Danmarks største udbyder af online foredrag

Dorte Møller Madsen Foredrag

Et oplagt foredrag hvis I vil være bedre til at sælge jer selv og prioritere den digitale virkelighed

Dorte Møller Madsen Foredrag

Dorte Møller Madsen

Digital Strateg & Social Selling Ekspert - Hendes foredrag er altid analytisk skarpe med fokus på moderne kommunikation.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Dorte Møller Madsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Dorte Møller Madsen er som foredragsholder og digital strateg energisk og hurtig i sin adfærd og tænkning. Hendes foredrag er altid analytisk skarpe og med fokus på den moderne kommunikation og teknologi. Vil I være bedre til at sælge jer selv, udrydde "kold kanvas" og prioritere den digitale virkelighed? Så er Dorte Møller Madsen den perfekte foredragsholder til at lede jer derhen.   

Dorte Møller Madsen er Digital Strateg & Social Selling ekspert. I sine foredrag kombinerer hun 20 års erfaring med teori, teknik og strategi og tænker altid på det forretningsmæssige aspekt for sine tilhørere: Hun ved, hvordan mennesker tænker, og er vant til at kommunikere med såvel topledelse som medarbejdere i praksis.

Dorte Møller Madsen er kvinden bag det digitale konsulent bureau STORMVIND. Her bruger Dorte sin passion for at udvikle virksomhederne og især deres salg og markedsføring til at matche “den nye virkelighed”, hvor virksomhederne skal være mere engagerede, transparente og samarbejdende; indbegrebet af Social Selling og mødet med moderne kunder.

De digitale muligheder og sociale medier er en stor og vigtig del af fremtiden for enhver virksomhed, men det kan ofte være svært at overskue, hvordan man griber det an, hvor man skal starte, og hvad man kan og vil opnå. Dorte kan med sin energiske og nærværende stil formå ikke blot at illustrere vigtigheden af at tage de digitale forandringer alvorligt, men også inspirere til hvordan man griber det an.

Dorte Møller Madsens foredrag, også kaldet TrendTalk, bliver serveret med en blanding af fakta, cases og konkrete tips, og kan afholdes på både dansk og engelsk.

Se foredrag med Dorte Møller Madsen

  Dorte Møller Madsen foredrag

  Social Selling

  • Flere og flere taler om det, men hvad er Social Selling nu lige? Sociale og digitale medier har ændret dine kunders købsproces, hvilket stiller krav til jeres salgsstrategi for at imødekomme kundernes ændrede købsvaner. I dette foredrag får I indsigt i, hvordan I kan bruge LinkedIn og andre sociale medier til at optimere virksomhedens salg.   
  • I bliver klogere på begrebet Social Selling, som handler om personlig branding, at skabe sig et godt og stort netværk, at tilrettelægge sit indhold nøje efter kundens købsproces, at spotte online købssignaler, at markedsføre sin virksomhed via videndeling på de sociale medier og dermed skabe kendskab, indflydelse og leads.
  • Få mere viden om, hvordan jeres virksomhed med Social Selling kan skabe flere leads, konvertere emner til kunder, øge salget til eksisterende kunder, generere kendskab til dit brand, positionere jer som meningsdanner og øge jeres PR.

  Dorte Møller Madsen foredrag

  Employer branding – er jeres virksomhed ”en attraktiv vare” for nye medarbejdere?

  • I dette foredrag får I inspiration og konkrete råd til, hvordan I som virksomhed kan blive endnu bedre til at tiltrække de rette medarbejdere – alt sammen leveret i en god kombination af strategisk baggrundsviden og operationelle input, der serveres i øjenhøjde med tilhørerne.
  • Kampen om de gode medarbejdere er nemlig hård, og et job er ikke længere ’bare’ et job. Der skal mere til for at tiltrække de dygtige medarbejdere, de skal kunne se sig selv på den kommende arbejdsplads. Det er nemlig dyrt at ansætte medarbejdere, der ikke matcher kulturen i virksomheden, og dermed hurtigt er ude igen.
  • I får input til, hvordan jeres virksomhed kan skille sig ud i kampen om de gode medarbejdere. Til det formål vil der blive taget udgangspunkt i cases fra mange forskellige typer af virksomheder og organisationer – alt fra den lille jyske til den internationale danske over den offentlige og endelig også en udenlandsk.
  • Om I ansætter mange eller få, er ikke så afgørende. Uanset udgangspunkt vil alle blive udfordret både strategisk og praktisk, så tilhørerne får konkrete og brugbare råd, der kan arbejdes videre med i virksomheden efter foredraget.

  Dorte Møller Madsen foredrag

  10 til din SoMe strategi

  • Bliv skarp på, hvordan I kan bruge Sociale Medier. I foredraget kommer I op i helikopteren og får inspiration til, hvordan I som virksomhed kan bruge Sociale Medier og moderne marketing.
  • I får indsigt i, hvordan I kan tænke de sociale medier strategisk ind, så det understøtter jeres forretningsstrategi.
  • Dorte Møller Madsen kommer omkring spørgsmål, der gør jer skarpere på formål, mål og succeskriterier. Fx hvilke platforme der kan hvad og hvilket mix er det rette. I får viden om de mest udbredte faldgruber og fordele.
  • I foredraget tager Dorte Møller Madsen udgangspunkt i forskellige cases med det formål at inspirere jer til jeres digitale strategi.
  • Endelig afsløres de 3 ting den Social Medie ansvarlige, ville ønske, at chefen kendte til.
  • Målgruppe: Foredraget er designet til virksomhedsejere, ledere og dig der arbejder med virksomhedens brug af Sociale Medier

  Øvrige emner, som Dorte Møller Madsen kan holde foredrag om: Sociale Medier, LinkedIn, Employee Advocacy, Netværk on & offline.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Dorte Møller Madsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Dorte Møller Madsen