationer og problemer og skabt plads til begejstring og arbejdsglæde! Lisbeth G. Petersens foredrag er provokerende, frækt og underholdende og giver megen snak efterfølgende om det psykiske arbejdsmiljø og hvad vi nu hver især kan gøre for at få skabt verdens bedste arbejdsplads.

  Lisbeth G. Petersen foredrag

  Få styr på dit liv

  • Hvordan får du en hverdag til at hænge sammen, med plads til både familie, arbejde, venner og ikke mindst dig selv? Hvordan får du glade chefer, sprudlende kolleger, tilfredse kunder, en partner, der forguder dig og børn, der deltager i de huslige pligter?
  • Få styr på dit liv, mindre stress og mere gejst, er et humoristisk fordrag, hvor du kommer ud på en rejse omkring alle de faktorer, der gør en forskel på om du trives eller ej. Og du lærer hvad du derudover selv kan gøre for at få en bedre hverdag.
  • Et foredrag af Lisbeth G. Petersen, der gør alt det komplicerede enkelt, så du simpelthen ikke har nogen som helst undskyldning efterfølgende for ikke at gå i gang med at få en gladere hverdag med masser af nærvær, dialog og begejstring.

  Lisbeth G. Petersen foredrag

  Time Out – Har du stress eller bare for travlt?

  • Trænger du til en Time Out, hvor du får masser af inspiration til at få en hverdag med mere arbejdsglæde, energi til familien og ikke mindst til din partner og dig selv?
  • Foredraget handler også om hvordan vi snakker sammen og opfører os overfor hinanden. Her er megen inspiration at hente hvis du gerne vil gøre hverdagen mere positiv for dig selv og andre.
  • Det er en glad aften med masser af stof til eftertanke. Lisbeth har 2 dygtige musikere med Mark Dixon og Thomas Albrechtsen som lige forstår, at spille den musik, som gør hele foredraget endnu mere nærværende.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Lisbeth G. Petersen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Lisbeth G. Petersen

Foredragsemner med Lisbeth G. Petersen