Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Derfor anbefaler vi eksterne foredragsholdere

Derfor anbefaler vi eksterne foredragsholdere

Tilbage til blog

11. februar 2020

Der er flere gode grunde til at virksomheder og organisationer arrangerer foredrag. Der kan være tale om en gave til de ansatte, om motivation eller inspiration, når der sker forandringer eller man skal introducere nye mål. 

Men hvem skal tage sig af selve programmet?  Direktøren eller måske nogen fra ledelsen? Selvom mange ting kan løses godt internt, ved vi, at der nogle gange kan være en stærk værdi i at benytte en ekstern foredragsholder. Og her er årsagerne: 

  • Erfaring som foredragsholder 

Formidling er et erhverv og absolut ikke for alle. Det er ikke alle med kundskaber inden for deres eget felt, som ved hvordan de skal formidle denne viden videre til andre. Ved at booke en professionel foredragsholder opfylder du dit publikums forventninger og forhindrer, at budskaber bliver leveret uden at give mening. Professionelle foredragsholdere står på scenen hver dag og ved nøjagtigt hvordan de skal motivere og inspirere publikum. 

  • Et friskt syn

Hvordan går det med dig i virksomheden? Hvad er dine styrker og hvordan vil du opnå vækst? Din måde at arbejde på og kulturen i virksomheden bestemmer fremgangsmåden. Erfaring viser, at vi ofte kører fast i de samme mønstre. Du ser på verden og din organisation med en bestemt vision. Det er derfor ikke altid lige let at fostre nye idéer og gøre ting anderledes. Folk mener, at de allerede ved, hvad som vil eller ikke vil fungere på sigt. Og det kan gøre det vanskeligt at overbevise andre om at prøve. 

Samtidig er vi mennesker generelt ikke gode til forandringer. Vi foretrækker at gøre tingene, som vi er vant til. En ekstern foredragsholder kan bedre formidle disse forandringer og byde på nye idéer. Ved ikke at benytte en, som er ansat i organisationen i forvejen får du ny indsigt. 

  • Ekspertviden

Vi er ikke eksperter på alle områder; derfor giver det god mening at anvende eksterne foredragsholdere som er eksperter indenfor hver deres felt. Ved at bruge en ekstern foredragsholder, coach eller konsulent kan du hjælpe dine ansatte på rette vej og tilbyde netop den ekspertviden, som du søger til dine kollegaer. Arbejder I måske med et bestemt tema i en periode? Så kan det være en fordel at ansætte en ekstern foredragsholder. 

  • Inspiration

Folk elsker at blive inspireret af forskellige mennesker, som kan formidle netop deres budskab på en personlig måde. Den ene måde kan måske være mere appellerende for nogen end den anden, og derfor er det godt ind imellem at bruge forskellige eksterne foredragsholdere. 

  • Praktiske eksempler

Vores foredragsholdere står foran et nyt publikum hver dag og får indblik i mange forskellige arbejdsmetoder og organisationer. De bruger alle deres erfaringer og tager dem med ind i din organisation. Med praktiske eksempler kan foredragsholderen vise, hvorfor bestemte idéer vil eller ikke vil virke for jer. Det kommer sig af en naturlig kombination af faglig viden og praktiske eksempler. Inden et evt. foredrag kan du tage en snak med foredragsholderen om at tilpasse foredraget så det passer til netop din organisation og jeres ønsker og formål. 

Skal vi hjælpe dig med at finde den perfekte foredragsholder til dit arrangement?

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter og gør dit arrangement til en succes.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.