Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Asger Fredslund

Foredragsholder, coach og tidligere medlem af Siriuspatruljen

Med sit nærvær og fantastiske formidlingsevner leverer Asger Fredslund meget levende fortællinger om sine oplevelser og strabadser med SIRIUS Patruljen i Nord-Øst Grønland. Hans foredrag er både lærerige og underholdende, og kombineret med de inspirerende og gribende historier, giver de en helt unik oplevelse for publikum. Asger Fredslund modtager altid meget høje evalueringer og er en af de foredragsholdere, hvis fortælling sjældent bliver glemt!

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Asger er en af de absolut bedste foredragsholdere, når det kommer til de helt utrolige historier fra et liv med SIRIUS-patruljen. Ved et Asger Fredslund foredrag får tilhørerne historier, der inspirerer og giver publikum lysten til forandring, motivation, samarbejde og high performance. 

Asger Fredslund er uddannet på Danmarks Tekniske Universitet som produktionsingeniør med speciale i organisationsteori og -udvikling og har en lederuddannelse fra forsvaret. Han er stifter og leder af en virksomhed, der primært arbejder med ledelse, kurser samt udviklingskoncepter for virksomheder. Derudover arbejder han professionelt med samarbejde og teambuilding. I mange år var Asger Fredslund tjenestegørende ved Slædepatruljen Sirius på Grønland og har derudover også været udstationeret som FN-soldat i “brændpunkter” rundt om i verden, hvilket hans foredrag bærer præg af.

Et Asger Fredslund foredrag er det perfekte mix af eventyrlige fortællinger og lærerige værktøjer, når det handler om samarbejde, omstilling, motivation og ledelse. Deraf har især kommuner, foreninger og virksomheder haft glæde af Asgers mange kompetencer på scenen.

  Asger Fredslund foredrag

  Samarbejde gennem tillid

  • Fornem sneen, kulden og den arktiske natur, når en Siriusmand tager dig med en tur til Nordøst-grønland.
  • Dette foredrag vil give dig nye måder at tænke på, og du får inspiration til at tage nye initiativer og til at tilføje den ekstra gnist, der gør dig endnu bedre. Det, der skal skabe vores fremtid, findes i hver eneste af os. Lad Asger Fredslund hjælpe jer med at frigøre det og få en forrygende mulighed for at påvirke virksomhedens resultater positivt.
  • Dette Asger Fredslund foredrag belyser vigtigheden af, at alle trives i hverdagen og arbejder som et team. Medarbejdernes indstilling til jobbet kan udgøre forskellen mellem succes og fiasko.

  Asger Fredslund foredrag

  Indstilling til omstilling – kan du lide forandringens ønske?

  • Motivation, forandring og udvikling er på foredragets agenda, når Asger Fredslund fortæller om hvilke metoder og værktøjer, der benyttes ved Siriuspatruljen.
  • For både enkeltpersoner og store virksomheder gælder det, at omstillingsevnen og det at kunne håndtere forskelligheder er afgørerende, hvis vi skal overleve i vidensøkonomien.
  • “Vi skal se forskellighed som en mulighed, i stedet for et problem”. Hver eneste person er unik, og vi skal benytte den styrke, som vi besidder. Den gamle industrimodel er blevet skiftet ud, og det er på tide, at vi følger med.

  Asger Fredslund foredrag

  Vidensdeling

  • Kan det betale sig at dele ud af din viden?
  • Foredrag om vidensdeling og forandringer: Gollum-effekten: My Precious! Er viden magt og er toplederne de dårligste til vidensdeling? Er det overhovedet sjovt?
  • Dette Asger Fredslund foredrag henvender sig direkte til både medarbejderen og chefen. Fredslund taler om magt, holdninger og vidensdeling. Han går om bag jakkesættet på den enkelte erhvervsleder og rammer chefen mærkbart, men humoristisk, i solar plexus.

  Asger Fredslund foredrag

  “CULTURE BEATS STRATEGY!” – tankevækkende historier om kultur og motivation

  • I dag vil vi gerne kunne genkende os selv i en historie, få en oplevelse, identificere os med et sæt værdier eller få aktiveret vores sanser.
  • Det stiller en række nye udfordringer til måden, vi kommunikerer vore budskaber på. Asger Fredslund arbejder med helstøbte historiefortællinger, der gør indtryk.
  • Hør om den seneste forskning indenfor kultur, og hvor afgørende den er for, at vi lykkes med vores forandringsprocesser. Kulturen er nemlig mere betydende for vores motivation, end strategien er!

  Asger Fredslund foredrag

  Ledelse Under Ekstreme Forhold

  • Hvad skaber en god leder? Grundet sin praktiske erfaring fra tiden med Siriuspatruljen har Asger Fredslund konkluderet, at følgende egenskaber er afgørende for ledere, der ønsker succes: De skal være bevidste om, hvem de selv er – inklusiv styrker og svagheder, de skal holde destruktive følelser under kontrol, være ærlige og troværdige, være fleksible og trives i en omskiftelig verden, gribe chancer, se det positive – også i udfordringerne, forstå andres synspunkter og følelser, de skal kunne motivere andre, se og udvikle deres talenter, og så skal de kunne løse konflikter.
  • Ved Sirius-patruljen bruger man ikke den militære rang til noget – det er de personlige kompetencer, som skaber lederen.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Asger Fredslund

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Asger Fredslund

Foredragsemner med Asger Fredslund