Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-06
Asger Fredslund foredrag

Asger Fredslund

Foredragsholder, coach og tidligere medlem af Siriuspatruljen

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Asger Fredslund

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Asger

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Med sit nærvær og fantastiske formidlingsevner leverer Asger Fredslund meget levende fortællinger om sine oplevelser og strabadser med SIRIUS Patruljen i Nord-Øst Grønland. Hans foredrag er både lærerige og underholdende, og kombineret med de inspirerende og gribende historier, giver de en helt unik oplevelse for publikum. Asger Fredslund modtager altid meget høje evalueringer og er en af de foredragsholdere, hvis fortælling sjældent bliver glemt!

Asger er en af de absolut bedste foredragsholdere, når det kommer til de helt utrolige historier fra et liv med SIRIUS-patruljen. Ved et Asger Fredslund foredrag får tilhørerne historier, der inspirerer og giver publikum lysten til forandring, motivation, samarbejde og high performance. 

Asger Fredslund er uddannet på Danmarks Tekniske Universitet som produktionsingeniør med speciale i organisationsteori og -udvikling og har en lederuddannelse fra forsvaret. Han er stifter og leder af en virksomhed, der primært arbejder med ledelse, kurser samt udviklingskoncepter for virksomheder. Derudover arbejder han professionelt med samarbejde og teambuilding. I mange år var Asger Fredslund tjenestegørende ved Slædepatruljen Sirius på Grønland og har derudover også været udstationeret som FN-soldat i “brændpunkter” rundt om i verden, hvilket hans foredrag bærer præg af.

Et Asger Fredslund foredrag er det perfekte mix af eventyrlige fortællinger og lærerige værktøjer, når det handler om samarbejde, omstilling, motivation og ledelse. Deraf har især kommuner, foreninger og virksomheder haft glæde af Asgers mange kompetencer på scenen.

Se foredrag med Asger Fredslund

  Asger Fredslund foredrag

  Samarbejde gennem tillid

  • Fornem sneen, kulden og den arktiske natur, når en Siriusmand tager dig med en tur til Nordøst-grønland.
  • Dette foredrag vil give dig nye måder at tænke på, og du får inspiration til at tage nye initiativer og til at tilføje den ekstra gnist, der gør dig endnu bedre. Det, der skal skabe vores fremtid, findes i hver eneste af os. Lad Asger Fredslund hjælpe jer med at frigøre det og få en forrygende mulighed for at påvirke virksomhedens resultater positivt.
  • Dette Asger Fredslund foredrag belyser vigtigheden af, at alle trives i hverdagen og arbejder som et team. Medarbejdernes indstilling til jobbet kan udgøre forskellen mellem succes og fiasko.

  Asger Fredslund foredrag

  Indstilling til omstilling – kan du lide forandringens ønske?

  • Motivation, forandring og udvikling er på foredragets agenda, når Asger Fredslund fortæller om hvilke metoder og værktøjer, der benyttes ved Siriuspatruljen.
  • For både enkeltpersoner og store virksomheder gælder det, at omstillingsevnen og det at kunne håndtere forskelligheder er afgørerende, hvis vi skal overleve i vidensøkonomien.
  • “Vi skal se forskellighed som en mulighed, i stedet for et problem”. Hver eneste person er unik, og vi skal benytte den styrke, som vi besidder. Den gamle industrimodel er blevet skiftet ud, og det er på tide, at vi følger med.

  Asger Fredslund foredrag

  Vidensdeling

  • Kan det betale sig at dele ud af din viden?
  • Foredrag om vidensdeling og forandringer: Gollum-effekten: My Precious! Er viden magt og er toplederne de dårligste til vidensdeling? Er det overhovedet sjovt?
  • Dette Asger Fredslund foredrag henvender sig direkte til både medarbejderen og chefen. Fredslund taler om magt, holdninger og vidensdeling. Han går om bag jakkesættet på den enkelte erhvervsleder og rammer chefen mærkbart, men humoristisk, i solar plexus.

  Asger Fredslund foredrag

  “CULTURE BEATS STRATEGY!” – tankevækkende historier om kultur og motivation

  • I dag vil vi gerne kunne genkende os selv i en historie, få en oplevelse, identificere os med et sæt værdier eller få aktiveret vores sanser.
  • Det stiller en række nye udfordringer til måden, vi kommunikerer vore budskaber på. Asger Fredslund arbejder med helstøbte historiefortællinger, der gør indtryk.
  • Hør om den seneste forskning indenfor kultur, og hvor afgørende den er for, at vi lykkes med vores forandringsprocesser. Kulturen er nemlig mere betydende for vores motivation, end strategien er!

