Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Blog

Håndboldfeberen raser over Danmark: Hvad kan vi lære af Stine Jørgensen og Mikkel Hansen?

Tilbage til blog

9. december 2019

Netop nu kæmper de danske håndboldkvinder om en god placering i VM-turneringen i Japan, og til januar skal de danske håndboldherrer til EM, hvor der som altid er høje forventninger til Nikolaj Jacobsen og de tidligere OL-guldvindere. Kort sagt så raser håndboldfeberen endnu engang over Danmark. Men hvad kan vi lære af stjerner som Stine Jørgensen og Mikkel Hansen? Hvilke af sportens principper kan overføres til erhvervslivet?

I Athenas råder vi over flere store navne inden for håndboldens verden, både spillere, tidligere spillere, trænere og sportsjournalister, der alle ved, hvad det kræver at komme til tops ved hjælp af sammenhold, vilje og hårdt arbejde.

Lars Christiansen, hele Danmarks håndboldekspert og erfaren foredragsholder, når det drejer sig om sport, motivation og livsglæde
Siden sin exit fra de internationale håndboldarenaer i 2012 har Lars Christiansen positioneret sig som én af de danske sportsprofiler, der virkelig har formået at omsætte sine oplevelser som idrætsmand til noget yderst relevant og nærværende for et foredragspublikum. Hans underholdende, ærlige og motiverende foredrag er ganske fortjent blevet særdeles efterspurgte landet over.

Lars Rasmussen, tidligere professionel håndboldspiller på landsholdet
De fleste kender Lars Rasmussen som en humørbombe og for sin ligefremme facon på håndboldbanen og under tv-interviews. Hvad, kun de allernærmeste indtil nu har vidst, er, at Lars lever med autisme og ADHD. Diagnoser, han først fik stillet i en alder af 39 år. Et foredrag med Lars er en personlig og ærlig fortælling og en unik mulighed for at komme bag facaden på en succesfuld håndboldspiller og –træner, der fortæller om livet og karrierens op- og nedture. 

Lasse Svan, professionel håndboldspiller på det danske herrelandshold og i klubben SG Flensburg-Handewitt
Lasse Svan spiller for det danske landshold samt den tyske håndboldklub SG Flensburg-Handewitt, hvad han har gjort siden 2008. Her har han med sin position som højre fløj bidraget med hundredvis af mål. Tidligere har Lasse spillet for både Sierslev HK og GOG Svendborg. Sideløbende med sin håndboldkarriere har Lasse Svan uddannet sig som mentaltræner. Et foredrag med Lasse giver et kig bag håndboldkulissen med masser af sjove og fantastiske håndboldanekdoter fra Lasses mangeårige håndboldkarriere men kan også målrettes til erhvervskunder på baggrund af Lasses uddannelse som mentaltræner.

Rikke Nielsen, tidligere professionel håndboldspiller og foredragsholder
Rikke Nielsen er tidligere dansk håndboldspiller, men er i dag en engageret og dygtig foredragsholder, der bevæger og inspirerer publikum over hele landet med sin personlige og gribende livshistorie og sit arbejde for udviklingshæmmede børn. Til daglig tager Rikke Nielsen ud til foreninger, organisationer og oplysningsforbund og fortæller om sit projekt. Rikke Nielsen hjælper børn med indlæringsvanskeligheder, så de gennem håndbolden opnår en følelse af succes og vindermentalitet.

Gudmundur Gudmundsson, tidl. cheftræner for det danske herrelandshold i håndbold
Gudmundur Gudmundsson har været cheftræner for det danske herrelandshold i håndbold, som han i august 2016 vandt Ol-guld med. Det bedste resultat, der er opnået i dansk herrehåndbolds historie nogensinde. Gudmundur har en uddannelsesbaggrund indenfor International Finance and Banking, ledelse og Human Ressource Management og Computer Science. Både i det private erhvervsliv og i kraft af sine ledende roller som cheftræner for flere prominente håndboldhold har Gudmundur bevist sine formidable egenskaber som leder, der fører til resultater, selv under særligt vanskelige forudsætninger.

Jesper Jensen, træner og tidl. professionel håndboldspiller med ekspertise i bl.a. kommunikation og teamspirit
Jesper Jensen deler ud af sin brede erfaring som leder i håndboldverdenen. Både i rollen som anfører og spilstyrer på banen, men også efterfølgende som toptræner kræver det overblik og evnen til at få en masse individualister til at arbejde sammen mod et fælles mål. Det er nøjagtig de egenskaber, som Jesper tager med over i sine inspirerende foredrag om samarbejde, kommunikation og forskellige personligheder. Han er rent ud sagt en engageret foredragsholder, der kan nå alle målgrupper.

Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte foredragsholder til dit arrangement?

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter og gør dit arrangement til en succes.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.