  Asger Fredslund foredrag

  Ledelse Under Ekstreme Forhold

  • Hvad skaber en god leder? Grundet sin praktiske erfaring fra tiden med Siriuspatruljen har Asger Fredslund konkluderet, at følgende egenskaber er afgørende for ledere, der ønsker succes: De skal være bevidste om, hvem de selv er – inklusiv styrker og svagheder, de skal holde destruktive følelser under kontrol, være ærlige og troværdige, være fleksible og trives i en omskiftelig verden, gribe chancer, se det positive – også i udfordringerne, forstå andres synspunkter og følelser, de skal kunne motivere andre, se og udvikle deres talenter, og så skal de kunne løse konflikter.
  • Ved Sirius-patruljen bruger man ikke den militære rang til noget – det er de personlige kompetencer, som skaber lederen.

Referencer

Inspirerende og underholdende.

Tobias Kerrn-Jespersen

Rigspolitiet

Det var meget inspirerende, og folk var efterfølgende virkelig begejstrede. Asger evner at omsætte sine erfaringer fra Grønland til folks hverdag meget levende og konkret. Han brænder igennem og leverer gode pointer og et stærkt billedsprog, som deltagerne tog til sig i det efterfølgende gruppearbejde på seminaret. Jeg vil bestemt anbefale Asger Fredslunds foredrag.

Lise Ebdrup Lund

Novo Nordisk A/S

God kombination af teori, praksis og slæde-historier. Asger mestrer den perfekte kombi af at være seriøs og byde på sjove historier.

Sara Bache

Lederne

Med sit nærvær og fantastiske formidlingsevner leverer Asger Fredslund en levende fortælling om sine oplevelser og strabadser med SIRIUS Patruljen i Nord-Øst Grønland. Vi blev ikke alene fascineret af fortællingen; Vi blev klogere på hvordan vi skaber gode samarbejdsrelationer og et godt arbejdsmiljø. Det var lige præcis det, som 200 arbejdsmiljørepræsentanter, ledere og tillidsrepræsentanter fra Ringkøbing-Skjern Kommune var kommet for, og vi giver derfor Asger den bedste anbefaling.

Lotte Holck Jensen

Ringkøbing-Skjern Kommune, Intern Udvikling og Personale

Budskaberne blev meget levende formidlet, og det var muligt at fastholde deltagernes interesse i halvanden time unden pauser, hvilket er ganske godt klaret

Gert Johansen

Rigspolitiets Koncernservice

Super inspirerende og mange af vores kunder snakkede efter foredraget om "hytte" ture.

Majbritt

DFF-EDB A.m.b.a.

Det var et godt fordrag med teori, praktiske eksempler og gode historier.

Rasmus Budde

VELUX A/S

Et meget levende og medrivende foredrag - fin blanding af konkrete pointer omkring ledelse og samarbejde og spændende beretninger om ekstreme oplevelser.

Rikke Rasch

Midt- og Vestsjællands Politi

Fantastisk spændende og fremført med en faglig dybde og en god indlevelse i publikummets behov.

Brian Venneberrg

Kildegårdskolen Herlev

Asgers foredrag var - som forventet - både underholdende og inspirerende.

Rie Krukow

Personaleforeningen Asmild (LMO)

Asger var blevet briefet om vores dag og hans foredrag passede derfor perfekt til den setting vi havde og fik stor ros af alle deltagerne.

Marianne Langhorn

Bisnode A/S

Fantastisk foredrag. Vores konferencedeltagere har været meget begejstret.

Kristina Samsøe Mosbæk

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Det var et super godt foredrag, Asger var god til at formidle budskabet og bød på nogle rigtig gode eksempler på Grønlandstur kontra den hverdag vi arbejder i. Tilbagemeldingen fra medarbejderne har været meget, meget positive. Han kan kun anbefales til andre.

Martin Cordt Christensen

Rigshospitalet, IT-afdeling

Det er 3. gang vi bruger Asger, og vi har været meget tilfredse hver gang. Passer perfekt til skoleverdenen og i særdeleshed efterskoleverdenen.

Anders Bøje Jørgensen

Næsgaard Efterskole

Glimrende foredrag; alle var meget tilfredse med Asger Fredslund. Kan varmt anbefales.

Gunnar Christiansen

Papyrus A/S
Uforpligtende forespørgsel på Asger Fredslund

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Asger Fredslund